Znani izžrebanci 3. kroga velike nagradne igre Select Box!

Znani izžrebanci 3. kroga velike nagradne igre Select Box!

Urša Eva Pucelj

Izžrebanci 3. kroga velike nagradne igre Select Boxa, ki je ponujala možnost sreče z nagradami svojevrstnih užitkov, vključujoč super luksuzne nastanitve, SPA razvajanje in gurmanske pokušine na najboljših lokacijah po Slovenij, so znani!

Mega nagradna igra | darilni paketi SelectBox

Mega nagradna igra | darilni paketi SelectBox

Po 1. krogu žrebanja, ki je potekal 14.2.2014 in 2. krogu 8.3.2014, so sedaj poznani tudi nagrajenci iz 3. kroga žrebanja, ki je potekal 19.4.2014 in nagrajenec iz žrebanja za glavno nagrado, ki smo ga izvedli 25.4.2014!

Nagrajenci 3. kroga nagradne igre Select box so:

URŠKA VOUK: Sense Wellness Club – tajska masaža 80 min za 2 osebi + Savna 2 uri: vrednost nagrade cca 180€

ŽIGA HOČEVAR:  Hiša kulinarike Manna – 5 hodna večerja + buteljka vina: vrednost nagrade cca. 100€

ALEKSANDER BONIFER: Lambergh Chateau Hotel – 1 x namestitev v superior sobi (1 x večerja, 2 x vstop v savne, kopanje v bazenu, uporaba fitnesa: vrednost nagrade cca. 200€

Glavna nagrada – kraljevski vikend za dve osebi:

BORUT FLORJANČIČ

Kraljevski vikend vključuje: 

• Polet z balonom za dve osebi (Balonarski center Barje)
• Tajska masaža 80 min + savna 2 uri (Sense Wellness Club)
• 5 hodna večerja + buteljka vina (Hiša kulinarike Manna)
• Namestitev v superior sobi Lambergh Chateau Hotel + vstop v savne, kopanje v bazenu, uporaba fitnesa.

Hotel Lambergh

Hotel Lambergh

Več o poslovnih subjektih, kjer bodo nagrajenci lahko izkoristili svoje nagrade:

  • Sense Wellness nudi najučinkovitejše elemente tradicionalnih in sodobnih masažnih tehnik iz vsega sveta – od Tajske do Filipinov! Kot zanimivost lahko povemo, da sta bila z njihovo prvovrstno masažo nadvse zadovoljna tudi ameriška igralca Kevin Costner in Andie MacDowell, pa tudi brazilski pisatelj Paulo Coelho in pevka Pink.
  • Butik hotel Lambergh, zgrajen leta 2009, nudi ekstravagantne sobe, fitnes, prefinjen wellnes&spa center z bazenom in savnami, ob tem pa tudi prvovrstne masaže in nego obraza izpod rok spretnih maserjev in kozmetičark.
  • Restavracija Mana postreže s prijetnim ambientom, »božanskimi jedmi na zemlji« in širokim izborom vin ter cigar. Lega ob levem bregu Ljubljanice, v prijetni četrtni skupnosti Trnovo, Hiši kulinarike Manna pridaja pridih pomirjujoče atmosfere.

Po oceni gostov je priljubljena restavracija prejela tudi naziv zmagovalke v Trip Advisorju 2013 in postala zmagovalka po izboru glasovalcev vodnika InYourPocket, v kategoriji Best Gourmet 2013!

Gurmanski užitek zagotovljen!