Izkoristite pomladne dni za vikend oddih v objemu narave

Prvi toplejši dnevi so za nami in pomlad se počasi že preveša v poletje. Le kdo se ne bi strinjal, da je to obdobje eno najlepših v letu? Temperature so takrat ravno dovolj prijetne, hkrati pa sonce še ni premočno, da bi nas pretirano izpostavljanje sončnim žarkom že moralo zares skrbeti. To je torej idealni čas, ko lahko brezskrbne trenutke v naravi užijejo tudi starejši in tisti, ki nad pretirano vročino sicer niso najbolj navdušeni – pozimi nas vedno zebe, poleti nam je pogosto prevroče, spomladi pa je zares prijetno. Spodaj vam predstavljamo štiri ideje, kam se lahko odpravite to pomlad in še pred žgočim poletjem užijete oddih v naravi na povsem unikaten, razkošnejši način.

Tri nočitve v luksuzni glamping hiški znotraj vasice Chocolate Village z jacuzzijem

Prenočite v glamurozni vasici Chocolate Village, ki sredi neokrnjene narave nudi priložnost za nepozaben romantični pobeg. Bogat in kakovosten zajtrk, sestavljen iz ekološko pridelanih lokalnih dobrot, ustvarjanje na čokoladnih delavnicah in zasebnost lastnega jacuzzija je le delček bogate ponudbe v Chocolate Village. Zaljubili se boste v mešanico luksuza in narave, ki jo ponuja hiška Trinitario na tej naravnost pravljični lokaciji.

Nočitev v moderno zasnovani glamping hiški Nesting resort in spust po zipline-u

Na posestvu Sončni raj v bližini Maribora stojita moderno zasnovani glamping hiški, ustvarjeni, da začutite stik z naravo, ter ponudita varno zavetje in priložnost za odkrivanje samega sebe. Hišice ravno pravšnje velikosti nudijo vse udobje, ki ga potrebujeta, da vama bo udobno. Zjutraj vama bodo postregli z zdravim in okusnim zajtrkom, v popoldanskem času pa se lahko zapeljeta po Zipline-u Čebelji let ali pa se odpravita na degustacijo dveh vrst vina!

Nočitev v objemu narave v glamping hiški sredi sadovnjaka s pravim slovenskim zajtrkom

Sredi sadovnjaka se visoko v objemu lepote zasavskega hribovja na posestvu Pr’ Čop nahajata dve čudoviti glamping hiški. Pod zvezdnatim nebom bosta prenočila v pravi kmečki postelji, zjutraj vaju bo prebudilo ptičje petje, v daljavi bosta na travnikih zagotovo opazili kakšno divjo žival, zajtrk pa vama bo pripravil sam kuharski mojster Lojze Čop. Oddih v naravi vama bo zbistril misli in vaju napolnil s svežo energijo!

Nočitev v moderni leseni dvokapnici z udobno zakonsko posteljo v Forest resortu Blaguš

V osrčju Slovenskih goric se v bližini jezera Blaguš nahaja več lesenih dvokapnic, grajenih iz popolnoma naravnih materialov, kjer se od natrpanega vsakdanjika odpočijejo tisti, ki si želijo v brlogu pod zvezdami preživeti pravljični vikend v dvoje. Lahko pa si privoščita oddih tudi v večji leseno-stekleni hišici, ki ponuja še nekoliko več prostora in udobja. Ozelenel gozd, bližina jezera in visoka kakovost bivanja prepriča vsakega, še tako zahtevnega obiskovalca!

Podarite eno od štirih SelectBox in SXP1 glamping doživetji vašim najdražjim ob obletnici, poroki ali njihovem osebnem prazniku ali pa se na pomladanski oddih v naravo odpravite kar sami, z vašo boljšo polovico, dobrim prijateljem ali prijateljico.

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!