9 super darilnih predlogov za dan mučenikov

Sodobni dan mučenikov, ki ga praznujemo 10. marca, nima več prave povezave s svojim krščanskim izvorom. V sodobni inačici gre bolj za praznovanje moškosti, pogosto po principu »fantje bodo pač fantje«. Tokrat, le dva dni po praznovanju dneva žena, je obveza po darilu, ki je le zanj, na strani nje. Te so pogosto prikrajšane za dobre ideje, saj le moški um lahko predvidi, kako bi se »fantje« lahko dobro zabavali.

Zato smo, v pomoč vsem damam, pripravili 9 predlogov, med katerimi boste gotovo našle pravo mučeniško darilo zanj. Nekateri so namenjeni le njemu, drugi pa mu omogočajo zabavo s svojimi prijatelji. Povsem na koncu pa smo dodali celo nekaj za vas, drage dame.

Golf Klub Trnovo, Ljubljana

Golf klub Trnovo se razteza med ljubljanskim avtosejmom in južno ljubljansko obvoznico. Namenjen je tako profesionalnim igralcem kot tudi ljubiteljem golfa, saj pri njih za igro golfa ne potrebujete dovoljenja. Klub nudi igro golfa na igrišču z devetimi luknjami, ki je primerno tako za profesionalce kot popolne začetnike. S tem namenom organizirajo začetni tečaj golfa, kjer se v treh urah dobro spoznate s to priljubljeno igro. Za vadbo kratkih udarcev je na razpolago 5 vadbenih zelenic, za najboljše igralce pa ima igrišče iz belih udarjališč prbl. 2.500 m dolžine.

iFly, Cerklje na Gorenskem

Tandemski skok z jadralnim padalom je resničen užitek letenja, saj za skoraj vse poskrbi pilot. Na vzletišču, ki je po navadi na vrhu ali pod vrhom hriba, pripravi pilot vse potrebno za vzlet tandema. Sopotnik stoji spredaj, pilot pa zadaj. Povezana sta s posebnimi trakovi za tandemsko letenje. Potnik med poletom udobno sedi in se mu ni treba za nič držati, ostane mu le še užitek v prekrasnih pogledih na pokrajino.

Podarite lahko tudi začetni tečaj jadralnega padalstva. Ponavadi traja od 7 do 20 dni, odvisno od posameznika. Šolanje poteka v manjših skupinah, a je hkrati individualno, kar pomeni, da se posvečajo vsakemu tečajniku posebej.

Avtolom, razbijanje avtomobilov za zabavo, Maribor

Moški lahko z Avtolomom sprostijo svojo jezo in se pri tem neznansko zabavajo. A naj vas ne skrbi za varnost. Razbijači si morajo nadeti zaščitno opremo, pred začetkom jih inštruktor seznani z vsemi pravili, ki so nujna za varen potek aktivnosti, nato pa spremlja dogajanje in skrbi za varnost vseh udeležencev. Vsak udeleženec dobi obvezno zaščitno opremo (čelado, zaščitna očala in rokavice), prav tako pa si lahko sam izbere orodje za uničevanje avta. Na voljo sta dve tematiki: Gradbišče (kladiva, sekire, jeklene lomilke) in Mariborska vstaja (baseball palice, granitne kocke, avtomobilski ključi idr.).

Bubble Football Zagreb

Ekstremni nogomet je pravi hit, ki je obnorel cel svet, in je zdaj prišel tudi v Zagreb. Tekme se praviloma igrajo z 10 igralci, 5 proti 5. Število sodnikov je odvisno od velikosti terena. Menjave so leteče, sama tekma pa se igra trikrat po 15 minut. Začetni udarec se izvede kot pri vaterpolu, kjer igralci na liniji čakajo na sodnikov znak. Bubble Football je eden izmed najvarnejših in najzabavnejših športov. Pri vsakem športu se je potrebno držati določenih pravil in tudi tukaj goste odgovorni najprej seznanijo s pravili, da lahko igra poteka tekoče.

