Cage Fight Championship Slovenija

CFC Slovenija napoveduje nov dogodek, večer borb pod imenom Oaza Fight Night 2! V nedeljo, 25.9.2016 vas vabimo na ogled borb, ki se bodo od 20. ure dalje odvijale v Športnem centru Triglav za Bežigradom v Ljubljani.

CFC pripravlja borbeni večer, kjer bo nastopalo, oziroma se borilo tudi 13 slovenskih borcev. Napovedujejo 12 borb, ki bodo potekale po pravilih K-1 in MMA. Na seznamu borb prevladujejo slovenski borci, za kar je poskrbel ustanovitelj organizacije, organizator dogodka in nekdanji prvi mož Boksarske zveze Slovenije, Rudolf Pavlin. Vseeno pa se bodo predstavili tudi borci iz drugih držav.

Na dogodku boste lahko navijali za naslednje slovenske borce: Ema Kozin, Redzo Ljutic, Stankov Aleksander, Stritof Alen, Rok Krusic, Alen Kapic, Dino Erceg, Jasmin Memovic, Vardjan Marko, Klemen Horvat, Adam Kapic, Gasper Zavasnik. Vrhunec dogodka bo predstavljala borba med slovenskim borcem, Bojanom Kosednarjem in hrvaškim borcem, Aleksandrom Rakasom. Oba borca, ki zastopata glavni del dogodka, tehtata 77 kg.

SelectBox je letos eden glavnih, oziroma zlatih sponzorjev dogodka CFC, Oaza Fight Night 2. Vstopnice za ogled dogodka so na voljo pri organizatorju, Rudolfu Pavlinu.

Vsem, ki bi se želeli naučiti pravilnih udarcev, boksa in samoobrambe pa predstavljamo klub Golden Gloves Gym. V Golden Gloves klubu trenirajo rekreativci, otroci in tudi tekmovalci. Treningi so prilagojeni vsaki skupini posebej, zato lahko tukaj trenirajo tako moški kot ženske, treningi pa se izvajajo skupinsko ali individualno. Veliko pozornosti posvečajo boksarski tehniki, izboljšanju splošnega počutja, grajenju samozavesti in oblikovanju telesa. Poleg tehnik boksa poučujejo tudi samoobrambo in funkcionalno vadbo. Treninge v Golden Gloves Gymu najdete tudi v ponudbi SelectBoxa, kjer boste zagotovo dobili najugodnejšo ceno.

SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1500 različnih možnosti, ki jih najdete v 21 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si