Pripravite se na športno poletje

Skoraj vsak pozna vsaj eno osebo, ki se vsako leto, nekaj dni pred Silvestrovim zaobljubi, da bo  s pričetkom novega leta veliko bolj športno aktiven/a. Če v tem prepoznate tudi sebe ali svoje najbližje, ima SelectBox pravo darilo za vas! Z darilnim paketom s področja Športne aktivnosti boste sebi ali svojim najbližjim ponudili super motivacijo in veliko izbiro športnih aktivnosti.

Paketi_SLO5
SelectBox ponuja štiri različne pakete s področja Športnih aktivnosti, katerih cene se gibljejo med 24,80€ in 86,80€, zajemajo pa tako skupinske vadbe, obiske fitnes centrov, aktivnosti v naravi kot tudi nekoliko nevsakdanje aktivnosti, ki poženejo adrenalin po žilah. Med več kot 70 športnimi aktivnostmi  v Sloveniji in na Hrvaškem, vsakdo najde nekaj zase!

Poletje je čas, ki tudi v tistih »bolj lene sorte« vzbudi željo po miganju. Da pa boste do poletja vi ali vaši najbližji pripravljeni na nekatere vedno bolj priljubljene športne aktivnosti, so pri SelectBoxu poskrbeli s paketom Adrenalinska doživetja (86,80€). V sodelovanju z Wake Parkom Jarun, ki se nahaja v bližnjem Zagrebu, so namreč pripravili odličen darilni paket, ki vas bo pripravil na eno najbolj priljubljenih poletnih aktivnosti.  Paket vsebuje vikend wakebordanja, v katerem se boste v dveh dneh (skupaj 10 ur) lahko vozili po tamkajšnji progi, hkrati pa boste imeli oba dneva pred začetkom na voljo tudi teorijo in ogrevanje, poskrbeli pa bodo tudi za opremo.

Tako boste poleti na morje prišli pripravljeni in vaš dopust izkoristili v popolnosti.  Lahko pa se v sklopu paketa vi ali vaš obdarovanec odloči tudi za 180 minut učenja golfa s priznanim golf inštruktorjem Martinom Staničem, ki bo poskrbel, da boste do poletja pripravljeni na samostojno igro. Obiščite spletno stran www.selectbox.si in preverite ostalo bogato ponudbo ostalih, več kot 70-ih adrenalinskih aktivnosti, ki jih ponuja paket Adrenalinska doživetja..