Apartmaji in sobe Maygut – romantični pobeg v dvoje

Apartmaji in sobe Maygut – romantični pobeg v dvoje

Urša Eva Pucelj

Romantični pobeg pod streho kompleksa Maygut vas bo preprosto očaral … Le nekaj minut stran od Portoroža, se nahaja pozabljen vrt že skorajda misterioznega pridiha, obenem pa  se boste lahko sprehodili tudi po slovenski obali in zadihali tisti dobro poznani vonj, v katerem se spajajo zmesi iglavcev in morja!

Apartmaji in sobe Maygut Portorož

Apartmaji in sobe Maygut Portorož

Apartmaji in sobe Maygut v kategoriji treh zvezdic vam ob prostranem parku nudijo tudi intimnost zasebne finske savne in odličen zajtrk za sam začetek vašega oddiha. V vročih dneh v misterioznem Maygut vrtu med drugim organizirajo tudi ‘chill-out’ večere ob okusnem vinu in božanskih koktajlih …

Romantične počitnice ali mirna družinska idila

Kompleks Maygut se nahaja na popolnoma mirni lokaciji, ki bo prav gotovo ustrezala tako romantičnemu vikend pobegu, kot tudi mirni družinski idili. Od morja in samega centra Portoroža so apartmaji oddaljeni zgolj 500 metrov, v bližini pa se nahajajo tudi trgovine in bar.

Sam parkirni prostor in internet sta popolnoma brezplačna.

Apartmaji in sobe Maygut Portorož

Apartmaji in sobe Maygut Portorož

Apartmaji in sobe Maygut so vključeni tudi v darilni paket SelectBox: 

  • Romantični pobeg (Namestitev v ekskluzivni sobi z zasebno savno in zajtrkom)

Paket velja za 2 osebi, potrebna pa je rezervacija po telefonu ali prek elektronske pošte 3 dni pred samo realizacijo.

VIZITKA:
Apartmaji in sobe Maygut
Letoviška pot 11
6320 Portorož

V sklopu SelectBoxa lahko iz Vodnika doživetij izbirate med več kot 900 raznovrstnimi avanturami, ki so obarvane tako s poskušanjem kulinaričnih dobrot, pripravljenih in postreženih na vrhunskem nivoju in razvajanjem v številnih spa ter masažnih salonih, kot tudi z uživanjem na različnih turističnih namestitvah po celotni Sloveniji in preizkušanjem najbolj norih adrenalinskih ter športnih podvigov!

Select Club je v decembru 2013 izdal Vodnik doživetij, ki zajema širok izbor inovativnih doživetij in morda še nepoznanih lokacij po celotni Sloveniji in Hrvaški. Pri tem smo bili še posebej pozorni na to, da so izbrane samo lokacije, kjer se lahko z užitkom preživlja prosti čas …

V okviru Select Box-a boste tako lahko izbirali med darilnimi paketi nove generacije, veljavnimi vse do septembra 2015!