Ne vidite konca seznama za nakup novoletnih daril?

Ne vidite konca seznama za nakup novoletnih daril? Prijateljica Nika, babica Marija, bratec Lan, sodelavec Rok, soseda Francka, … Parfum, rokavice, avto na daljinca, čokolada, copatki … Naj vas letos izbira daril ne skrbi. Uresničite vse želje s popolnim darilom – darilno kartico SuperCard. Z darilnimi karticami SuperCard lahko obdarjenec nakupuje v več kot 800 trgovinah po vsej Sloveniji in izbira med 80 spletnimi prodajalnami. Med ponudniki so Intersport, Mimovrste, Lisca, Sportina, Zlatarna Celje, Pikapolonica, L’Occitane, Momax, Baby Center, Iglu Sport, 1001 dar,…. SuperCard darilna kartica je darilo, ki se prilega vsakomur.

Da bi z izbiro darila prihranili čas, stres in v trenutnih razmerah – tudi ohranili zdravje sebe in drugih – podarite svojim najbližjim darilno kartico SuperCard. Gre za kartico vseh kartic, saj združuje kar 6 različnih darilnih kartic – Black, White, Super E, ECO, Family in Gourmet, zato je popolnoma nemogoče, da bi z izbiro darila zgrešili. Izbira ponudnikov je praktično neskončna – na voljo je več kot 250 različnih, obdarjenci pa lahko sami izberejo, ali jim bolj ustreza spletni nakup ali pa želijo uživati ob sprehodu po nakupovalnem centru.

Popolno darilo za gurmane

Obdarjenci lahko SuperCard kartico unovčijo tudi za različna doživetja. Gurmani lahko na primer s kartico uživajo v kulinaričnih doživetjih v več kot 60 gostiščih. Med drugim tudi v najbolj priznanih restavracijah v Sloveniji, kot je Dvor Jezeršek. Ta pristna domačija, ki je stara več kot 250 let, ne nudi le vrhunske slovenske kulinarike, temveč ponuja tudi prenočišča in prostore v najem ob najrazličnejših praznovanjih in dogodkih. Kdor išče nekaj več od dobrega kosila in vrhunske postrežbe, pa se lahko prijavi tudi na Akademijo Jezeršek. Gre za kulinarično delavnico, ki sprejme tako začetnike, ki ne znajo dosti več kot speči jajca na oko, kot tudi mojstre, ki za nedeljsko kosilo kot za šalo pripravijo pet hodni meni. Kljub vrhunskemu razvajanju v restavracijah pa včasih ni boljšega od dostave kitajske, ki jo lahko v miru užijete pred televizijo po napornem dnevu. Ob takih trenutkih lahko s SuperCard kartico na pomoč priskoči Wolt. Gre za podjetje, ki je že nekaj časa nazaj osvojilo tuje trge, od nedavnega pa njegova priljubljenost strmo narašča tudi med Slovenci. Imate prijatelja, ki ima vedno prazen hladilnik? Ali pa prijateljico, ki med službo prepogosto posega po nezdravih in hitrih prigrizkih? Z Woltom in darilno kartico SuperCard to nikakor ne more biti problem!

Popolno darilo za ljubitelje razvajanja

Pravijo, da je doživetje najboljše darilo. Če bi radi svojim bližnjim podarili nepozaben dan ali dva, je SuperCard darilna kartica zagotovo prava izbira. Ker združuje ponudnike več prenočišč, s tem podarite tudi možnost izbire. Obdarjenci lahko tako sami presodijo, v katerem delu Slovenije jim v danem trenutku najbolj prija oddih. Morda je to v Termah Paradiso, kjer nudijo zabavo za vso družino, odlično kulinariko in razvajanje v SPA centru. Morda pa si bodo raje privoščili romantični oddih v dvoje v hotelu in wellness centru Astoria Bled. Romantiki na idiličnem Bledu enostavno ni mogoče ubežati. S SuperCard darilno kartico lahko vsak prilagodi izkušnjo svojim željam. Vi pa boste z izbiro darila nedvomno zadeli žebljico na glavico.

Popolno darilo za športne navdušence

Ne le za romantike – SuperCard darilna kartica lahko pričara nasmeh na obraz tudi adrenalinskim navdušencem. Zagotovo poznate nekoga, ki obožuje hitro vožnjo. Z unovčenjem kartice pri Woop! Kartingu, si bo lahko dal/a duška na najsodobnejši večnivojski karting progi v Evropi, polni specialnih efektov, hitrih ovinkov in adrenalinskih dirkaških manevrov. Za bolj tekmovalne pa Woop! organizira tudi treninge pod strokovnim vodstvom in možnost tekmovanja z dirkači iz celotne Slovenije v Woop! ligi. Pred tovrstnimi športnimi podvigi pa je s SuperCard darilno kartico mogoče kupiti tudi vrhunsko športno prehrano v specializirani trgovini Topatlet. Zagotovo poznate koga, ki posega po različnih praških in športnih dodatkih, za katere niti ne ve, ali so učinkoviti. V športni trgovini Topatlet lahko naročite zdravo, kvalitetno in nadzorovano športno prehrano kar na domači naslov.

Popolno darilo za navdušence potovanj

Morda imate v družinskem ali prijateljskem krogu koga, ki ga neprestano srbijo podplati? Popotnike in popotnice lahko pridejo na svoj račun z unovčenjem darila pri avtobusnem prevozniku Flixbus. Zagotovo ste katerega od zelenih avtobusov že opazili na glavni postaji v Ljubljani, Mariboru ali Kopru. Flixbus vas lahko popelje na več kot 2.500 destinacij v več kot 34 evropskih državah. Med temi se zagotovo najde kakšna, ki je tudi najbolj izkušeni popotnik še ni videl! Vseeno pa se včasih zgodi, da je vozovnica že v žepu, ko se spomnite, da staremu kovčku manjka kolešček že od lanske sezone. Pred potovanjem si lahko s kartico SuperCard privoščite nov kovček v trgovini Samsonite. Gre za specializirano trgovino s kovčki in torbami, kjer lahko med najrazličnejšimi velikostmi, barvami in materiali, zagotovo vsak najde nekaj zase.

Popolno darilo za družino

Z darilno kartico SuperCard bodo na račun prišli tudi otroci in starši, saj bodo v trgovini Babycentra lahko našli prav vse. Njihova ponudba se razteza od varnih in udobnih avtomobilskih sedežev do vozičkov, igrač, oblačil, opreme za otroške sobe in še in še. Ker pa imajo mladi starši pogosto veliko dela, je mogoče vse izdelke preprosto naročiti. Enako velja za otroško trgovino Pikapolonica. Tej slovenski starši zaupajo že 25 let. Usposobljeni svetovalci in svetovalke vam bodo najbolje svetovali pri nakupu vozičkov, avtosedežev in drugih izdelkov. To bo zagotovo razbremenilo vsakega starša, ki želi le najboljše in najvarnejše za svojega malčka.

Z nakupom darilne kartice SuperCard se izognemo zaskrbljenosti, ali bo osebi darilo všeč, saj ima darilna kartica nešteto možnosti za unovčenje. Z darilno kartico SuperCard osebi podarimo popolno darilo – svobodo izbire! Tako si lahko privošči tisto, kar si zares želi.

SuperCard kartica je darilo, ki se prilega vsakomur in je edina darilna kartica, ki jo lahko kupite preko spleta in jo koristite pri več kot 100 ponudnikih. Privoščite svojim najdražjim popolno darilo, ki ga lahko vnovčijo po lastnih željah.