Še 30 dni do božiča – že razmišljate o nakupovanju daril?

Prestolnica je že skoraj odeta v lučke, v trgovinah se počasi že pričenja vrteti božična glasba in omamen vonj kuhanega vina na ljubljanskih ulicah – vse to daje občutek veselega decembra, ki se nam približuje. Četudi se morda zdi zgodaj, prihaja čas razmišljanja o tem kaj boste podarili partnerju, mami, sestri ali prijateljici.

Da bi izbrali popolno darilo za vaše najdražje letos ne potrebujete zapravljati energije in časa za iskanje po najrazličnejših trgovinah – poslovite se od predbožičnega in prednovoletnega nakupovalnega stresa in letos podarite svobodo izbire! Najbolje prodajano darilno kartico v Sloveniji SuperCard lahko kupite v naši spletni trgovini, na pošti, na bencinski črpalki Petrol, v trgovini Tuš, Interspar ali Merkator, vaši obdarovanci pa bodo lahko izbirali kar med 250 raznolikimi kakovostnimi ponudniki storitev in izdelkov. Pred vami je le nekaj idej za darila, ki jih vaši obdarovanci lahko izkoristijo z vašim letošnjim darilom – s SuperCard darilno kartico.

Božično cvetje za okrasitev stanovanja

Kako lepo je bivati v prostoru, ki je primerno okrašen za zimski letni čas in prihajajoče božično novoletne praznike! Adventni čas in božično razpoloženje že od nekdaj spremljajo rdeče, vanilija rumene ali rožnate božične zvezde, ki s svojimi raznobarvnimi listi simbolizirajo praznično vzdušje. Vsekakor pa je v tem času doma lepo imeti tudi adventni venček, ki s svojimi štirimi svečami simbolizira štiri tedne, ki nas še ločijo od Božiča. Ker adventni venček na kuhinjski mizi ali na mizi v dnevni sobi stoji kar cel mesec ali še celo nekaj dni več, je še toliko bolj pomembno, da je venček narejen v stilu, ki se dobro poda k slogu stanovanja in k barvam v njem. V cvetličarni Gardenia bodo prijazni cvetličarji poskrbeli za to, da bodo vaši obdarovanci lahko kupili klasične, moderne, minimalistične, pisane… adventne venčke, ki bodo krasili njihova stanovanja cel predpraznični in praznični čas!

Udobna zimska oblačila za vsako priložnost

Zima je čas, ko odpremo svojo omaro in posežemo po toplih oblačilih, čevljih, šalih in kapah. Sprehodimo se skozi trgovino in pomislimo – ta šal bi se zares dobro podal prijateljici ali pa ta plašč je kot narejen za sestro! Vendar pa ne vemo prave velikosti ali pa nismo prepričani o barvi, vseeno pa bi radi podarili nekaj lepega, uporabnega in udobnega. United Colours of Benetton ponuja kakovostna oblačila in modne dodatke, ki jih vaši obdarovanci lahko kupijo s podarjeno SuperCard darilno kartico – oni bodo najbolje vedeli katera barva jim je najbolj všeč in se najbolje poda k večini njihovih drugih oblačil, prav tako bodo gotovo izbrali pravo velikost, ker bodo oblačilo lahko pomerili. Podarite SuperCard in vašim najdražjim podarite priložnost, da si sami izberejo tisti kos oblačila, ki ga najbolj potrebujejo in jim je najbolj všeč!

Kuharski pripomočki za pripravo božičnih dobrot

Božič je čas, ko se za skupno mizo zbere cela družina in posebej pomembno je, da je kuhanje v času predbožičnih praznikov v užitek in veselje. Za to bodo poskrbeli inovativni kuharski pripomočki znamke Delimano kot je aparat za peko kruha, s pomočjo katerega lahko ta božič zadiši po svežem in hrustljavem kruhu, pripravljenim v domači kuhinji. Kuhinjski robot znamke Delimano lahko olajša peko božičnih kolačkov z rozinami, jabolki in cimetom, posoda in pekač v enem pa je odlična za peko božičnih biskvitov ali za pripravo glavne jedi letošnje božične večerje. V maloprodajni verigi Topshop bodo vaši obdarovanci našli kakovostne izdelke široke palete blagovnih znamk med katerimi je tudi Delimano, prav tako pa Topshop ponuja tudi raznovrstne izdelke znamke Dormeo in še številne druge. Naj bo priprava hrane te božično novoletne praznike zares praznična!

Sproščujoč oddih sredi zimske idile

Predbožični čas je čudovita priložnost, da se vaši obdarovanci odpravijo na razvajanje v wellness ali hotel in si odpočijejo od vsakdanjih skrbi in stresa. Oddih v zimskih mesecih je zares lepa priložnost za to, da se ozremo nazaj in naprej, se posvetimo sebi in svojim željam za prihodnost. Ni lepšega kraja za vrnitev k sebi in k svojemu bistvu kot je neokronjena narava Gozda Martuljka, sredi katerega se nahaja idilični alpski resort Špik! V alpskem resortu, si lahko vaši obdarovanci privoščijo savnanje, zaplavajo v velikem masažnem bazenu ali se prepustijo negi telesa v objemu pristne gorenjske narave. Dopoldan se lahko odpravijo na smučišča v Kranjski Gori, ob popoldnevih pa se lahko razvajajo v Hotelu in wellnessu Špik – sanjska kombinacija za zimski oddih!

Karte za smučanje za zimsko veselje

Le 25 km stran iz Ljubljane se nahaja smučarski resort Krvavec, na katerem celotno zimo uživajo v smučanju otroci, pari, družine in vsi ostali navdušenci nad tem zimskim športom! Za vse avtomobile, ki parkirajo pod Krvavcem se le korak od vstopa na kabinsko žičnico, nahaja kar 500 urejenih brezplačnih parkirišč – tako vaši obdarovanci vsekakor ne bodo ostali brez parkirnega mesta, tudi v vrhuncu sezone ne. Na Krvavcu bodo lahko preizkusili različno zahtevne smučarske proge in se popeljali z vlečnico, eno, dvo, štiri in šest sedežnico ali pa s krožno kabinsko žičnico. Okrepčali se bodo lahko z okusno malico, ki jim bo dala energije za celodnevno uživanje na smučeh. Za vse adrenalinske navdušence je na voljo urejen snežni park, kjer jim gotovo ne bo dolgčas! Podarite vašemu partnerju, vnukom ali staršem smučanje na urejenih in raznolikih smučarskih progah pod slovenskim nebom!

Letos vašim najdražjim podarite svobodo izbire in jim z darilno kartico SuperCard prepustite, da se za božično-novoletno darilo podajo na doživetje, razvajanje ali v trgovino po nekaj, česar si že dolgo želijo!

Avtor: Rebeka Šinkovec