Gardaland, mesto čarobnih doživetij

Ste že bili v Gardalandu? Ne še? Tokrat vas peljemo na pokušino vseh doživetij, ki jih ponuja Gardaland. Berite dalje, kajti v nadaljevanju vam predstavljamo, kaj vse ponuja ta zabaviščni park. Obenem pa vemo, kje dobiti najcenejše vstopnice! Vas zanima?

Obdarujte z darilnimi karticami

SelectCard je ime za darilne kartice, med katerimi najdete tudi kartico, ki vam ali obdarovancu omogoča celodnevni vstop v čarobno mesto doživetij, Gardaland. Vstopnice ne boste nikjer dobili ceneje, SelectCard ponudba pa znaša zgolj 30eur. Še niste prepričani? Oglejte si vse atrakcije, ki jih ponuja Gardaland in se že med branjem v domišljiji preslikajte v svet doživetij. Ste vedeli, da je Gardaland razglašen peti najboljši zabaviščni park na svetu?

g8

Zabava za celo družino

V Gardalandu najdete raznovrstna »igrala«, med katerimi so nekatera primerna zgolj za odrasle in dovolj velike mladostnike, druga pa so namenjena predvsem otrokom. Gardaland je znan po tem, da je za zabavo najmlajših odlično poskrbljeno! Deli parka ponujajo celostne zgodbe, ki bodo otroke naravnost očarale! Fantazijski del Gardalanda je poln zgodb in doživetij, v katerih bo uživala cela družina. Med njimi najdete Kung Fu Panda akademijo, skrivnostni srednjeveški grad, magično kmetijo, vrtiljake, vlakce, leteči otok, potujočo gosenico, deželo Petra Pana in še mnogo drugih fantazijskih zgodb in igral za najmlajše.

g5

Avantura z zgodbo

Celoten Gardaland ima svojo zgodbo, vsak kompleks govori domišljijske pripovedi, a nekaj izmed njih je zares prav posebnih. Obožujete mitološke zgodbe in zgodovinska vprašanja o izginulih civilizacijah? Potem boste zagotovo navdušeni nad deli parka, ki ponujajo avanture z zgodbami. Popotovanj po zgodovini se lahko udeleži cela družina, saj nimajo starostne omejitve. Dobrodošli na enkratni avanturi! Z vlakcem se podajte na beg pred ogromnim mamutom, odkrijte skrivnosti izgubljene civilizacije Atlantide, potujte čez misteriozno džunglo in odkrivajte antične templje, podajte se čez brzice in slapove Kolorada ter se zabavajte v družbi piratov.

g4

Za najbolj pogumne

O najbolj razvpitih vlakcih smrti in prostem padu ste pa že zagotovo kaj slišali, kajne? V Gardalandu najdete kar nekaj adrenalinske zabave, ki vas bo pustila brez besed! Ali veste, kakšen je občutek, ko več kot 10m nad tlemi visite obrnjeni z glavo navzdol? Boste kričali ali le mižali? In kakšen je občutek ob prostem padu, ki ga ne pričakujete? Že res, da odštevajo, preden vas spustijo, a nikar ne mislite, da vas bodo spustili ob koncu odštevanja, kajti presenečenja so vedno del adrenalinske zabave. Med padcem pa vas bodo še fotografirali, tako da boste jasno videli svoj spačeni obraz, ki bo posledica adrenalina in šoka. Uživate v mešanici smeha in strahu? Potem morate obiskati kotičke Gardalanda, ki jih opisujemo v nadaljevanju!

Pravo moderno novost predstavlja vlakec smrti, poimenovan Shaman. Zakaj? Gre za kombinacijo vožnje z vlakcem z dvojnim obratom in virtualne resničnosti! Med vožnjo imate na glavi še očala, ki vas popeljejo v virtualno resničnost. Tako potujete skozi svetove Indijancev, kjer vas spremljajo živali kot je orel, ter duhovi indijanskih prednikov.

Še več adrenalina? Gardaland ponuja kar nekaj vlakcev smrti z različnimi tematikami. Naslednji je poimenovan »The Black Hole«, ki vas, kot že ime pove, pelje skozi črno luknjo. Naklon največjega padca je skoraj navpičen! Naslednja najbolj znana vlakca smrti sta Raptor in Blue Tornado. Sledi 40m visok stolp, s katerega padate tako hitro, da za nekaj sekund dejansko doživite učinek prostega pada. Dogodivščin seveda še ni konec, a naj kaj ostane š e presenečenje! Ste že navdušeni? Preverite najbolj ugodno SelectCard ponudbo (TUKAJ >>) in si priskrbite vstopnico za Gardaland še danes!

g2

Skrivnostni liki zgodovine

Gardaland pa je več kot zgolj adrenalinski park, je pravo mesto zabave vseh vrst! Za dodatno, domišljijsko zabavo in estetske užitke je poskrbljeno s predstavami in šovi, ki so na urniku večkrat dnevno. Spoznajte skrivnostne like preteklosti, oglejte si nastope umetnikov in izkoristite vsak trenutek vašega obiska v Gardalandu. In kdo so skrivnostni liki ter kakšne predstave vam pripravljajo? Ob vhodu vas zjutraj pozdravijo pravljični liki Gardalanda, ki vas pospremijo v magično deželo zabave. Sledijo dnevne predstave: triki in čarovniške ukane; plesno – akrobatski spektakel Romeo; skrivnosti Kung – Fu tehnik; plesni spektakel Šeherezade; akrobatski piratski spektakel; plesno – akrobatski spektakel »Biser Orienta«; razgiban kan-kan nastop, dopolnjen s kavbojskimi triki z lasom ter zmajeva parada. Zabave v Gardalandu resnično ne manjka, kajne?

g9

Posebni datumi in dogajanje

Ste mislili, da je Gardaland zgolj zabaviščni park? V resnici je Gardaland resnično mesto zabave, skrivnosti in raznovrstnega dogajanja. Organizatorji so z mislimi ves čas pri obiskovalcih in njihovem zadovoljstvu, zato vam pripravljajo posebne prireditve in večere plesne zabave. In kateri so ti posebni dnevi in večeri v letu?

  • 24.6.2017 poteka v Gardalandu zabava, imenovana »White night«. Čakajo vas zabava z DJ-i, ognjemeti, parade in ples do zgodnjih jutranjih ur.
  • 15.7. – 30.7.2017 se tukaj cele dneve odvija strastni festival latinsko-ameriških plesov in zabave. Alegria Latina je festival, ki vam v tem delu poletja omogoča, da si v Gardalandu cel dan ogledujete nastope v različnih plesnih slogih – samba, tango, salsa in cha-cha-cha. Boste zaplesali tudi vi?
  • 29.7.2017 Gardaland praznuje rojstni dan! Vse najbooljše za 42. rojstni dan! Poletna zabava, glasba najboljših DJ-ev in presenečenja bodo vsekakor del tega nepozabnega večera.
  • 31.10.2017 je čas za zabavo ob noči čarovnic! Halloween party v Gardalandu mora biti resnično nekaj posebnega, zato se pripravite na mešanico strašnih maskot in zabave pod zvezdnatim nebom.

g6

Tako, zdaj veste vse in še več o Gardalandu in vseh nepozabnih doživetjih, ki jih ponuja to čarobno mesto. Zagotovite si najbolj ugodne vstopnice, ki vam jih ponuja SelectCard. Več najdete TUKAJ >>


SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1500 različnih možnosti, ki jih najdete v 21 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si

sb