Že imate popolno darilo zanjo?

Ob posebnih priložnostih, kot je Valentinovo, si želimo naše boljše polovice presenetiti z najboljšim darilom. Tu pa večkrat nastane težava, ko nam po letih skupnega življenja pogosto zmanjka idej, saj je navsezadnje na leto potrebno izbrati tudi do pet daril za svojo najdražjo.  

Sedaj je v Sloveniji rešitev, ki hitro in elegantno reši to težavo, imenovana SelectBox.Kot pove že samo ime, gre za nekakšno škatlico izbire, ki bo vaši boljši polovici ponudila možnost, da si sama izbere popolno darilo, vi pa jo boste pri tem le nekoliko usmerili in ji tako pokazali, da poznate njene želje in potrebe.

Če je kot večina ženske populacije, nikakor ne boste zgrešili z darilnimi paketi SelectBox Nega v spa centru, Lepotna nega in sprostitev, Masaža in wellnes ali paketom Harmonija lepotnih tretmajev.  Cene paketov se gibljejo od 24,80€ do 129,80€, obdarovanka pa bo deležna popolnega razvajanja, ki glede na paket vključuje obisk spa ali wellness centra z različnimi masažami telesa ali obraza, depilacijo, ličenje, pedikuro, sprostitveno kopel, savnanje in še veliko drugih storitev po katerih se bo počutila kot prerojena.

Paketi_SLO12

V kolikor pa se skupaj rada predajata razvajanju brbončic, ji lahko podarite tud katerega od darilnih paketov SelectBox Raziskovanje okusov, Miza za dva ali Ekstravagantna večerja.  S paketi, katerih cene se gibljejo od 24,80€ do 79,80€, bosta skupaj uživala v raziskovanju kulinarike na več kot 70 lokacijah v Sloveniji in na Hrvaškem, pri tem pa bosta deležna vse od pokušanja vin, do romantične večerje z najmanj tremi oziroma petimi hodi znanih kuharjev.

Paketi_SLO14

Zagotovo pa boste popolno darilo izbrali tudi s paketoma SelectBox Romantični pobeg in Čarobni oddih, kjer bo vaša obdarovanka lahko izbirala med več kot 60 hoteli in drugimi nastanitvenimi možnostmi, kamor se bosta skupaj lahko odmaknila za noč ali dve in se prepustila le drug drugemu.

Paketi_SLO3

Za več informacij in oglede celotne bogate ponudbe, ki vključuje preko 900 možnosti za popolno darilo, obiščite spletno stran www.selectbox.si in poskrbite, da se vam nikoli več ne bo potrebno ukvarjati z iskanjem pravega darila.