Eco kamp korita – aktivno kampiranje v harmoniji z naravo

Eco kamp korita – aktivno kampiranje v harmoniji z naravo

Aktivne počitnice bodo pregnale stres in skrbi, nočitev v mobilni hiški ali na soški postelji v taboru pa poskrbela za nepozabno doživetje v osrčju Triglavskega narodnega parka. Eco kamp korita je eden najbolj izvirnih kampov pri nas in v celotnem pogorju Alp, saj je na njegovem mestu med 1. svetovno vojno stalo zaledje bojne linije avstrijske vojske.

Kamp korita, ki je odprt od leta 1989, leži v vasi Soča, tik ob malih koritih reke Soče, ki omogoča obilico športnih aktivnosti in zabavno preživljanje prostega časa. Posebej primeren je za vse adrenalinske odvisnike, pa tudi bolj umirjeni boste našli svoj mir v prvinskosti doline Trente in reke Soče. Sam kamp je razdeljen na klasični del za kampiranje in eko tabor. V prvem delu se lahko odločite za prenočevanje v mobilnih hiškah, če si zaželite bolj prvinske izkušnje, pa v taboru prenočite na soški postelji oziroma leseni hiški, v kateri je postavljen manjši šotor.

Eko kamp korita

Čez dan pa rafting, kolesarjenje, skok z mosta in še in še

Če že prenočujte v naravi, potem se spodobi, da v njenem objemu uživate tudi čez dan. Športne aktivnosti so redno organizirane na reki Soči, tako da se lahko odpravite na rafting, soteskanje ali pa na spust s kajakom, kanujem in rečnim bobom. Če želite ostati na kopnem, si izposodite kolo, skočite s padalom ali z 8-metrskega mosta, se sprehodite po Soški poti ali eni od številnih pohodnih poti v okolici, lahko pa se preizkusite tudi v ribarjenju. Društvo Alter sport poleg omenjenih aktivnosti nudi izposojo opreme, razne tečaje, srečanja, izlete, zato so aktivne počitnice v Eco kampu korita primerne prav za vsakogar – družine, prijatelje ali pa sodelavce, ki se odpravijo na team-building.

Eko kamp korita

Za otroke igrala, za odrasle dobra družba ob žaru

Medtem ko se bodo vaši malčki zabavali na didaktičnih igralih in otroškem igrišču, se vi lahko podružite na večernih družabnih dogodkih ali ob žaru. Lahko si pripravite tudi piknik, pred tem pa na sosednji kmetiji kupite eko pridelke za kulinarične užitke. Ste po celodnevnih aktivnostih preveč utrujeni, da bi se ukvarjali s pripravo hrane? Nič hudega, za lačne želodce bo poskrbela bližnja restavracija, ali pa si večerjo rezervirajte na že omenjeni kmetiji.

Eco kamp korita tudi v darilnih paketih SelectBox:

  • Zabava v naravi (nočitev za dve osebi v mobilni hiši/apartmaju z nadstandardno opremo)
  • Zabava v naravi (nočitev za dve osebi v taboru na soški postelji)

Obvezno število oseb na apartma oziroma mobilno hišo je 6, zakup celotnega apartmaja za manj oseb pa je možen proti doplačilu do celotne vrednosti. Poravnati je potrebno še turistično takso, predhodno pa je potrebna rezervacija 7 dni prej po telefoni ali mailu.

VIZITKA:
Eco kamp korita
Soča 38
5232 Soča

V sklopu SelectBoxa lahko iz Vodnika doživetij izbirate med več kot 900 raznovrstnimi avanturami, ki so obarvane tako s poskušanjem kulinaričnih dobrot, pripravljenih in postreženih na vrhunskem nivoju in razvajanjem v številnih spa ter masažnih salonih, kot tudi z uživanjem na različnih turističnih namestitvah po celotni Sloveniji in preizkušanjem najbolj norih adrenalinskih ter športnih podvigov!

Select Club je v decembru 2013 izdal Vodnik doživetij, ki zajema širok izbor inovativnih doživetij in morda še nepoznanih lokacij po celotni Sloveniji in Hrvaški. Pri tem smo bili še posebej pozorni na to, da so izbrane samo lokacije, kjer se lahko z užitkom preživlja prosti čas …