Flying Fox XXL – Si upate spustiti s hitrostjo 130km/h?

V sosednji Avstriji se nahaja pravi zaklad za vse adrenalisnke navdušence! Imenuje se Flying Fox XXL in ime zares upravičuje to edinstveno doživetje!

Kaj je Flying Fox XXL?

Flying Fox XXL je zip-line, a ne katerikoli! To je najdaljša jeklena letalnica v Evropi! Adrenalinsko doživetje se nahaja v Leogangu v Avstriji. Si drznete spustiti po kar 1.6 km dolgi jeklenici? Celotna infrastruktura je zelo pametno načrtovana in vsem navdušencem nad novimi izzivi ponuja neponovljivo doživetje. Med poletom dosežete hitrost vse tja do 130 km/h! Si predstavljate, da prosto letite, pritrjeni le s pasovi, navzdol, v objemu vetra in to s tako veliko hitrostjo? Med poletom se vam razprostira pogled na čudovito naravo pod vami in prav nič vas ne omejuje pri ogledovanju lepot s čisto nove perspektive. V ponudbi SelectBox najdete atraktiven spust po jeklenici Flying Fox XXL. Ponudbo si oglejte TUKAJ.

Zip line je pravzaprav nadgradnja ene izmed otroških iger, ki smo se jo vsi radi igrali. Se še spomnite spusta po žici na enem izmed igral? Eno takih igral se nahaja v Tivoliju, kjer se vsedete na plastičen sedežek in vas nekdo močno porine na drugo stran igrala. Zip line, oziroma Flying Fox XXL pa je igralo za odrasle, oziroma kar zabava za vse generacije in mala igrala se niti slučajno ne morejo primerjati s tem doživetjem. Dih jemajočih pospeškov, ki jih boste doživeli med spustom po jeklenici, ne doživite prav pogosto.

Flying Fox XXL poskrbi za osupljive poglede na dolino in okoliške gore, saj je najvišja točka kar 140 m nad tlemi. Tisti, ki vas je malce strah, vas lahko pomirimo, saj gre za popolnoma varno in visoko dovršeno aktivnost. Med poletom ne morete ničesar storiti narobe, zato ni potrebe za bojazen pred težavami. Oprema je vrhunska in načrtovana posebej za točno to lokacijo, na projektu pa je sodelovalo več podjetij in specialistov, ki so zagotovili popolnoma varno, a vseeno razburljivo izkušnjo poleta.

Zberite pogum in se odpravite na polet z »letečo lisico« Flying Fox XXL! Poznate film »Bucket List«? Ali tovrstne sezname, ki jih ljudje ustvarjajo? 1000 stvari, ki jih moram poskusiti in narediti v življenju? Spust po jeklenici Flying Fox XXL je točno ena izmed aktivnosti, ki se znajde na tovrstnih seznamih. Dovolite si biti drzni, premaknite svoje meje in doživite enkratno izkušnjo.

V ponudbi SelectBox najdete atraktiven spust po jeklenici Flying Fox XXL. Ponudbo si oglejte TUKAJ. Spust je edinstvena priložnost, da sami poskusite nekaj novega ali s tem doživetjem obdarite koga drugega. Podarite nenavadno, inovativno, sveže in nepozabno darilo!

V spodnjem video posnetku si lahko ogledate promocijski video Flying Fox XXL.