Kozmetika Kahne navdušuje s prvovrstnostjo svojih izdelkov in storitev

Kozmetika Kahne navdušuje s prvovrstnostjo svojih izdelkov in storitev

Urša Eva Pucelj

Kozmetika Kahne z uspešnim 26-letnim delovanjem vsekakor dokazuje in potrjuje kvaliteto svojih storitev. Delovanje v kontekstu družinskega podjetja tako zaznamujejo saloni v Ljubljani, Rimskih termah in Portorožu.

Kozmetika Kahne | darilni paketi SelectBox

Kozmetika Kahne | darilni paketi SelectBox

Kozmetika Kahne navdušuje s svojimi izdelki, kamor spadajo izdelki za telo in nego ustnic, svojevrstne kreme in maske, raznovrstne kakovostne podlage ter izdelki za čiščenje kože. Med njihove storitve pa spadajo različne visoko kakovostne nege obraza in telesa, ki jih sproti dopolnjujejo novi pristopi in upoštevanje inovativnih svetovnih trendov. Obenem je opazno doseganje velikih uspehov pri problematičnih, aknastih, alergičnih in starajočih se kožah.

Mednarodna registracija CIDESCO

Pri blagovni znamki Kahne se ne nazadnje lahko pohvalijo tudi z mednarodno registracijo CIDESCO, kar jih je uvrstilo med 159 elitno usposobljenih CIDESCO centrov na svetu, saj dosegajo vse mednarodne standarde na omenjenem področju. Direktorica kozmetično fizioterapevtskega centra Kahne, Zdenka Kahne, je tudi sama pred leti že pridobila CIDESCO kvalifikacijo. Strokovno osebje centra Kahne pa se obenem ponaša z dolgoletnimi izkušnjami in odgovornim pristopom do strank.

Vabljeni, da jih obiščete v Ljubljani, Portorožu in Rimskih termah.

Kozmetika Kahne | darilni paketi SelectBox

Kozmetika Kahne | darilni paketi SelectBox

Kozmetika Kahne je vključena v kar tri darilne pakete SelectBox:

  • Nega v spa centru (depilacija nog z voskom ali bio komora ali vakuumska obdelava obraza ali svetovanje in izbor dermatološko testiranih izdelkov Kahne)
  • Masaža in wellness (dermoabrazija ali depilacija nog, bikinija in trebuha z voskom ali svetovanje in izbor dermatološko testiranih izdelkov Kahne)
  • Lepotna nega in sprostitev (specialna nega obraza ali klasična nega s presoterapijo ali nega obraza ali svetovanje in izbor dermatološko testiranih izdelkov Kahne)

Vsi trije paketi veljajo za 1 osebo in za vse je potrebna rezervacija po telefonu 2 dni pred samo realizacijo.

VIZITKA:
Kozmetika Kahne Ljubljana
Štihova 12
1000 Ljubljana