Darilo si zasluži vsak

Pa smo ga dočakali – konec šolskega leta namreč, s tem pa tudi pričetek težko pričakovanih poletnih počitnic. Oddih za vse šolarje, dijake in študente ter seveda tudi vse učitelje. Vsi so v šolskem letu vložili veliko energije, volje in časa, ki so jih privedli do pričakovanih rezultatov. In prav vsi si zaslužijo zares nepozabno darilo.

Vaši otroci se bodo zagotovo razveselili nore Zabave v naravi, kjer bodo lahko sprostili svojo živahno energijo ter se v počitnice z darilnim paketom Adrenalinska doživetja podali v resnično veselem ter razburljivem vzdušju. Nagradite svoje otroke za prizadevno delov v šoli z nepozabnimi doživetji iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox.

NORA ZABAVA V NARAVI

Mešanica adrenalina, tekmovalnosti ter nore zabave – to je paintball, kjer bo vaš cilj ostati čim manj pobarvani, povrh vsega pa se boste morali prebiti do nasprotnikovega tabora ter jim ukrasti zastavo. V Športnem centru Kovač, ki deluje v sklopu Hotela Kovač, boste deležni 2-3 ure čistega užitka, kjer se boste morali osredotočiti na zmago, saj vas sicer lahko kaj hitro zadene in pobarva nasprotnikova barvna kroglica. Ni tako lahko, kot se sliši – preizkusite se v boju in z barvami premagajte nasprotnika.

Za vse ljubitelje živali bo jahalna pustolovščina pravo darilo ob koncu šolskega leta. Šolarji se bodo na Kmetiji Vrbnjak lahko naučili veliko zanimivosti o življenju ter obnašanju konj ter se seveda preizkusili v ježi. Jahalne urice so primerne tako za tiste, ki v konjskem sedlu niso sedeli še nikoli, kot tudi za vse, ki so v ježi že izurjeni, saj bodo lahko jahali samostojno ali s spremljevalcem, v maneži ali na terenu. Naj si vaši šolarji ogledajo neokranjeno naravo Slovenije naravnost iz konjskega sedla ter jo doživijo na popolnoma edinstveni način. Celotna družina pa se lahko skupaj sprosti na vožnji s kočijo, ki vas bo popeljala stran od natrpanega vsakdana, ob koncu pa se boste lahko okrepčali še z okusnimi dobrotami, ki jih ponujajo na Turistični kmetiji Vrbnjak.

Ste vedeli, da lahko v Sloveniji preizkusite tudi šport, ki se je takšen, kot ga poznamo danes, razvil na Havajih, ko je bilo surf mojstrom zaradi mirnega mora dolgčas? Že veste, o čem govorimo? Agencija Pac Sports vam bo pričarala edinstveno doživetje na supu. Supanje je vodni šport, pri katerem stojite na deski ter veslate po mirni vodni gladini. Nauči se ga lahko prav vsakdo, zato lahko v supanju uživa celotna družina. Umirjena rekreacija bo odlično darilo za vse, ki imate radi vodne športe in vas ni strah padca v vodo. Potrebujete samo kopalke in brisačo, kajti sup že čaka na vas, da si ga izposodite.

Si predstavljate, kako bi bilo, ko bi se svet okoli vas začel vedno hitreje vrteti? To adrenalinsko izkušnjo lahko dobite na zorbingu. Zorb je ogromna žoga napolnjena z zrakom, v katero se namestite in spustite po klančini. Gre za brezdvoma eno najbolj zabavnih dogodivščin, ki jo boste želeli preizkusiti tudi vsi, nad adrenalinom navdušeni starši. Zorb center Celje je edini v Evropi, kjer lahko doživite spust, ki na svoji progi vsebuje tudi zavoj, kar naredi celotno vožnjo še toliko bolj adrenalinsko. Ni potrebno, da se na spust podate sami, saj je v zorbu prostora za dve osebi. Zberite pogum, namestite se v zorb in zabava se lahko začne.

Najprej mirna plovba po umirjenem rečnem toku, nato pa se začne zapletati… Tok je vedno močnejši, na vrsti so brzice, rečne ovire, ovinki, vi pa z svojo ekipo na raftu, z misijo, da vse te ovire premagate ter uspešno prevozite razburljivo rafting turo. Pri Aktivnem Planetu vas bodo na divjo vožnjo po reki Soči popeljali usposobljeni vodniki, a to še ne pomeni, da ne bo potrebno napeti vseh svoji moči, da vam bo uspelo premagati ovire. Na raftingu šteje ekipni duh. Zabavna, mokra, adrenalinska ter vsekakor nepozabna dogodivščina, ki jo boste doživeli med čudovitim slapom Boka ter vasico Trnovo ob Soči ter uživali v neokrnjeni naravi.

