6 najboljših masaž v Ljubljani

Kaj je lepšega kot razvajanje in sproščanje, v mrzlih zimskih dneh?
Premalokrat poskrbimo za regeneracijo telesa in razvajamo svoje telo, zato je odlična priložnost, da sebi ali svojim bližnjim podarite presenečenje – masažo.

SelectBox ponuja številne možnosti razvajanja, v katerih zagotovo najdete masažo po vašem okusu. Lahko izbirate med darilnimi paketi SelecBox ali pa sebe presenetite s SXP1 doživetjem, ki vas bo ogrelo pri srcu. Telo potrebuje sprostitev, a mu je le redko privoščimo.

Masaže sodijo med najstarejše in najpreprostejše oblike zdravljenja, saj so jih poznali že v starejših civilizacijah. Poznamo različne vrste masaž oz. masažnih tehnik, ki se med seboj razlikujejo po načinu izvajanja, po izbiri masažnih pripomočkov in po tehniki.

Poznamo različne vrste masaž, ki imajo različne namene. V SelecBox darilnih paketih lahko izbirate med pestro ponudbo masaž.

What to Know Before Getting a Massage With Ankylosing Spondylitis | Everyday Health

MASAŽA TELESA Z VROČIMI KAMNI

Če se sprašujete kako izgleda masaža s toplimi kamni, je tu nekaj namigov. Masaža z vročimi kamni, ki ogrejejo telo in vas pomirijo, je namenjena stimuliranju krvnega obtoka. Vroče kamne polagajo na energetske točke z namenom odstranitve škodljivih snovi iz telesa ter za lažjo regeneracijo. Kamne vulkanskega izvora polagamo na 7 čaker, ki predstavljajo center zavesti v človeškem telesu. Masaža je primerna za vse, ki imajo težave s slabo gibljivostjo, nespečnostjo, doživljajo veliko stresa, imajo bolečine v hrbtu in mrzle okončine ter tiste s prebavnimi motnjami. Vroči kamni služijo kot odlična sprostitev in odpravljajo bolečine pri menstrualnih krčih, pri izboljšanju imunskega sistema, mišičnih krčih, napetosti in slabi prekrvavitvi.

V Trzinu le nekaj minut vožnje iz Ljubljane se lahko sproščate in poskrbite zase v kozmetičnem studiu Biona, kjer za vas poskrbi strokovno osebje z veliko znanja in izkušnjami. Stremijo h kakovostnemu delu. Salon ponuja številne storitve, ki so povezane z nego kože in skrbjo za svoje telo, od pedikure, permanentnega lakiranja nohtov, depilacije, nege obraza in seveda tudi masaž.

KLASIČNA MASAŽA Z AROMATIČNIMI OLJI

Klasična masaža z aromatičnimi olji je namenjena vsem, ki se vsakodnevno spopadajo s stresom in jim primanjkuje moči. Prav tako je koristen tretma pri težavah z nespečnostjo. Z glajenjem gnetenjem, drgnjenjem in sproščanjem napetosti v mišičnih sklopih celotnega teles, dosežemo večjo prekrvavitev, sproščanje zakrčenih predelov v telesu. Navadno je masaža priporočena za vse tiste, ki imajo zaradi sedečega dela težave s hrbtom.

To čudovito aromatično masažo si lahko privoščite v čudovitem ambientu kozmetičnega salona Vivas, kjer za vas pripravljajo posebno ponudbo. Zakaj si ne bi privoščili razvajanja, ki bo vodilo v dobro počutje in boljše zdravje. Imajo širok spekter dejavnosti, kot so manikura, pedikura, masaža, nega obraza, oblikovanje telesa in še mnogo več. Ko vstopite v center, vas prevzamejo čudovite aromatične dišavami, ki obdajajo svetel prostor, v katerem dela prijazno in strokovno usposobljeno osebje.