RaceTaxi, Grobnik ali Krško

RaceTaxi je ekipa izkušenih voznikov, ki želi vsakemu posamezniku približati hitre in ekstremne pospeške, srečo v ovinkih in vam pognati adrenalin po žilah. Ko vožnja postane filozofija je RaceTaxi ekipa prva in edina izbira, da je vožnja varna pa še vseeno dovolj nora. Motorji so ogreti in pripravljeni, da moškim uresničijo drzne sanje. Ti lahko uživajo kot sovoznik ali kot voznik ter preizkusijo svojo mejo! Izkušnja z BMW M4 bo vašega obdarjenca napolnil z obsežno dozo adrenalina in mu TRACK DAY na Grobniku ali racelandu Krškem vtisnila v spomin.

Istra Adventure

V hrvaški Istri, natančneje v kraju Barban, Istra Adventure ponuja vrsto razburljivih športnih dejavnosti. Najbolj atraktivno je raziskovanje safarija z različnimi vozili, na primer z vozilom quad (štirikolesnik), jeepom, kajakom ali buggyjem. Slednji je motorno vozilo z velikimi kolesi brez kabine. Peljali se boste po “offroad” progi, čez gozdne poti, vzpetine in kamenje vse do morja. Vmes boste lahko občudovali prečudovito istrsko pokrajino, spoznavali majhne avtentične kraje in sprostili ogromno adrenalina.

Vožnja Ferrarija in Lamborghinija na pistah v Italiji

Mnogi moški celo življenje sanjajo o takšni vožnji! Tokrat je prišel ta čas, zahvaljujoč vam. Privoščite mu nepozabno, divjo vožnjo s Ferrarijem ali Lamborghinijem na pistah v Milanu, Pomposu ali Jesolu, kjer ga pričakuje polna garaža različnih modelov obeh prestižnih znamk avtomobilov. Prvi krog bo vaš mučenik preživel v družbi profesionalnih voznikov, ki ga bodo seznanili s skrivnostmi divje vožnje. Nato bo za volan sedel tudi sam in doživel moč avtomobilskega motorja, kot še nikdar prej!

Altitude Activities

Altitude Activities organizirajo nepozabne pustolovske počitnice in izlete po Sloveniji s profesionalnimi vodniki, ki vam bodo na teh adrenalinskih izkušnjah zagotovili 100% varnost in zabavo ter uspešno vodstvo. Njihova ponudba zajema različna doživetja: od dnevnih plezalnih tur, alpinističnih in pohodnih tur, vodnih športov, pa vse do adrenalinskih izkušenj, kot so bungee jumping, zipline, skok s padalom in let z balonom. Odločite pa se lahko tudi za posebne aktivnosti, kot so jamarstvo, gorsko kolesarjenje, jahanje konjev in ostale snežne aktivnosti. V našem paketu lahko prejmete različna športna doživetja v naravi.

Ples ob drogu v Ljubljani

Seveda naš namen s tem, nekoliko provokativnim predlogom za dan mučenikov, ni vaše najdražje napotiti v šolo plesa ob drogu. Ta je namenjen vam, v kolikor je to morda njihova (skrita) želja.

Plesni studio Extra izvaja učenje plesa ob drogu oziroma pole dance, ki je popolnoma očaral žensko populacijo tako po svetu kot pri nas. Njihov namen je popestriti vsakdanjo rutino vadbe in vanjo vnesti nekaj ženskosti, čutnosti in drugačnosti. Tudi Extra trgovinica je odlično založena. V njej bo vsaka dama našla nekaj zase. Kupite lahko plesne copate, gamaše, torbe, zapeljive majčke, hlačke in še veliko več.

Sedaj, ko razpolagate z nekaj konkretnimi predlogi za darilom svojem mučeniku, naj ta le ne ostane brez. Vsaka pozornost, predvsem če gre za nekaj, kar mu je všeč, bo cenjena.