Gurmansko razvajanje doma in pri sosedih

Le kdo ne uživa v dobri hrani v prijetnem ambientu in odkrivanju novih okusov, pa naj gre za mediteransko kuhinjo naših sosedov ali pristno domačo slovensko hrano. Če se tudi vaši bližnji ne morejo upreti razvajanju brbončic, jim letos podarite enega od darilnih paketov Selectbox iz kategorije Gurmet in vino, ter jim tako ponudite več kot 70 lokacij za kulinarično potepanje po njihovem okusu tako pri nas kot na Hrvaškem.

Paketi_SLO14

Med bogato izbiro lokacij je potrebno posebej omeniti gostilno Lectar, ki se nahaja  na srednjeveškem trgu Radovljice v kar 500 let stari hiši, kjer že 200 let strežejo z domačimi tradicionalnimi jedmi. V prijetnem starinskem vzdušju gostilne bosta vaš obdarovanec ali obdarovanka, v družbi še ene osebe, v sklopu darilnega paketa SelectBox; Miza za dva ali Ekstravagantna večerja s 3 ali 5 hodnim menijem odkrivala nove razsežnosti domače tradicionalne kuhinje in priznanih slovenskih vin.  Spretni kuharski mojstri bodo pripravili domače dobrote kot so telečja pašteta z orehi, gorenjski želodec s kašo, gobova in ješprenčkova juha v kruhovi skodelici, polnjene telečje prsi, pečena jabolka polnjena z orehi in medom ter še mnoge druge kulinarične specialitete.

 Prav tako je potrebno omeniti tudi odlično restavracijo 2RIBARA v Zadru. Če si vaši najbližji poleg gurmanskega razvajanja zaželijo še vedno bolj priljubljenega »city breaka«, se lahko zapeljejo do Zadra, kjer jim bosta v modernem ambientu restavracije v starem mestnem jedru na izbiro kosilo ali večerja s 3 ali 5 hodi za dve osebi. Pri slednji postrežejo tudi z vključeno buteljko odličnega lokalnega vina zadarska Maraština ali vina Tomislav. Brez dvoma je to idealno darilo za vse, ki si želijo po napornem prazničnem obdobju privoščiti malce razvajanja z dobro mediteransko hrano in bogatim izborom rib.

Z darilnimi paketi SelectBox pa lahko razveselite tudi vaše prijatelje iz sosednje Hrvaške, saj ponudba vključuje številne aktivnosti in storitve pri naših sosedih. Tako boste prijatelje presenetili z izvirnim darilom, s katerim bodo lahko odkrivali do sedaj še ne poznane okuse in aktivnosti.

Za ogled ostale bogate ponudbe darilnih paketov, ki nudijo različne storitve in aktivnosti v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji, obiščite spletno stran www.selectbox.si in poiščite pravo darilo za vaše najbližje.