Poskrbite za harmonijo duha in telesa tudi v hladnih zimskih mesecih

V zimskih mesecih je še posebej priporočljivo razvajanje v savnah, kjer ogrejemo celotno telo, se sprostimo ter tako okrepimo imunski sistem, ki je v hladnih mesecih pogosto na hudi preizkušnji. Prav tako pa je pomembno, da tudi v mesecih, ko našo deželo prekrije sneg, ne pozabimo na športno udejstvovanje. Darilni paketi SelectBox, v sodelovanju s športno-rekreativnim, lepotnim in wellness centrom Harmonija, poskrbijo za oboje!

Paketi_SLO4

Zima je idealen čas, da sebi in svojim najbližjim podarite celovit tretma, s katerim si bojo v začetku novega leta lahko povrnili moči in v novo leto vstopili z razvajanjem. V prvem centru v Sloveniji, zgrajenim po metodi feng shui, so skupaj s SelectBoxom pripravili paketa, s katerima si boste vi ali vaš obdarovanec lahko privoščili oddih v dvoje in uživali v romantičnem vzdušju. S paketom Romantičen pobeg, si boste lahko privoščili oddih v obliki nočitve z zajtrkom v eni izmed dvanajstih sodobno opremljenih sob, hkrati pa se boste z vam ljubo osebo lahko razvajali med obiskom Harmonije savn. Ta vključuje pet različnih modernih savn ( finsko, bio finsko, parno, parno solarno ali infra rdečo), whirpool, prostor za počitek in zimsko letno teraso, kjer se boste lahko ohladili in uživali v razgledu na zasneženo okolico. Ker pa savnanje še posebej dene po končani športni aktivnosti, so pri Harmoniji paketu dodali še uro badmintona, tako da izgovori na hladno vreme, ki onemogoča ukvarjanje s športom ne pridejo več v poštev.

V kolikor vam je, bolj kot razvajanje v savni, ljubše igranje badmintona, se lahko odločite za darilni paket Šport za aktivne, ki vključuje 6 ur igranja badmintona v poljubnem terminu, udeležijo pa se ga lahko do štirje igralci. Poleg badmintona pa v Harmoniji na 2500 kvadratnih metrov pokritih športnih površin omogočajo tudi igranje tenisa, poleti pa sta na voljo tudi zunanji igrišči za odbojko na mivki.

Obiščite spletno stran www.selectbox.si in preverite zakaj so darilni paketi SelectBox, z več kot 900 aktivnostmi in storitvami, najboljše darilo, ki ga boste letos podarili!