Spoznajte Gorenjsko skozi nepozabna doživetja

Jesen je pravi čas da si ponovno napolnite baterije s SelectBoxovimi raznovrstnimi paketi, ki vas tokrat popeljejo na našo l jubo, srčno in pristno Gorenjsko! Pri SlectBoxu smo pripravili številne pakete, ki bodo poskrbeli tako za tiste, ki si želijo sproščenega oddiha v hotelu ali sproščanja v Wellnessu, za razvajanje vaših brbončic s skrbno pripravljenimi in odličnimi jedmi, kot tudi za vse tiste, ki si hrepenijo po adrenalinskih doživetjih kot so rafting, plezanje, jamarstvo in še mnoga druga! Nadaljujte z branjem in v naši posebej za vas pripravljeni ponudbi odkrijte SelectBoxove pakete, ki bodo vam in vašim najdražjim oddih, ki ga potrebujejo!

 

Butični hotel in prenovljen dvorec iz 11.stoletja Lambergh se nahaja na čudoviti lokaciji v pravljični gorenjski vasici Dvorska vas. Nastanite se v eni izmed sodobno opremljenih sob in uživajte v vrhunski hotelski restavraciji in kavarni, kjer ponujajo tradicionalne jedi s pridihom sodobnih kuharskih prijemov – harmonijo okusov pa dopolnijo še z žlahtno kapljico iz njihovega bogatega asortimenta slovenskih in tujih vin. Restavracija Lambergh ponuja izjemno svetel prostor in premišljeno razporeditev, ki gostom daje občutek zasebnosti, topline in sproščenega vzdušja. Meniji so sezonsko obarvani, spogledujejo se s tradicijo in ohranjajo pristno preprostost okusov, hkrati pa zrejo v prihodnost ter upoštevajo načela sodobnih kuharskih prijemov. Razvajajte se v njihovem Wellness&spa centru, ki ponuja bazen, savne in pester program za nego telesa in obraza, kjer boste gotovo našli svoje zatočišče miru, sprostitve in nove energije. Poleg čudovitega razgleda na Julijske Alpe se lahko pohvalijo z luksuznim whirpoolom in teraso za sončenje. V naši ponudbi se lahko razvajate v savnah in bazenu, nekateri paketi pa vključujejo tudi masažo. Za ekskluzivno romantično doživetje pa lahko izberete paket, ki vključuje zasebni zakup savn ter razvajanje s penino in sadjem. Odpravite se lahko tudi na nepozaben romantični sprehod v čudovit grajski park – v njem se nahaja romantični poročni paviljon, dva ribnika s cvetočimi lokvanji in številni spokojni kotički, kjer lahko sproščeno posedate pod krošnjami dreves in se prepustite šumenju listja in vonju po gozdu. Na voljo vam je tudi fitnes, kjer lahko poskrbite tudi za športni del oddiha.

Vila Podvin se nahaja na posestvu gradu Podvin, nedaleč stran od starega mestnega jedra Radovljice. Vilo, ki je bila včasih konjušnica so že leta 1968 preuredili v restavracijo z več sobami.  Ponosni so, da hišo krasijo vitraži Staneta Kregarja. V Vili raziskujejo tradicijo skozi lokalne sestavine, ki jih Uroš Štefelin z ekipo nadgrajuje v jedi nove jedi slovenske kuhinje s potezami francoske in mediteranske filozofije. Vsako prvo soboto v mesecu na svojem vrtu gostijo Podvinsko tržnico, kjer v živo predstavljajo svoje partnerje, sestavine avtohtone sorte ter urejen atelje keramike s starim lončarskim vretenom v hiši, kjer v živo prikazujejo izdelavo posode. Vila Podvin velja za Hišo s tradicijo, ima pa poleg vsega naštetega še eno prav posebno zgodovinsko vrednost – prav na posestvu Podvin je bila namreč zapisana slovenska ustava. S številnimi SelectBoxovimi paketi zaživite tradicijo in domačnost oboje v enem, predajte se pristnim slovenskim okusom s filozofijo, usmerjeno naprej in bodite del te čudovite zgodbe, ki se piše že stoletja!

