V Športnem centru Dolgi Most se lahko razgibate tudi v hladnejših mesecih!

Dolgi MostZ uro badmintona … ali pa kar dvema, ki se bosta kmalu sprevrgli v vašo redno telesno aktivnost. Badminton je šport za vsakogar, primeren tako za popolne začetnike, za tiste z osnovnim znanjem, kot tudi za redne igralce, ki se z njim ukvarjajo tekmovalno. Prav vsem ta šport predstavlja popolno rekreacijo za telo in duha, saj ne gre le za fizično aktivnost, ampak zabavno igro, ki jo lahko spremenite v športno druženje s prijatelji.

V Športnem centru Dolgi Most, ki se nahaja blizu centra Ljubljane ob ljubljanski obvoznici, vas pričakuje kar 14 vrhunsko pripravljenih badmintonskih igrišč, zaradi česar velja za največji badmintonski center v Sloveniji. V veliki dvorani, ki je v preteklosti gostila tudi mednarodno prvenstvo Slovenije, trenirajo vsi najboljši slovenski tekmovalci, od leta 2010 naprej še z večjim veseljem, saj je dvorana takrat dobila nov športni lesen pod. ŠC-dolgi-most-1024x682

Seveda športni center ni rezerviran samo za tekmovalce. Znotraj centra deluje badmintonski klub Ljubljana, v sklopu le-tega pa badmintonska šola, tečaji badmintona in vodena rekreacija. Vsako soboto ob 17:00 (od septembra do maja) klub organizira tudi Rekreativni badminton turnir, turnirji za mladince potekajo 1x mesečno, organizirajo pa tudi turnirje za člane. In ne skrbite – tudi, če nimate soigralca, a imate vsaj osnovno znanje badmintona, se lahko pridružite preostalim rekreativcem, ki se vsak ponedeljek od 17:30 do 19:30 zberejo na ponedeljkovi rekreaciji, kjer prosto igrajo. Igra se po sistemu ”vsak z vsakim”, tako da se nasprotniki vseskozi menjajo. Ker pa je število mest omejeno, je potrebna predhodna najava.

Se v badmintonu še niste preizkusili (razen morda nekoč v šoli pri telovadbi ali med igranjem s sosedovimi otroci)? Potem ob predhodni rezervaciji lahko vzamete začetni dve uri badmintona, ki veljata za dve osebi in se s športnim partnerjem preizkusite v igri – zagotovo vam bo tako všeč, da bodo tedenski obiski postali vaša rutina. Badminton je namreč športna igra, s katero poskrbite za svoje telo in hkrati razbremenite duha – je idealen pobeg iz stresnega vsakdana, hkrati pa te trenutke ”zdravja” delite tudi s svojimi prijatelji oziroma soigralci. Pa imate združeno prijetno s koristnim!

badminton-sportni-center-dolgi-mostRadi igrate badminton, a bi za spremembo raje kaj drugega? Ali pa je vaša boljša polovica bolj navdušena nad skupinskimi vadbami? Nič za to, v Športnem centru Dolgi Most se lahko udeležite tudi spinninga, zumbe, aerobike, pilatesa in joge. V centru je tudi fitnes studio z izkušenimi trenerji, ki vam lahko pomagajo priti do čvrste postave (prvi obisk fitnesa je brezplačen!). In ko ste se dodobra natrenirali, vam svetujem še sprostitev v finski savni – vmes se lahko spočijete in si na koncu privoščite mrzel tuš – s tem boste res poskrbeli za dobro odpornost. In da vas ne bo skrbelo, kaj se dogaja z vašimi malčki, so med tednom v centru organizirane tudi otroške vadbe, ki potekajo v telovadnici opremljeni z otroškim fitnesom in plezalno steno. Naj se skrb za zdravje začne že navsezgodaj!Fitnes Dolgi Most

Dve uri badmintona, ki veljata za dve osebi najdete tudi v paketu SelectBox – Šport za vsakogar. Darilni paketi SelectBox so odlično darilo za vaše bližnje, prijatelje in znance, lahko pa si ga podarite kar sami sebi – kot nagrada za odlično opravljeno delo ali pač stresen vsakdan.

VIZITKA:

Športni center Dolgi Most

Dolgi Most 6a

1000 Ljubljana

V sklopu SelectBoxa lahko iz Vodnika doživetij izbirate med več kot 900 raznovrstnimi avanturami – od poskušanja kulinaričnih dobrot, ki so pripravljene in postrežene na vrhunskem nivoju, do razvajanja v številnih spa in masažnih salonih, lahko pa se odločite tudi za uživanje na različnih turističnih namestitvah po celotni Sloveniji, ali pa preizkusite katerega od najbolj norih adrenalinskih in športnih podvigov!