Damjan Murko nam je zaupal, zakaj meni, da je SelectBox najlepše darilo

Damjana Murka verjetno ni potrebno posebej predstavljati, saj to precej uspešno že več kot dve desetletji počne sam. Pevec in najboljši samopromotor pri nas, v zadnjem času pa celo organizator porok in gotovo še kaj, pravi da zmeraj zelo dobro premisli za koga zastavi svoje ime in pri tem vedno pretehta, kaj mu lahko nekdo ponudi v zameno za sodelovanje. Zelo nerad sodeluje s podjetji ali ljudmi, ki svoje storitve prodajajo brez prave teže, dobre ideje in predvsem brez čustev, saj ta pri njemu štejejo največ.

V zadnjih letih se trudi znotraj pestrega vsakdanjika vzpostaviti navado, da si pogosteje vzame čas zase in za svoje bližnje. Določene zasluge za to pripisuje tudi SelectBoxu, saj toliko ponudbe na enem mestu najdeš le malokje. Med več kot 3000 idejami za športno in adrenalinsko doživetje, razvajanje telesa ter pestro kulinarično in nastanitveno ponudbo vedno najde pravo darilo za osebe, ki mu pomenijo največ.

“Z idejami lahko zmeraj presenetiš prijatelje, ljubljeno osebo in celo sebe, kot se je meni zgodilo, ko sem koristil tajsko masažo, na kateri sem bil prvič.”

Veseli smo, da je tako in da je v SelectBox paketih prepoznal njihovo bistvo – presenetiti ljubljeno osebo in ji omogočiti doživetje, ki se ji bo vtisnilo v spomin za vedno. Ali pa z nepozabnim doživetjem obdariti kar sebe. Z družino tudi zmeraj radi prelistajo katalog ali pregledajo aktualno ponudbo na spletu in se nato odločijo, kam jih bo vodila pot v danem trenutku.

Kot doživetje, ki ga prav gotovo ne bo nikoli pozabil, s katerega je domov odnesel tudi zabavno anekdoto, izpostavi tajsko masažo. Kar malo ga je prestrašilo, ko je tajska maserka zlezla nanj in celo hodila po njem, vendar je bilo na koncu vredno, saj je bila storitev izvedena zelo profesionalno in kvalitetno. Sedaj z veseljem tudi sam podari SelectBox darilni paket iz kategorije lepota in wellness, ki med drugim obdarjencu omogoča možnost, da se prepusti izkušenim rokam tajske maserke.

“Kar nekaj je posebnih kotičkov, kjer se sprostim, napolnim baterije in snujem nove ideje za naprej. Morje je pa tisto, ki mi daje moč in energijo za vse leto.”

Zima sicer ni njegov najljubši letni čas, raje ima jesen. Takrat je oddih od preostalega sveta, ki vključuje odkrivanje naše prelepe podalpske državice, zanj največji užitek. Tudi mesec maj ima svoj čar, saj se z njim začne sezona toplih sončnih žarkov in morskih užitkov. Ravno morje je tisto, ki mu daje moč in energijo za vso leto. Obožuje sprehode ob obali in gurmanske večerje na terasi s pogledom na sončni zahod – čista romantika, ki je nikoli ni preveč. Ob vsem tem za konec pomenljivo še doda, da vse to pomeni še toliko več, če te obkrožajo ljudje, s katerimi si lahko to, kar v resnici si. Brez igre in maske.

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!