JAPONSKA MASAŽA OBRAZA, VRATU IN GLAVE

Masaža je povzeta po tradicionalni metodi negovanja gejš. Tretma se začne s pilingom obraza. Nadaljuje se z negovalnimi olji ter mešanico eteričnih olj, ki poskrbijo za vašo kožo. Masaža je prepojena z gibi limfne drenaže, ki omogoča odstranitev odvečne tekočine ter strupenih snovi iz področja obraza in vratu. Ob koncu masaže vam nanesejo obrazno masko ter negovalne kreme, s katerimi pričarajo nasmeh in zadovoljstvo na vašem obrazu. Masaža se osredotoča na 9 meridian, ki potekajo po obrazu, glavi in vratu ter omogočajo pravilno in nemoteno delovanje notranjih organov.

Prepustite se užitkom in pozabite na stres v studiu Nataraja. Poleg odličnih masaž svoje goste navdušujejo z jogo, kjer povežete telo in duha. Prav tako pa nudijo tudi ličenje. Center je duhovno obarvan, saj stremijo k skrbi za svoje telo in k dobremu počutju. Poudarjajo pomen vadbe joge, kjer je namen sproščanje in razgibanje telesa ter doseg notranje umirjenosti. Vsekakor je to prostor, ki vam omogoča pomiritev, umirjanje misli in čas zase.

PACIFIC BODYWORK – MASAŽA OCEANOV

Masaža izvira iz starodavne umetnosti dela s telesom. Masaža seže globje, saj ne gre le za pritiske s prsti, dlanmi ter za gnetenje mišic, temveč vpliva na človekovo psihično in duhovno raven. Z masažo se osvobajamo, sproščamo napetosti na čustveni ravni ne zgolj napetosti v telesu.

Masaža izvira iz havajskega načina zdravljenja. Maser se z gibanjem pomika po vašem telesu in usmerja energijo, ki poveča krvni pretok, razširi žile in okrepi limfni sistem. Preko telesa se pomika nežno kot voda po oceanu.

Vstopite v svet sprostitve in si privoščite tovrstno masažo v klubu Salsa Libre. Center, ki poleg plesa in rekreativnih tečajev ponuja tudi sprostitvene masaže za vsakogar.

FILIPINSKA TERAPEVTSKA MASAŽA

Filipinska masaža je nekaj posebnega, nekaj kar zagotovo ne bi pričakovali. Masaža je odlična izbira za odpravljanje bolečin v hrbtu. Izvaja se z uporabo toplih bananinih listov in deviškega kokosovega olja. Zakaj ravno banane? Te so naravni ionizator hilot terapij, saj z dotikom omogočijo pretok energije v telesu in odpravljajo težave v neravnovesju. Zagotovijo harmonijo in občutek olajšanja.

Sense wellness club se nahaja v Ljubljani, natančneje v Austria Trend hotelu. Ponuja številne negovalne storitve. Povezujejo sodobne tehnike s tradicijo in združujejo najboljše in najučinkovitejše elemente tajskih in havajskih masaž. Ponujajo vam romantične oddihe in prijetno atmosfero, ki omogoča sproščanje. Prostor je pomirjajoč, nežen in edinstven.

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA

Zagotovo ste že slišali za tradicionalno tajsko masažo. S stimulacijo glavnih energijskih točk v telesu se vzpostavi ravnovesje med fizičnim telesom in duhom.

V centru OnzonThai v Ljubljani bodo usposobljeni maserji s premišljenimi gibi sprostili napetosti v vašem telesu. Lahko izbirati med pestro ponudbo tajskih masaž. Ko vstopite v center,  vstopite v nov svet občutkov in doživetji. Obdajajo vas sveče, ki prostor zapolnijo z nežno svetlobo, vonjate pa lahko tajske dišave, ki vas pomirijo.

Naredite korak k dobremu počutju in nekaj koristnega za svoje zdravje ali zdravje ljubljene osebe. V zimskem času je veliko več stresa in neprestanega dela, dnevi so krajši in časa je vse manj. Telo je pod večjim stresom, bolj utrujeno in izčrpano, zato je to pravi trenutek za masažo. Privoščite jo sebi z doživetjem SXP1, ali pa jo podarite z darilnim paketom SelectBox.

 

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!