Enostavno in izvirno obdarovanje s katerim ne morete zgrešiti

Prav gotovo vsak z veseljem pokloni darilo in s tem pričara nasmeh na obrazu obdarovanca. Naj bo to rojstnodnevno darilo, darilo za dan žena, božično, novoletno ali poslovno darilo, darilo za moške ali ženske, vsak se je prav gotovo že znašel v zadregi, kaj zopet pokloniti. Select Box darilni paketi vas lahko rešijo iz marsikatere zagate, tudi tik pred zdajci, ko že hitite na rojstnodnevno zabavo, ali pa ste pozabili, da je ravno danes dan žena ali ima vaša bližnja oseba ravno danes rojstni dan ali kakšen drugi pomemben jubilej. Zakaj so torej darilni paketi Select Box tako priročna rešitev?

Adrenalin3S Select Box darilni paketi boste lahko zadovoljili prav vsak okus, pa naj bo obdarovanec še tako zahteven. Na izbiro imate 13 različnih darilnih paketov, ki skupaj ponujajo več kot 900 doživetij. V različnih cenovnih kategorijah (od 24,80 eur do 129,80 eur) lahko izbirate med različnimi tematskimi paketi, na bodo to kulinarična razvajanja, razna lepotna negovanja in spa ponudba, področje turizma in nočitev, športni in adrenalinski izzivi ali posebna premium ponudba za najzahtevnejše.

Lepotna nega in sprostitev4Nekateri paketi so primerni tudi za dve osebi, kar predstavlja odlično odločitev, če si želite z ljubljeno osebo skupaj privoščiti nekaj razvajanja, prav gotovo pa bi bila takšna pozornost primerna ob poroki ali obletnici poroke vaših prijateljev. Da bo darilo ustrezalo okusu obdarovanca, je tudi izbira ponudnikov velika.

V lično zapakiranih darilnih paketih  je priložen obsežen katalog doživetij, ki vključuje doživetja različnih cenovnih razredov, ponudbo pa lahko preverite tudi na spletni strani Select Box. Ponudniki se nahajajo na področju cele Slovenije, v turistično zanimivih predelih Hrvaške, nekaj pa jih je tudi v Srbiji. Ko podarite določen darilni paket, lahko nato obdarovanec sam izbere ponudnika, ki mu najbolje ustreza – glede na lokacijo ali določeno storitev, ki jo ponuja. Še vedno niste prepričani, da bi darilni paket bil zares primeren za izbrano osebo? Odločitev je enostavnejša, kot morda izgleda na prvi pogled. Tudi če boste morda nekoliko zgrešili pri izbiri paketa, lahko obdarovanec vedno prehaja med različnimi paketi istega cenovnega razreda. Izbere lahko tudi vse cenejše pakete ali pa doplača za dražji darilni paket.sb_zima

Da še nekoliko bolj poenostavimo, kako torej celoten postopek deluje?

1. Izberi paket in ga podari.

2. Prejemnik paketa v knjižici ali na spletu izbere svoje doživetje oz. določenega ponudnika, pri katerem bo koristil darilni paket.

3. Izbrano doživetje prejemnik izkoristi s priloženim darilnim bonom.

Select Box darilne pakete lahko najdete na večih prodajnih mestih po celi Sloveniji, lahko pa ga tudi naročite preko spleta na spletni strani Select Box, na email naslovu [email protected], ali pa pokličete telefonsko številko 031 200 000, vsak dan med delavniki od 9h do 17h.

Mreža kvalitetnih ponudnikov je nastala s partnerstvom Select Cluba. Zagotavlja vam garancijo na visoko kvaliteto izvajanja storitev partnerjev, prav tako pa tudi brezskrbno in varno uživanje v izbranih doživetjih. V kolikor naletite na kakšno težavo, pa le pokličite klicni center Select Box na zgoraj zapisano telefonsko številko, svoje izkušnje lahko delite tudi preko Facebook skupine Select Club Slovenija.  Darilni paketi Select Box vas ne bodo pustili razočarane, prav tako pa tudi ne vaše obdarovance.