Domačija Kunstelj v središču Radovljice že od leta 1873 slovi po toplem družinskem gostoljubju in odlični slovenski kulinariki. Znana je po tem, da je v svojih časih predsedovanja tja rad zahajal predsednik Jugoslavije Josip Broz Tito. Poleg tradicionalne slovenske gostilne, v kateri prisegajo na naravno in lokalno ter ponudbo prilagajajo letnim časom, domačija Kunstelj pod svojo streho skriva tudi udobne in lično urejene sobe vsaka s svojim balkonom, kjer lahko lovite tople sončne žarke in uživate v ptičjem petju. V kleti se nahaja vinska klet z najrazličnejšimi vini, zunaj pa čudovit letni vrt, ki ponuja pravljični razgled na zeleno dolino Save in bele vrhove Julijskih Alp s Triglavom v ozadju. Poleg udobnega bivanja z vrhunsko kulinariko lahko v Radovljici preizkusite še jahanje in vožnjo s kočijo, v Blejskem ali Bohinjskem jezeru lahko uživate ob ribolovu, zaigrate lahko golf na Bledu, ali pa se sprostite ob adrenalinskih športih kot sta paintball in zipline v Radovljici, se udeležite raftinga in kajaka na reki Savi ali celo skoka s padalom v tandemu na letališču Lesce!

Poletni park Krvavec ponuja možnost aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem, skupinam in družinam. Pri SelectBoxu vam ponujamo vstop v pustolovski park z dodatnimi šestimi aktivnostmi ali atraktivne spuste po tlakovani poti z gorskimi gokarti skupaj s kosilom v Hotelu Krvavec. Pustolovski park je avanturistični poligon – med drevesi so postavljene različne plezalne pustolovščine in naprave različnih težavnostnih stopenj, ki jih udeleženci premagujejo in se na njih zabavajo. V pustolovskem parku se lahko preizkusite v spustu s tubo, na plezalnem stolpu, preizkusite lahko slackline – to je hoja po traku, trampolin, lokostrelstvo in frizbi golf – ena novejših oblik rekreacije, ki poteka v naravi podobno kot golf z žogico, le da igralci namesto žogic in palic uporabljajo leteče diske, to so frizbiji. Bodite drzni in se podajte na adrenalinsko doživetje, ki ga še dolgo ne boste pozabili!

Hotel Krvavec, opremljen v planinskem stilu, je najvišje ležeči hotel v Sloveniji, saj leži kar na 1600 metrih nad morjem, grajen pa je v značilnem gorskem slogu. Zaradi svoje lege neposredno ob smučišču predstavlja popolno izhodišče tako za zimske kot tudi za poletne aktivnosti na planini Krvavec. Prijeten alpski ambient, možnost številnih aktivnosti in prijazno osebje, ki vam bo na voljo ves čas vašega počitnikovanja bodo naredili vaš oddih v objemu gora nepozaben! Hotel nudi tudi wellness z intimno infrardečo in finsko savno, ki ima v zimskih mesecih izhod direktno na sneg – kar pripomore h krepitvi imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in boljšemu počutju. Prav tako pa je zanimiva in unikatna soba za zabavo, kjer si gostje lahko predvajate lastno glasbo, se zamotite ob napeti igri ročnega nogometa ali pa ob igri hokeja, pikada in biljarda.  V SelectBoxovi ponudbi prejmete nočitev z zajtrkom ali polpenzionom. Adrenalinski navdušenci se lahko odločite za ponudbo, ki vključuje še adrenalinske spuste, željni sprostitve pa za ponudbo, ki vključuje še savnanje!

Restavracija Krvavec deluje v sklopu hotela Krvavec in se ponaša z okusno domačo kulinariko in razgledom na planino Krvavec, dolino Kokre in Kamniško-Savinjske Alpe. Pustite se razvajati z domačimi dobrotami, tipičnimi za slovensko planinsko področje. Tamkajšnji svež gorski zrak in nepozaben razgled pa bosta pripomogla še k pristnejšim kulinaričnim doživetjem! V SelectBoxovi ponudbi prejmete degustacijo domačih izdelkov ali pa tri/štiri hodni meni za dva.

Vso opisano ponudbo najdete tudi v darilnih paketih SelectBox, ki so primerni tako za posameznike, pare ali celotne družine. Z darilnimi paketi SelectBox podarite sebi ali vašim najbližjim nepozabna doživetja, s katerimi se bo to poletje vtisnilo v spomin za večno.

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!