Pridite, poroka bo!

Se odločata stopiti pred oltar? Ali pa zakonu nasproti koraka vaša najboljša prijateljica, brat ali hči? Pridružite se nam na poročnem sejmu na ljubljanskem gradu. Na največjem poročnem dogodku v Sloveniji, ki poteka 25. in 26. novembra, boste spoznali vse, kar morate kot mladoporočenci in svatje vedeti.

Tudi pri SelectBoxu smo zaljubljeni v poroke, poročne zgodbe in darila, zato smo letos generalni pokrovitelji sejma. Neveste in ženini boste tako poleg oblek, slaščic in drugih nujnih sestavin poroke izvedeli še marsikaj o obdarovanju. Vedno pogosteje se namreč kar sama odločata, kakšno darilo si želita. Zato pridita še do SelectBox kotička in spoznajta naše darilne pakete. Med njimi najdeta najboljša adrenalinska doživetja, gurmanske presežke, krajše medene tedne in lepotna razvajanja.

Happy newlyweds hold wooden boards with letterings 'Mrs' and 'Mr

Svatje, v lov na darila!

Najtežja odločitev vsakega svata je, kaj obleči za veliki dan in kakšno darilo podariti mladoporočencema. Morda potrebujeta novo posodo? Kaj pa nakit? Denar? Morda nimate idej, ali pa so konvencionalna darila preprosto predraga. Izbira pravilnega darila vam lahko povzroči nemalo preglavic. Obenem naj bi ob poroki v dar prejeli nekaj, česar se bomo spominjali za vedno. Kako torej ustvariti večne spomine v darilu? Poleg diamantov so večni in neprecenljivi še spomini. Spomini, ki jih ustvarjajo doživetja.

1006

Kako podariti doživetje?

Če so torej večni spomini, ustvarjeni med doživetji, potem podarjajte doživetja. Vsaka stvar, ki se vam dogaja, je neke vrste doživetje. Prav vsi iščemo občutke zadovoljstva. Vsak nakup, vsako druženje, vsako hrepenenje je v resnici iskanje tistih pravih občutkov. Občutkov, ki ustvarjajo spomine. V vsej poplavi daril, ki so vam na voljo in bolščijo v vas iz reklam in izložb, je še vedno najbolj neprecenljivo tisto darilo, ki bo ustvarilo spomine. Doživetja podarjate z vsakim darilnim paketom SelectBox. Ustvarjeni so prav za priložnosti, ko želite svojim bližnjim povedati, da sreča ni materialna dobrina. V 26 različnih darilnih paketih se skriva preko 1800 doživetij. Spominov. Veselih trenutkov.

OH3C7O0

Poročni sejem in doživetja iz prve roke

Vstopnice na največji poročni sejem si lahko zagotovite brezplačno. Vabimo vas, da naše pakete spoznate kar v živo. Veselimo se srečanja z vami v soboto 25. in nedeljo, 26. novembra na ljubljanskem gradu. V vmesnem času pa si lahko preberete še naš prispevek o porokah in obdarovanju, ki ga najdete TUKAJ >>

BANNER_POROCNI_SEJEM_vstopnice_poroka_bo


 

SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1800 različnih možnosti, ki jih najdete v 26 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si

Pomladni-A_960x395px-–-kopija-1