V letu 2015 se rekreirajte v paru

Skoraj vsak pozna vsaj eno osebo, ki se vsako leto, nekaj dni pred Silvestrovim zaobljubi, da bo  s pričetkom novega leta veliko bolj športno aktiven/a. Če v tem prepoznate tudi sebe ali svoje najbližje, ima SelectBox pravo darilo za vas! Z darilnim paketom s področja Športne aktivnosti boste sebi ali svojim najbližjim ponudili super motivacijo in veliko izbiro športnih aktivnosti. 

SelectBox ponuja štiri različne pakete s področja Športnih aktivnosti, katerih cene se gibljejo med 24,80€ in 86,80€, zajemajo pa tako skupinske vadbe, obiske fitnes centrov, aktivnosti v naravi kot tudi nekoliko nevsakdanje aktivnosti, ki poženejo adrenalin po žilah. Med več kot 70 športnimi aktivnostmi  v Sloveniji in na Hrvaškem, vsakdo najde nekaj zase!

Paketi_SLO8
V kolikor bi svoje športno udejstvovanje v novem letu radi delili s svojo boljšo polovico, je prava izbira vedno bolj priljubljeno športno plezanje. Tako bosta skupaj še bolj povezana, saj si bosta morala med plezanjem pomagati in si povesem zaupati. Ker pa je treba pred samim plezanjem osvojiti tudi določeno znanje, so pri SelectBoxu v sodelovanju z Društvom plezalcev Domžale, v sklopu darilnega paketa Zabava v naravi (39,80€), sestavili darilni paket, ki nudi spoznavanje s športnim plezanjem v teoriji in praksi (2 uri) za dve osebi. Tako bosta  oba osvojila potrebno znanje, ki ga bosta  potrebovala za skupno plezanje in kvalitetno preživljanje prostega časa.

Obiščite spletno stran www.selectbox.si in preverite ostalo bogato ponudbo več kot 50 aktivnosti, ki jih ponuja paket Zabava v naravi.