Ekstravagantna večerja v najboljših restavracijah

Skorajda ni osebe, ki ne bi uživala v odlični hrani in postrežbi vrhunskih restavracij.  Zato smo pripravili ekskluzivni darilni paket Select Box: Ekstravagantna večerja z darilnim bonom, ki vas za ceno 79,80€ popelje na vrhunsko kulinarično razvajanje za dve osebi, v eno izmed 60-ih restavracij v Sloveniji, Srbiji in na Hrvaškem,  ki sodelujejo s prestižnim Restaurant Clubom.
Postregli vam bodo z gurmansko večerjo s petimi ali več hodi, poleg pa vam bodo postregli tudi z vrhunskim vinom. Da pa se boste lažje odločili, kje boste preživeli romantično večerjo s svojo boljšo polovico, je paketu priložen tudi obsežen Vodnik doživetji, kjer boste našli vse podatke in predstavitev izbranih restavracij.

Paketi_SLO14

To pa še zdaleč ni vse, saj lahko neodvisno od paketa, ki ga izberete, namesto kulinaričnega razvajanja bon izkoristite tudi za različna športna in adrenalinska doživetja, potovanje ali pa se odločite za razvajanje in sproščanje v enaki ali manjši vrednosti, možno pa je tudi doplačilo za dražji paket.  Select box torej predstavlja idealno darilo za vse priložnosti in za vsakogar, ki rad uživa v življenju.