Zaključite 2020 s popolnim darilom

December je čas poln topline, domačnosti in vznemirjenja pred božično-novoletni prazniki, ko si ponovno vzamemo čas za naše najbližje in se spomnimo, kaj je tisto, kar šteje. S to mislijo se lotite tudi izbire daril. Vsi smo naveličani sedenja doma in komaj čakamo, da lahko zopet užijemo življenje, ko bo to mogoče. Zato tokrat podarite nepozabno doživetje, s katerim boste zaznamovali prihajajoče leto svojih obdarjencev. Med več kot 2200 doživetji v štirih kategorijah v različnem cenovnem rangu – gourmet, turizem, šport in lepota – bodo vaši bližnji zagotovo našli doživetje, ki jim je pisano na kožo.

Če vaši bližnji že pošteno pogrešajo razvajanje v restavracijah, bodo veseli gurmanskih paketov Raziskovanje okusov, Miza za dva, Dobra miza ali Ekstravagantna večerja. Paketi v različnem cenovnem rangu ponujajo od 70 do 150 možnosti za gurmansko doživetje po njihovem okusu. V sodelovanju s gurmanskim društvom Restaurant Club smo za vas izbrali le najboljšo ponudbo v Sloveniji in na Hrvaškem.

Vaši obdarjenci bodo lahko uživali v prefinjenih gurmanskih razvajanjih, kakršnega ponuja restavracija JB. Svetovno priznana restavracija v pritličju Plečnikove zgradbe velja za slovensko svetišče kulinarike, zato bi jo moral vsaj enkrat obiskati vsak ljubitelj gurmanskih užitkov. Na drugem koncu Slovenije pa se lahko razvajate v restavraciji Vila Podvin, prejemnici Michelinove zvezdice. Ta se nahaja na posestvu gradu Podvin z bogato tradicijo. To se odraža tudi v njihovi kulinariki, saj lahko prav okusite tradicijo skozi pozabljene tradicionalne slovenske jedi, ki jih navdihuje lokalno okolje. Tema vrhunskima restavracijama se ob bok postavlja tudi Dvor Jezeršek v objemu Kamniško-Savinjskih Alp. V ambientu več kot 250 let stare domačije lahko vaši obdarjenci okusijo slovensko kulinariko na sodoben in prefinjen način.

Vsi tisti, ki so se zaobljubili, da bodo naslednje leto več potovali, bodo veseli paketa Na lepše, Romantični pobeg, Nebeški pobeg, Čarobni oddih ali Sanjski trenutki. Turistični paketi ponujajo od 60 do 150 možnosti oddiha tako za ljubitelje urbanega utripa kot za ljubitelje neokrnjene narave.

Ko se po praznikih življenje zopet vrne v ustaljene tirnice, bo vašim bližnjim zagotovo koristil vikend oddih v Rimskih Termah. Termalna voda v Rimskih termah je ena najbolj zdravilnih v Sloveniji, saj blagodejno vpliva na človeško telo in pomaga pri zdravljenju številnih obolenj. Privoščite vašim najbližjim razvajanje v savnah, bazenih in wellness centru. Če bodo vaši obdarjenci iskali namestitev v bližini Bohinjskega jezera, pa jim bo ustrezal Bohinj ECO Hotel. V sklopu hotela se nahaja velik vodni park, ki se ponaša z bazeni, tobogani, wellnessom in savnami. Poskrbljeno pa je tudi za vrhunsko kulinariko iz ekoloških sestavin lokalnega izvora. Tik ob morju med zgodovinskima mestoma Portorož in Piran vaše bližnje pričakuje prijazno osebje Grand hotela Bernardin. Ponujajo spa in wellness center z notranjim bazenom, razkošno zasebno plažo z barom in kulinarično razvajanje v kar dveh gurmanski restavracijah.

S paketi Šport za vsakogar, Zabava v naravi, Šport za aktivne in Adrenalinska doživetja bodo na račun prišli športniki po duši. Glede na stopnjo aktivnosti lahko vaši obdarjenci izbirajo med vrsto najrazličnejše športne zabave.

Pravijo, da se po jutru dan pozna, zato naj vaši obdarjenci začnejo novo leto aktivno s kolesarjenjem v Kranjski gori. To je odlična priložnost za manj in bolj izkušene kolesarje, saj Kranjska gora ponuja številne čudovite kolesarske poti in celo kolesarski park. Tokrat se lahko izognete nalaganju koles na avtomobil, saj si jih lahko profesionalna kolesa tam kar izposodite. Ljubitelje vode in adrenalina pa bo navdušil rafting Aktivni planet v Bovcu. 10 kilometrska pot se prične v neposredni bližini Boke, največjega in najbolj vodnatega slapa Slovenije, kjer je Soča mirna, nato pa napetost počasi raste in adrenalin preplavlja posadko, ko se spušča po brzicah. Če si vaši obdarjenci želijo skupinske zabave, se lahko z družbo odpravijo tudi v Kamniško Bistrico na paintball Kraljev hrib. Preobratov polna dogodivščina druščine zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Če želite podariti razvajanje in sprostitev, lahko preprosto naročite enega od paketov Nega v spa centru, Masaža in wellness, Masaža in wellness LUX, Lepotna nega ali Harmonija lepote. Vaši bližnji pa lahko sami izberejo popolno razvajanje po svojem okusu med do 120 možnostmi za sprostitev telesa in duha.

Wellness center Živa na Bledu se že vrsto let uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji. V notranjosti najdete bazene s termalno vodo, savne in masažne kadi z razgledom na blejski grad, ki je še posebej romantičen v večernih urah. Ponujajo pa tudi širok nabor sprostitvenih masaž  in različnih vrst nege telesa in obraza, ki temeljijo na naravnih učinkovinah, vitaminih in mineralih. Če vaši obdarjenci iščejo sprostitev v prestolnici, lahko obiščejo Sense wellness club, ki ponuja edinstveno fuzijo negovalnih tehnik. Gre za kombinacijo najboljših in  najučinkovitejših elementov tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta, ki sproščajo, razvajajo in pomlajujejo. Vse za lepoto pa bodo vaši bližnji našli v kozmetičnem salonu Vivas v Ljubljani, kjer lahko izbirajo med masažo, manikuro, pedikuropodaljševanjem trepalnic, depilacijo, nego obraza in telesa ter oblikovanjem telesa.

Pri izbiri darila se spomnite nauka Božiča, saj ni nič dragocenejšega od časa, ki ga preživimo med ustvarjanjem spominov z bližnjimi. Zato letos pozabite na materialna darilapodarite dragocene izkušnje in nepozabna doživetja, saj na koncu šteje le to.

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!