Zakaj je darilna kartica popolno darilo?

Darilne kartice veljajo v svetu za vedno bolj priljubljeno darilo, kar sploh ni presenetljivo, če odmislimo stereotip, ki pravi, da so kartice neosebno darilo, s katerim obdarovancu pokažemo, da si nismo vzeli časa za nakup darila oziroma se nam z njim ni dalo ukvarjati.

V resnici pa z darilno kartico osebi podarimo popolno darilo – svobodo izbire! Tako si lahko privošči tisto, kar si zares želi in ne tistega, kar mi mislimo, da si želi oziroma potrebuje. Pogosto ljudje namreč podarjajo stvari, ki so v danem obdobju popularne, ne da bi pri tem sploh pomislili, ali si obdarovanec oziroma obdarovanka takšnega darila sploh želi.

Kot že omenjeno, je podarjanje darilnih kartic vse bolj priljubljena oblika obdarovanja in nagrajevanja, ki jo v ZDA prakticirajo že več kot 30 let. Raziskava je pokazala, da so v preteklem letu Američani za nakupe darilnih kartic v povprečju porabili skoraj 200 dolarjev. Trend podarjanja kartic je pred leti začel doživljati silovit razvoj tudi v Evropi, sedaj pa z bogato ponudbo SelectCard prihaja tudi v Slovenijo.

SelectCard poleg bogate ponudbe, v okviru katre lahko obdarovanec izbira med več kot 900 storitvami in doživetji tako v Sloveniji kot tudi na Hrvaškem in Srbiji, ponuja tudi bogato izbiro darilnih vrednostnih kartic, s katerimi lahko pri različnih ponudnikih (Tomas Sport, Zlatarstvo Močnik, Lady, Lingula, Jana, SitiTeater,…) kartico uporabi kot plačilno sredstvo s predhodno naloženo vrednostjo.

Prednosti SelectCard darilnih kartic so ne le v izredno bogati ponudbi, temveč tudi v tem, da so kartice na voljo na številnih prodajnih mestih po vsej Sloveniji. Tako se poleg potrošniškega stresa, ki ga doživljamo ob pomanjkanju idejo pri kupovanju darila, izognemo tudi zamudnemu iskanju prodajnega mesta ponudnika, saj SelectCard darilne kartice različnih ponudnikov lahko kupimo kar v poslovalnicah Interspara, Mercatorja, Pošte Slovenije, trafik 3 DVA in še v nekaterih drugih večjih centrih.
V prid darilnim karticam govori tudi dejstvo, da so kartice zaradi svoje oblike in velikosti primerne tudi za pošiljanje po pošti, če se nam praznovanja slučajno ne uspe osebno udeležiti. In v kolikor obdarovanec oziroma obdarovanka kartice še ni nista aktivirala, jo v primeru, da se kartica izgubi, le to nadomestijo z novo.

Verjamemo, da smo se vam z zgoraj napisanim pomagali otresti stereotipov o podarjanju darilnih kartic, če pa se vam vseeno še vedno porajajo dvomi, obiščite spletni strani kitio.com in selectbox.si, in se pustite prepričati sami ponudbi darilnih kartic.