Podarite nekaj drugačnega, podarite doživetje!

Božič je tipično čas obdarovanja. In marsikomu tudi čas največjega stresa, ker ne ve, kaj podariti svojim najbližjim. Prodajalne so v decembru polne ljudi, ki iščejo najbolj primerna darila za prijatelje, družinske člane, tudi poslovne partnerje, marsikdo med njimi pa darilo išče v zadnjem hipu.

S socialnega vidika obdarovanje predstavlja obliko utrjevanja medsebojnih vezi, zato ne preseneča dejstvo, da gre za priljubljen predmet preučevanja tako pri psihologih, antropologih, ekonomistih in tržnikih. Vsi so si namreč enotni v enem: obdarovanje predstavlja zelo pomembno in hkrati zelo kompleksno obliko medčloveške interakcije. Darila so pogosto tudi najbolj očiten odraz tega, kaj si o nekom mislimo. Z dobro izbranim darilom oziroma s tem, koliko in kako se potrudimo pri izbiri in aranžiranju darila, lahko torej nekomu izkažemo pristen interes po poglabljanju odnosa, medtem, ko z napačno izbranim darilom lahko nekomu sporočamo, da nam ni mar.

spa1-300x300Velikokrat se pri nakupovanju daril zatečemo k izbiri predmetov, za katere nismo prepričani, da bodo imeli za obdarovano osebo resnično kakšno uporabno vrednost, razen če nismo stoodstotno prepričani, da osebi kupujemo točno tisto, kar on ali ona želi. Ste se kdaj vprašali, koliko daril, ki ste jih ljudem podarili, je resnično doseglo svoj namen, koliko pa jih je samo žalostno obsedelo na policah, kjer so še leta po tem zgolj nabirali prah?

Zakaj namesto predmeta za spremembo ne bi podarili doživetja? Še posebno, če cenite izvirnost in inovativnost. Doživetja ne bodo nabirala prahu na polici, ampak vam bodo v spominu ostala za vedno. Poleg tega je skoraj nemogoče, da jih podarite v napačni velikosti ali barvi, pa tudi pokvariti se ne morejo. Podarite torej doživetje.

Darilni paketi SelectBox so točno to – vrhunsko doživetje v škatlici, primerno za vsak okus, ne glede na spol, starost ali preference obdarovane osebe.

miza11-300x300Za tiste, ki radi potujejo in obiskujejo nove kraje, so tu turistični darilni paketi Potovanja in nastanitev. Romantični pobeg ali čarobni oddih nekje daleč od mestnega vrveža in vsakodnevnih skrbi v družbi ljubljene osebe ob koncu tedna sta lahko popolna priložnost za polnjenje baterij pred začetkom novega delovnega tedna.

Gurmani lahko izbirajo med številnim možnostmi v kategoriji Gourmet in vino, kjer so zbrani najboljši ponudniki gostinskih storitev v različnih slovenskih regijah, pa tudi na hrvaškem. Raziskovanje okusov, miza za dva ali ekstravagantna večerja so lahko vaša vstopnica v svet gastronomskih užitkov, ki so obvezno pospremljeni tudi s kozarcem vrhunskega vina.

romantični1-300x300Če želite nasmeh na usta privabiti kakšnemu športnemu navdušencu, potem so darilni paketi iz kategorije Šport in adrenalin lahko prava stvar. Obilica zabavnih športnih doživetij, v specializiranih športnih objektih ali zunaj na prostem, so tisto doživetje, ki ga bodo ljubitelji gibanja gotovo veseli.

In kako pričarati nasmeh na obraz ženski? S kakovosto lepotno nego, vendar. Izbira v kategoriji darilnih paketov Lepota in razvajanje je izjemno bogata in vključuje številne lepotne tretmaje v specializiranih wellness centrih, kjer bodo masaže, obrazne nege in druge antistresne metode poskrbele za sprostitev in pomlajevalne učinke.

Več na spletni strani www.selectbox.si