Popolna rešitev za last-minute darila!

Med predbožično norijo se lahko hitro zgodi, da nam preprosto zmanjka časa za nakup vseh daril. Čeprav so pred trgovinami dolge čakalne vrste in so pošte popolnoma preobremenjene, le brez skrbi! V par klikih lahko preprosto naročite Super E darilno kartico, ki bo na vašem elektronskem naslovu ali naslovu obdarjenca že čez nekaj minut. Zraven lahko dodate tudi osebno posvetilo. S Super E darilno kartico bodo lahko vaši bližnji poiskali popolno darilo zase v eni izmed več kot 80 spletnih trgovin. Podarite jim vso svobodo izbire kar iz domačega fotelja.

1. Prevetritev stanovanja za svež začetek leta

V Mömax bo zaneslo tiste, ki potrebujejo kakršnokoli pohištvo ali dodatke za dom. Morda so se vaši obdarjeni ravno lotili prenove stanovanja ali pa so si preprosto zaželeli nekoliko spremembe. Nova pisalna miza? Preproga, ki vdihne življenje dnevi sobi? Včasih preureditev bivanjskega prostora dene prav osvežilno in motivacijsko. Super za nov začetek leta, kajne?

2. Neskonča svoboda izbire za praktične

Na seznamu ponudnikov bodo vaši bližnji našli tudi Mimovrste, enega največjih in najbolj priznanih spletnih trgovcev v Sloveniji. Mimovrste je tehnična trgovina, prodajalna elektronike, pohištva, drogerija, trgovina za hišne ljubljenčke in še mnogo več. Prakični po duši bodo našli vse kar želijo na enem mestu. Njihovo nakupanje pa bo hitro, varno in udobno – kar iz domačega naslonjača.

3. Nove kulinarične izkušnje z najbližnjimi

Slovenske ulice sta v zadnjem letu osvojila tudi Ehrana in Wolt. Pri njih bodo lahko vaši obdarjenci naročili hrano iz raznovrstnih restavracij kar na dom. Ne le to, Wolt sedaj dostavlja tudi darila. Ehrana pa je uspela stkati svojo mrežo že praktično po celi Sloveniji. Morda bo priložnost vaše najbližje celo spodbudila k odkrivanju nove kulinarike. Japonski suši? Arabski baba ghanoush? Zakaj pa ne!

4. Božičkovo darilo za najmlajše

V božičnem času pa je še posebno pomembno obdarovanje otrok. Če želite obdarovati svojega nečaka, vnukinjo ali prijateljevega novorojenčka, lahko njihovi starši izberejo popolno igračo v spletni trgovini Evitas in jo položijo pod božično smrekico. Na račun pa bodo prišle tudi mamice, ki lahko najdejo vse za sobico, hranjenje in nego, avtosedeže, vozičke in še več. Pričarajte nasmeh na obraz mamicam in najmlajšim.

5. Vsak je kdaj v zadregi pred obdarovanjem

V trgovini 1001 dar so si zadali poslanstvo, da želijo s svojo znamko popestriti življenje z dodatki za dom, tako kupcem kot njihovim najdražjim. V trgovinici bodo lahko vaši obdarjenci našli raznovrstna in edinstvena darila in prikupne malenkosti. Pri izbiri pa se jim nikamor ne mudi, saj darilna kartica Super E velja kar 2 leti od dneva nakupa. Čeprav tega morda ne bodo priznali, se zna zgoditi, da se bodo vaši bližnji znašli v zadregi pred rojstnim dnevom prijatelja ali družinskega člana. Takrat jih lahko reši prav vaša kartica, kakor je Super E v zadnjem tenutku rešila tudi vas.

Super E darilno kartico bodo lahko vaši bližnji poiskali popolno darilo zase v eni izmed več kot 80 spletnih trgovin, med katerimi so Mömax, 1001 Dar, Sensilab, Malinca, Hajdi.si, Unikashop, Evitas, TC Sport, Champion, Factory Store, Nina in Valentin, Looblahnah, Kreativne igrače, Moja čokolada, Comshop, Natis shop, drogerija.si, najnakupi.si, Beloved, …

Super E enostavno pošljete osebi, ki jo želite obdariti kar na elektronski naslov, ki vsebuje kodo za nakup v izbrani vrednosti z vašim osebnim voščilom. Izbirate lahko med štirimi različnimi vrednostmi.

Letos se izognite čakanju v dolgih vrstah pred trgovinami in poštami. S Super E darilno kartico lahko hitro in enostavno podarite svojim bližnjim vso svobodo izbire, ki jih bo že naslednji trenutek čakala v e-poštnem nabiralniku. Ostanite varni in zdravi ter enako privoščite svojim bližnjim.