Ideje za darila – kako vedno izbrati popolno darilo?

Vsi smo si že kdaj razbijali glavo v iskanju originalne ideje za darilo – pa naj bo to rojstnodnevno, darilo za obletnico ali pa darilo, ki si ga poklonimo ob posebnih življenjskih priložnostih. ”Kaj naj dam za darilo?” je torej vprašanje, ki si ga ničkolikokrat zastavi vsak izmed nas, odgovor nanj pa le ni tako zelo preprost.

e89ada6921cf04d629fc59455f90004aPosledično se velika večina odloči, da bo za darilo poklonila kar denar. Kako priročno, a hkrati zelo neizvirno in neosebno. Skoraj tako, kot da bi ob obletnici svoji boljši polovici na poti iz službe kupili šopek rož. Če si za darila poklanjamo  denar, obdarovancem ne bomo naredili nobene usluge, saj ga bodo najverjetneje zapravili za nekaj ”praktičnega” ali pa sploh ne bodo točno vedeli, čemu so ta denar namenili (na primer za kavice, kozmetiko, vsakdanje stvari). Ne bodo pa si kar tako privoščili česa lepega, kot je ekstravagantna večerja, ali pa nege v spa centru, športnega doživetja oziroma adrenalinskega izleta, ki si ga že dolgo želijo, saj ljudje najprej pomislimo na tisto, kar mi (ali naša družina) ”nujno” potrebujemo.

Torej, kako do ideje, kaj podariti za darilo nekomu, ki že ima vse?

Naj vam namignem, da obstaja dobra ideja za darila, ki bodo všeč vsem in vsakomur: gre za darilo, ki si ga obdarovanec lahko izbere kar sam. In ne, to ni denar. V kolikor vsaj malo poznate preference vašega obdarovanca, mu lahko poklonite darilni paket doživetij. Tako boste izbiro nekoliko omejili oziroma določili, da si obdarovanec izbere nekaj za lepotno razvajanje, gurmanske užitke ali pa poteši svoje adrenalinske želje, hkrati pa z darilom ne boste zgrešili, saj si svoj paket obdarovanec izbere sam, glede na želje in trenutne potrebe.

Za vsakogar se pravo darilo najde …

kozmetika_salon_lepote_klarus-1024x621Kolikor ljudi, toliko čudi, a prav za vsakega lahko dobite popolno idejo za darilo. Bi dekletu radi podarili obisk kozmetičnega ali spa centra, ki nudi določen tretma (na primer kavitacijo, depilacijo, pomlajevanje obraza …), ki si ga vaša boljša polovica že dolgo želi? Morda si želi masažo obraza oziroma celotnega telesa, ali pa profesionalnega ličenja? Nič lažjega, s paketi kot sta Nega v spa centru ali pa Masaža in wellness, ji željo lahko uresničite in verjemite mi, da se takega darila ne bi branila nobena ženska. Če pa imata recimo obletnico in se želite pocrkljati v dvoje, se lahko odločite za obisk wellness centra za dve osebi in izberete na primer katero od masaž, vstop v savne za dve osebi, jaccuzzi s penino, intimno razvajanje … karkoli vama srce poželi. Tudi moški se bodo vedno razveselili izvirne masaže (vrst je toliko, da jih komaj lahko naštejemo) ali razvajanja, pa recimo svetovanja o prehrani, s strani profesionalnih vaditeljev, ali pa bona za moško pričesko v frizerskem salonu. Idej za darila vam zagotovo ne bo zmanjkalo, saj imate na voljo pester nabor storitev, dokončno odločitev pa lahko prepustite kar obdarovancu, ki si bo v okviru svojega darilnega paketa izbral karkoli mu srce poželi.

wellness-apartmaji-tubej-1024x621

Preprosto kajne? In toliko bolj izvirno kot klišejski poklon denarja. Paket, ki vključuje darilni bon za izbrano doživetje je nekaj, kar bo obdarovancem ostalo v lepem spominu. Namesto darila, ki bi kmalu ležalo v kotu ali se prašilo v omari, boste podarili nekaj za dušo in telo, nekaj kar si želi vsak, a si le redki privoščijo brez slabe vesti. Za konec naj vam zaželim čim manj obremenjevanja z idejami za darilo in čim več nasmejanih obrazov, ki jim boste poklonili ”popolno” darilo.

Ideje za darila najdete v darilnih paketih SelectBox (http://www.selectbox.si/).

S področja lepote in razvajanja lahko izbirate med naslednjimi paketi:
Nega v spa centru (obisk kozmetičnega ali wellness centra za 1 osebo)
Masaža in wellness (obisk kozmetičnega ali spa centra za 1 ali 2 osebi)
Lepotna nega in sprostitev (obisk in nega v centru lepote in sprostitve za 1 ali 2 osebi)
Harmonija lepotnih tretmajev (nega obraza in telesa)

V sklopu SelectBoxa lahko iz Vodnika doživetij izbirate med več kot 900 raznovrstnimi avanturami, ki so obarvane tako s poskušanjem kulinaričnih dobrot, pripravljenih in postreženih na vrhunskem nivoju in razvajanjem v številnih spa ter masažnih salonih, kot tudi z uživanjem na različnih turističnih namestitvah po celotni Sloveniji in preizkušanjem najbolj norih adrenalinskih ter športnih podvigov!