5 vrhuskih lepotnih tretmajev

Nižje temperature, krajši dnevi in slabo vreme lahko povzročijo občutke nemira, žalosti in tesnobe. Še posebej zdaj je pomembno, da vašemu telesu naklonite več pozornosti, časa in razvajanja. Predstavljamo 5 vrhunskih SXP1 tretmajev, ki bodo poskrbeli za ponovno regeneracijo vašega telesa in duha ter vam povrnili energijo za vaše vsakdanje obveznosti in opravke.

Krioterapija za dobro počutje in regeneracijo celega telesa

Krioterapija temelji na hitri podhladitvi kože na le nekaj stopinj Celzija, kar dokazano pripomore k regeneraciji telesa, hitrejšemu izgorevanju maščob, lepši koži in boljšemu počutju ter dokazano pozitivno vpliva na zdravje vašega telesa. Izvaja se v hladilnih komorah polnih kriogeničnega plina s temperaturo od -140°C do -160 °C, ki v stiku z našo kožo aktivira proces biološke regeneracije telesa, brez da bi se hkrati ohladilo podkožno tkivo. Ker izjemno nizka temperatura pospeši metabolizem, je krioterapija izjemno učinkovita pomoč pri hujšanju – v eni seansi krioterapije boste namreč porabili od 400 do 800 kalorij! Čas je za sprostitev in regeneracijo v Cryo2 kliniki v Ljubljani!

Sproščujoča masaža stopal in nežna terapija dotika glave Access Bars

Access Bars je nežna terapija dotika glave, skozi katero boste prešli v stanje globoke relaksacije, ki bo aktivirala samozdravljenje telesa in sprostila energije, ujete v vaših možganih in telesu. Poslanstvo strokovnjakov, zaposlenih v Spa centru Wellness Ornament je vzpostaviti dobro energijo in sproščenost z njihovimi strankami in zgraditi obojestransko zaupanje, na podlagi katerega bo vaše razvajanje še bolj učinkovito. Lastnica salona vas bo sprejela in poskrbela za vaše razvajanje s spodbudno besedo in toplim dotikom – delo z ljudmi je za zaposlene v Wellnes Ornamentu način življenja in poslanstvo, ki ga s toplino v srcu, strokovnostjo in nasmeškom na obrazu opravljajo vsak dan.

Popolna sprostitev v dvoje v Regeneracijski hiši Vida

V objemu Lendavskih goric se pod žlahtnimi vinskimi trtami v vasici Čentiba nahaja Regeneracijska hiša Vida, kjer se boste z vašo boljšo polovico razvajali na najbolj nepozaben način. Skupaj bosta odkrila čarobnost zasebnega najema infra rdeče in finske savne, se prepustila razvajanju v masažnih kopelih in si privoščila solno terapijo. Romantičen oddih v dvoje v prijetnem domačem ambientu bo negoval telo in sprostil duha, vi pa se boste kot prerojeni vrnili nazaj v vsakdanje življenje! Naj se razvajanje v dvoje v Regeneracijski hiši Vida prične!

Obrazna nega Royal in negovalni tretma rok in stopal v Hiši lepote Merci

V mirnem predelu Solkana, se nasproti mosta, ki prečka reko Sočo, nahaja Hiša lepote Merci, kjer s srcem in predanostjo ustvarjajo programe lepote in dobrega počutja. Njihovo vodilo je rek, da se lepota rodi iz dobrega počutja, zato se še posebej trudijo za strokoven, prijazen in iskren odnos s svojimi strankami. Njihova ponudba je široka in raznolika – ponujajo vse od masaž, manikur, celo osebno trenerstvo in strokovno svetovanje glede prehrane, slovijo pa po njihovi obrazni negi Royal z naravno kozmetiko in inovativno tehnologijo. Poleg tega ponujajo še negovalni ritual rok in negovalni tretma stopal, ki bosta povečala vašo prekrvavitev v stopalih in rokah in poskrbela za popolno sprostitev. Čas je za vas in vašo sprostitev!

Razvajanje z ayurvedsko masažo celega telesa in savnanjem v hotelu Kristal

Abhayanga je masaža celotnega telesa s toplim in zdravilnim ajurvedskim oljem, ki uspešno pomaga pri odpravljanju mišičnih krčev. Koristna in priporočljiva  je za vse vrste gibalnih motenj, psihičnih težav, motenj presnove ali zgolj za regeneracijo od stresa utrujenega telesa. Na obrobju Triglavskega narodnega parka se nahaja hotel Kristal, v katerem vas bodo roke strokovnjakov razvajale s kar petdesetminutno sproščujočo in regenerativno ayurvedsko masažo celega telesa – v primerjavi z večino sodobnih vrst masaž so ajurvedske masaže izrazito individualne izkušnje! Poleg masaže si boste lahko privoščili še enourno ayurvedsko savno, katere posebnost je, da glava ni izpostavljena vročini, ampak je vročini izpostavljeno le telo od vratu navzdol – na tak način možganom prihranijo nepotreben stres.

Podarite enega od SXP1 lepotnih tretmajev vaši mami, sestri, teti, sestrični ali vašim staršem in jim pokažite kako pomembno vam je njihovo zdravje in dobro počutje – ne pozabite pa tudi nase, včasih je prav to, da zmoremo sebi dati tisto, kar zares potrebujemo, nekaj najbolj dragocenega.

Napisala: Rebeka Šinkovec