Center azijskih masaž Thai Nan Koper – pristno srečanje z daljnim vzhodom!

Center azijskih masaž Thai Nan Koper – pristno srečanje z daljnim vzhodom!

Urša Eva Pucelj

Želite v vzdušju sodobnega hektičnega tempa ublažiti stres, s katerim se vsakodnevno srečujete v neštetih različicah? Sprostiti vaše telo, dušo in misli? Potem je Center azijskih masaž Thai Nan Koper pravi odgovor, saj vam bodo na profesionalni ravni omogočili tisto resnično pravo sprostitev, ki si jo zaslužite.

Center azijskih masaž Thai Nan Koper

Center azijskih masaž Thai Nan Koper

Vas pestijo skrbi, pesimizem, izčrpanost ali živčnost? Vsi ti znaki so lahko indikator kroničnega stresa, ki ga je potrebno odpraviti še preden nam začne škodovati tako ali drugače …

Prvovrstni tajski spa in raznovrstne oblike masaž

V Thai Nan Koper bodo z uporabo tisočletne tehnike in eteričnih olj lotusa in orhidej poskrbeli za sprostitev vašega telesa, izboljšanje prekrvavitve, zmanjšanje stresa in lajšanje bolečin v hrbtenici. Pri tem lahko izbirate med različnimi vrstami tajskih masaž:

  • Tradicionalna tajska masaža temelji na konceptu desetih najpomembnejših linij, ki potekajo po našem telesu in združuje znanja indijske joge, kitajske akupresure, kiropraktike in japonskega šiatsuja. Je najbolj ustrezna za lajšanje bolečin po poškodbah in nesrečah ter se izvaja na oblečeno telo brez uporabe olja.
  • Tajska masaža z izbranimi aromatičnimi olji je odlična za sprostitev napetih mišic, izboljšanje prekrvavitve telesa in zmanjšanje stresa, krepitev notranjih organov in ohranjanje vitalnosti.
  • Tajska masaža s toplimi zelišči je kombinacija direktne masaže s kepami toplih zelišč in ročno stimulacijo akupresurnih točk.

Podarite torej darilo sebi ali svojim najbližjim in se srečajte s pristnim dotikom daljnega vzhoda, ob spremljavi sproščujoče orientalske glasbe!

Center azijskih masaž Thai Nan Koper

Center azijskih masaž Thai Nan Koper

Center azijskih masaž Thai Nan Koper je vključen tudi v darilni paket SelectBox: 

  • Masaža in wellness (Tajska masaža z aromatičnimi olji – 50 minut)

Paket velja za 1 osebo in zanj je potrebna rezervacija 3 dni pred samo realizacijo, po telefonu ali prek elektronske pošte.

VIZITKA:
Center azijskih masaž Thai Nan Koper
Istrska cesta 67
6000 Koper

V sklopu SelectBoxa lahko iz Vodnika doživetij izbirate med več kot 900 raznovrstnimi avanturami, ki so obarvane tako s poskušanjem kulinaričnih dobrot, pripravljenih in postreženih na vrhunskem nivoju in razvajanjem v številnih spa ter masažnih salonih, kot tudi z uživanjem na različnih turističnih namestitvah po celotni Sloveniji in preizkušanjem najbolj norih adrenalinskih ter športnih podvigov!

Select Club je v decembru 2013 izdal Vodnik doživetij, ki zajema širok izbor inovativnih doživetij in morda še nepoznanih lokacij po celotni Sloveniji in Hrvaški. Pri tem smo bili še posebej pozorni na to, da so izbrane samo lokacije, kjer se lahko z užitkom preživlja prosti čas … V okviru Select Box-a boste tako lahko izbirali med darilnimi paketi nove generacije, veljavnimi vse do septembra 2015!