Poženi kri po žilah s temi adrenalinskimi doživetji

Za vse tiste, ki gojite strast do adrenalina in avanture smo pri Selectbox-u pripravili pester izbor aktivnosti v naravi – odpravite se lahko v pustolovski park Krvavec, se z raftingom spustite po brzicah reke Soče ali pa doživite Dubrovnik iz nove perspektive s pomočjo dubrovniških vodnih športov. S prijatelji, željnimi razburljive dogodivščine lahko obiščete gozdno sobo pobega, kjer boste morali pokazati svojo iznajdljivost in razvozlati vse skrite simbole, predno se izteče vaš čas! Za vse sveže zaljubljene ali tiste, ki praznujete obletnico vajine ljubezni in si želite luksuznega oddiha pod krošnjami dreves, pa bo kamp Menina skupaj z obiskom eko spa-ja in adrenalinskega parka gotovo zadetek v polno!

Predstavljamo vam šest unikatnih doživetji, ki bodo gotovo popestrila vaše poletje in poskrbela za dozo adrenalina, zabave in sprostitve:

Obilica zabave za vse starosti v poletnem parku Krvavec

Poletni Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem za vse generacije! Zabavate se lahko na avanturističnem poligonu v pustolovskem parku ali pa se po posebej za to tlakovani poti spustite z gorskimi gokarti. Avanturistični poligon med drevesi sestavljajo plezalne pustolovščine različnih težavnostnih stopenj, ki jih udeleženci premagujejo za zabavo in adrenalin! Na poligonu se lahko tudi spustite s tubo, preizkusite frizbi golf in lokostrelstvo ali pa se povzpnete na plezalni stolp in se preizkusite hojo po vrvi – slackline. Uživate lahko tudi na zabavnih spustih po tlakovani progi z atraktivnimi gorskimi gokarti, česar v mestu ne boste mogli doživeti! Odidite v naravo, privoščite si dozo adrenalina in zabave ali pa vse od tega podarite vaši ljubljeni osebi! Na adrenalinsko doživetje na Krvavcu se lahko podate sami ali s seboj vzamete še prijatelja, sodelavca ali partnerja – pred vami je doživetje, ki ga še dolgo ne boste pozabili!

Pobeg v svet športa in avantur v dolini reke Soče

Športna agencija Xpoint, ki se nahaja v središču Kobarida se že več kot petnajst let ukvarja s ponudbo športnih doživetij v dolini reke Soče. Za varnost in zabavo bo poskrbela ekipa ponosnih lastnikov zahtevanih licenc, vi pa se lahko odpravite na rafting po smagradni lepotici Soči ali pa s kolesi raziščete skrite kotičke Kobarida in okolice. Za tiste najbolj pogumne in željne adrenalina v objemu kanjonov (korit) in sotesk gorskih rek ponujajo canyoning oz. soteskanje. Gre za zunanjo adrenalinsko športno aktivnost, ki vključuje plavanje, hojo po naravnih strugah potokov, skakanje v tolmune in plezanje po slapovih – Sušec je soteska, ki jo ponudijo vsem, ki se s to vrsto športnega turizma srečujejo prvič, za ostale pa ponujajo profesionalne spuste, za katere je potrebna dobra fizična pripravljenost in osnovno znanje uporabe vrvi. Recite da adrenalinu na reki Soči ob varni spremljavi ekipe športne agencije Xpoint in naj se nepozabno doživetje prične!

Gozdna soba pobega

Gozdni pobeg je najbolj unikatna in adrenalina ter zabave polna igra, primerna za dvojico ali največ pet soigralcev – več vas bo, bolj bo zabavno reševanje številnih izzivov in ugank! Le pet do sedem kilometrov od strogega centra Ljubljane se pod krošnjami dreves nahaja gozdna soba pobega brez sten, ki preizkuša vaše sposobnosti komunikacije, reševanja problemov in sodelovanja! Izbirate lahko med sedmimi različnimi sobami pobega – Pobeg v mesečini, Odrešeni ali Vila Angelika so le tri od njih. Dve od sedmih sob pa sta vsebinsko prilagojeni otrokom, starim med osem in trinajst let – zato je Selectboxov darilni paket Adrenalinska doživetja ali Neprecenljiva doživetja lahko popolno darilo mladi družinici ali bratom in sestram, ki se lahko skupaj podajo na nepozabno dogodivščino v naravi. Povabite prijatelje ali pa se odpravite v sobo pobega v gozdu z družino – pred vami je najbolj unikatna in nepozabna izkušnja!

Romantično-adrenalinski vikend za dve osebi v kampu Menina

Za vse, ki si želite preživeti vikend v dvoje ob lepotah čudovite alpske doline, prenočiti v romantičnih lesenih hiškah, se razvajati v zasebnem ekospaju in sproščujoči oddih popestriti še z obiskom adrenalinskega parka bo kamp Menina gotovo ena izmed lepših izkušenj tega poletja! Gre za družinsko voden kamp, ki ima popolno lokacijo ob reki Savinji, lastno jezero in naravno kuliso za oddih od vajinega vsakdana – ozelenele gozdove in pogled na slikovita gorovja v ozadju! Prenočita v bogato opremljeni eko leseni hiški, ki je delo lokalnih mojstrov iz več kot sto let starega lesa, se razvajajta v intimnem ekospaju, ki bo vajin za kar tri ure časa, uživajta v odličnem zajtrku in poženita kri po žilah ob obisku adrenalinskega parka! V kampu Menina vladajo sproščenost, pozitivna energija, športni duh in pristnost – vse to lahko odkrijeta tudi vidva!

Edinstveno doživetje Dubrovnika z druge perspektive

Za tiste, željne vodnih avantur in adrenalina v dragulju Hrvaške – Dubrovniku, bo izkušnja z Dubrovnik Water Sports gotovo nepozabna in neprecenljiva! Preizkusite lahko Flyboard – adrenalinsko novost, ki vas dvigne visoko nad rdeče strehe mestnega jedra ali pa doživite razgled na Dubrovnik s smučanjem na vodi. Neizmerni užitek in dozo adrenalina boste doživeli na crazy UFO vožnji, ki vas premetava na ogromni napihljivi tubi kakor v lunaparku! Seveda jim je izjemno pomembna varnost, zato uporabljajo le najbolj vrhunsko opremo kot je Waterbird, Crazy Shark, I’Brien in Yamaha. To poletje združite ljubezen do morja, adrenalin in lepote Jadrana in obiščite plažo Banje v Dubrovniku ter se prepustite edinstvenemu adrenalinskemu doživetju, ki ga še dolgo ne boste pozabili! Zabava z Dubrovnik Water Sports je lahko tudi čudovito darilo nekomu, ki sicer obožuje adrenalin, ni pa ga še preizkusil v taki obliki – na vodi!

Izberite enega od zgornjih šestih adrenalinskih doživetji in se odpravite po zagotovljeno dozo zabave in adrenalina ali pa vaši ljubi osebi podarite enega od Selectboxovih paketov. Izbirate lahko tudi med športnimi in adrenalinskimi aktivnostmi iz povsem novega portala doživetji SXP1! Naj se zabava in adrenalin pričneta!