5 adrenalinskih počitniških podvigov

5 adrenalinskih počitniških podvigov

Za vse ljubitelje ekstremnih športev in narave ter za tiste, ki iščete idealni kraj za oddih po dogodivščinah smo izbrali 5 najboljših destinacij, ki omogočajo  odlično izhodišče za prvinska adrenalinska in naravna doživetja.  Predstavljamo vam edinstveno kombinacijo svobode in brezskrbnosti v najizvirnejših oblikah, ki vam dajejo idealno priložnost, da dodate krila svoji avanturi, doživite svobodo v novi dimenziji in izkusite čarobnost slovenskega podeželja.

Paintball Kraljev Hrib

Paintball Kraljev Hrib

Adrenalinska doživetja Aktivni planet, Paintball Kraljev hrib,  Jadralno padalstvo iFly,  Šola preživetja in Športni center Top extreme so prava izbira za adrenalinski odklop od vsakdana.

Bovec je pravi raj za ljubitelje adrenalinskih športov, željnih avantur in ekstrema. V centru idilčnega mesteca doline Soče, obdanega z lepotami Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka se nahaja agencija za prosti čas, šport in turizem Aktivni planet.

Nad gorsko dolino na Kaninu stoji popolnoma nov Zip-line park, ki je največji svoje vrste v Centralni Evropi in eden večjih v Evropi nasploh. Spust po štirih jeklenicah je nepozabna adrenalinska dogodivščina od začetka do konca.

Če pa želite ob uživanju vaše izkušnje spoznati še lepoto reke Soče, se spoprijeti z njenimi brzicami in odkriti njeno živahnost, vam predlagamo rafting, ki bo v vas vsekakor vzbudil osvežujoče zadovoljstvo in poskrbel za pravi adrenalinski užitek.

Rafting - Adrenalinska doživetja Aktivni Planet Bovec  | Darilni paketi Selectbox

Rafting – Adrenalinska doživetja Aktivni Planet Bovec

Želite preizkusiti svojo iznajdljivost, pustolovski duh in se skupaj s svojimi najbližjimi združiti v dobro delujoč tim?

Na Kraljevem hribu se lahko na svežem zraku preizkusite v igri Paintballa na enem najbolj urejenih in razgibanih gozdnatih poligonov v Sloveniji , kjer vam niti za trenutek ne bo dolgčas.

Gre za edini in hkrati najatraktivnejši poligon v Sloveniji z postavljenimi lesenimi maketami, ki je znan po svoji izredni legi in urejenosti poligona ter vam v hladnem objemu Kamniško Savinjskih Alp pričara edinstven občutek igre, v kateri sta združena avantura, ekipno delo in sposobnost hitrega odločanja.

Za vse tiste, ki želite pogled na življenje z drugega zornega kota, začutiti razsežnost in občutek svobode je jadralno padalstvo iFly pravo mesto za vas.

Nepozabna dogodivščina s ptičje perspekive vam omogoča, da izbirate med tandemskim poletom s padalom ali prvim dnem začetnega tečaja jadralnega padalstva.

Jadralno padalstvo iFly

Jadralno padalstvo iFly

Skok z jadralnim padalom je resničen užitek letenja, na vzletišču, ki je ponavadi na vrhu ali pod vrhom hriba,pripravi pilot vse potrebno za vzlet tandema. Polet v tandemu z jadralnim padalom je najenostavnejši korak da, do doživite edinstven  in vznemerljiv občutek letenja ter, da  uživate v nepozabni izkušnji visoko v zraku.

Bi radi preizkusili svoje sposobnosti preživetja v naravi in ste eni tistih, ki neprestano iščete nove izzive, ki naredijo vaš vsakdan še bolj razburljiv in atraktiven?

Predstavljamo vam edino podjetje v Sloveniji, ki nudi specialistično usposabljanje vojaških veščin, padalstva, preživetja v naravi in rokovanja z orožjem, pod okriljem izurjenih in visoko motiviranih specialistov.

V Šoli preživetja vas bodo Izkušeni inštruktrji , specialisti na svojih področjih  naučili osnovnih veščin preživetja v naravi, kako se orientirati, discipline, kako sodelovati v timu, kako delovati kot vodja in izboljšala se vam bo tudi psihofizična pripravljenost, ki vam bo v nadaljnjem življenju vedno koristila.

Šola preživetja

Šola preživetja

Adrenalinski navdušenci zagotovo že poznate športni center TOP Extreme, edinega organizatorja bungee jumpingov v Sloveniji.  Skoki se izvajajo v čudoviti naravi, na Solkanskem mostu pri Novi Gorici, ki je visok 55 metrov. To je zagotovo pravi naslov za vse, ki uživate v ekstremnih občutjih in bi radi prepojili svoje žile  z dodatno dozo adrenalina.

Poleg bungee jumpinga  nudi tudi edinstveno doživetje hydrospeed,  plavanje po deroči reki s posebnim plovčkom,  kar vam omogoča spoznavanje ene naših najlepših rek na prav poseben način in iz čisto novega zornega kota.

Bungee Jumping Top Extreme | darilni paketi Selectbox

Bungee Jumping Top Extreme

Preizkušanje najbolj norih, adrenalinskih ter športnih podvigov lahko najdete tudi v  dveh darilnih paketih Selectbox.

Adrenalinska doživetja Aktivni planet ter Šola preživetja v Župeči vasi pri Cerkljah ob Krki  sta s svojo raznoliko ponudbo vključeni v paket  Adrenalinska doživetja. Pestro ponudbe rekreacije, oddiha, zabave in kulinaričnih razvajanj v Panitballu Kraljev hrib najdete v paketu Zabava v naravi. Jadralno padalstvo iFly pa je s ponudbo Tandemskega poleta in začetnega tečaja jadralnega padalstva vključen v tako ‘Adrenalinska doživetja ‘ kot tudi ‘Zabava v naravi’.  Privoščite si nepozabno izkušnjo prvobitnih doživetij  zase ali za vaše najbližje in preizkusite moč narave in adrenalina, ob katerem vam bo zastajal dih.

Ema Uranič