So vaši otroci od nekdaj občudovali naše vrhunske športnike, ki so podirali rekorde na smučarskih skakalnicah? Skoraj ni otroka, ki ga ne bi zanimalo, kakšen je občutek, ko se za nekaj časa odlepiš od tal ter poletiš po zraku. V skakalnem centru na Poljah, BohinjSKI FLYer, ki je le 3km oddaljen od Bohinjskega jezera, se lahko vaši otroci na napravi za stimulacijo skokov za nekaj časa postavijo v kožo smučarskih skakalcev in doživijo adrenalinsko doživetje, ki je primerno prav za vsakogar, ki si upa nadeti skakalno opremo ter poleteti preko dolžine 250m. Ob vas bodo ves čas usposobljeni vodniki, ki skrbijo, da je varnost vedno na prvem mestu, kar obiskovalcem omogoča popolno sprostitev in čisti užitek.

Iščete kraj, kjer vas sodoben svet nikakor ne more doseči? Potem se podajte v podzemlje reke Iške, kjer vlada popolna tišina, temperatura pa se ne dvigne preko 9°C. Tam narava skriva nešteto lepot, na katere vse prevečkrat kar pozabimo. V jamah Mala in Velika Pasica, Skednenca, Kevdrc, boste priča izjemni biološki pestrosti ter čudovitim kapnikom. Zagotovo vam bo v spominu ostala edinstvena izkušnja plazenja preko rova Male Pasice, kjer je zaradi nizkega stropa hoja nemogoča. Pripravite si primerno opremo ter se z Iškaadventure podajte na odkrivanje vsega tistega, kar se že stoletja skriva pod nami.

Če so vse zgoraj opisane adrenalinske pustolovščine še vedno premalo za vašega neustrašnega šolarja, potem bo bungee jumping tisto pravo. Prosti pad iz Solkanskega mostu visokega 55 metrov le ni mačji kašelj. Še najbolj pripravljenim zastane dih, ko začne usposobljen vodnik Bungee centra TOP GO odštevati zadnje minute pred skokom. Pred skokom vam bodo zaposleni predali vse pomembne informacije, odgovorili na vsa vprašanja, razblinili vse dvome, vas primerno zavarovali in opremili ter pripravili na skok. Prepričani smo, da boste doživeli občutke, za katere ob koncu ne boste našli niti ustreznih besed. Bungee jumpng je neverjetna izkušnja in nepozaben spomin.

Je vašim šolarjem in dijakom všeč vse, kar je bolj divje narave in dviguje prah? Potem bodo vsekakor uživali na divji vožnji s štirikolesniki, ki jo lahko preizkusijo v Bohinju. Na štirikolesnikih modela Cf Moto 450L bodo lahko opazovali lepoto terenov in okoliške narave, medtem ko se bodo do onemoglosti zabavali. Drvenje po zaprašenih makadamskih cestah ni mačji kašelj, zato boste imeli ob koncu razburljive vožnje možnost dobrega in krepčilnega kosila. Naj si vaši otroci dajo duška, saj je »off road« vožnja namenjena izključno čistemu užitku.

PRAVO DARILO TUDI ZA UČITELJE

Če še tuhtate, kako boste izkazali hvaležnost otrokovim učiteljem za ves trud, si lahko ta trenutek oddahnete, saj smo za vas pripravili kar nekaj odličnih idej za popoln zaključek šolskega leta.

Darilni paketi SelectBox ponujajo nešteto možnosti za vse okuse. Pobrskajte po darilnem paketu Raziskovanje okusov, Miza za dva ali Miza po domače, kjer bodo svoje užitke našli vsi, ki radi preizkusijo kaj novega, pripravljenega na tradicionalne ali moderne kuharske načine, ali pa preprosto uživajo v kulinariki domačih pridelkov s podeželja, vsi pa so vedno pospremljeni s kapljico vrhunskega vina.

Da je delo učiteljev naporno in stresno, ni nobenega dvoma. Zato so tudi doživetja iz darilnega paketa Masaža in wellness popolno darilo. Ponudba paketov je nedvomno zelo bogata in zagotovo bo med nešteto ponudniki vsak učitelj znal poiskati košček raja zase.

SelectBox je prava oaza gurmanskih doživetij, wellness tretmajev, adrenalinskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancem podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!