Penzion Kračun – štajerski oddih ob dobri kapljici

Kako združiti dobro hrano, udobno nočitev in wellness oddih? Tako, da se odločite za nočitev v penzionu Kračun v mirnem štajerskem naselju Loče. Prijeten penzion vas zaziba v naročje miru, tako da boste med sprostitvijo povsem pozabili na vsakodnevne tegobe in skrbi, pri tem pa bo pomagal tudi kozarec dobrega štajerskega vina ob okusni večerji.

hrana-food-penzion kračunPet minut od avtoceste Celje – Maribor in že ste v ”oazi miru”. Ste prišli lačni in bi se radi najprej dobro najedli? Restavracija Viola  v okviru penziona Kračun se ponaša z izvrstnimi izbranimi jedmi, ki jih boste zaužili ob pogledu na estetsko izbrane detajle in prijetno okolico. Ne le široka paleta jedi, ampak tudi izbrana vina, s katerimi boste ob sladici zaokrožili večer, vas bodo sprostili in zadovoljili, pa če imate še tako zahteven okus. Za predjed terina dimljenega lososa s svežo jogurtovo peno, ali pa morda popečen mladi sir s kozicami? Sledi lahko gratinirana svinjska ruladica s panceto in kuhanimi njoki, ljubitelje morske hrane pa bo navdušil file škarpene z zeliščno skorjico, blanširano špinačo in tartufovim pirejem … Izbor prefinjenih jedi je res širok, poskrbljeno je tako za vegetarijance kot ljubitelje domače hrane, za najzahtevnejše goste pa jedi pripravijo tudi po naročilu.

penzion-kracun-accomodation-rooms-nastanitev-soba-06

Po okusni večerji se bo nadvse prilegla udobna nočitev v moderno opremljenih sobah. LCD televizor, wi-fi, radio, telefon, klima, mini-bar in kopalnica, bodo poskrbeli, da vam med vašo nočitvijo na štajerskem koncu Slovenije zagotovo ničesar ne bo zmanjkalo.Ko se naslednje jutro naspani zbudite in si za dober začetek dneva privoščite okusen zajtrk, se vaše sproščanje lahko šele zares prične. Bi si radi privoščili wellness razvajanje?

Potem se odpravite v medicinsko estetski in wellness center Lucija, kjer si v okviru penziona Kračun lahko privoščite kopico lepotnih razvajanj in tretmajev, ki bodo pripomogli k boljšemu počutju. Na primer masažo …

”Masaža je nekaj, kar se začenja in se nikoli ne konča, nekaj kar se nadaljuje v nedogled in postopoma postaja globlje in vzvišeno. Masaža je umetnost, kjer ne govorimo samo o sposobnosti in veščini, ampak o ljubezni.”

Se strinjate? V wellness centru Lucija, si lahko privoščite široko paleto masažnih ritualov, ki bodo zadovoljili tako moške kot tudi pripadnice nežnejšega spola. Slednje boste na svoj račun prišle tudi z drugimi storitvami, kot so japonska metoda vrisovanja obrvi, lasersko odstranjevanje dlak, žilic, aken ali pigmentacije, ali pa si privoščite ličenje (tudi permanentno). Razvajanja in storitev je še in še, tako da se za vsako željo najde pravi tretma.

porokamartina2 žička kartuzija1V penzionu Kračun lahko poskrbijo tudi za najlepši dan v vašem življenju, dan, ko bosta z ljubljeno osebo stopila na skupno pot. Možna je organizacija civilne poroke v prostorih penziona, cerkvena poroka pa lahko poteka v bližnji cerkvi Sv. Duha. Druga možnost pa je poroka za zidovi Žičke kartuzije; romantična poroka na prostem med ostanki nekdanje kartuzijanske cerkve, pod oboki ali v zeliščnih vrtovih, je prav gotovo posebno doživetje! V kolikor vam poroko pripravijo v penzionu Kračun, bodo poskrbeli za poročno slavje v gostilni Gastuž, udobno namestitev bo mladoporočencema in gostom nudil sam penzion, za pripravo neveste pa poskrbele izkušene roke v wellness centru Lucija. Naj se vaša pravljica prične!

Penzion Kračun najdete tudi v darilnem paketu SelectBox:

  • Romantični pobeg (nočitev z zajtrkom in večerjo za dve osebi)

Potrebna je rezervacija vsaj en dan prej po telefonu.

VIZITKA:

Penzion Kračun

Slomškova ulica 6

3215 Loče pri Poljčanah

V sklopu SelectBoxa lahko iz Vodnika doživetij izbirate med več kot 900 raznovrstnimi avanturami – od poskušanja kulinaričnih dobrot, ki so pripravljene in postrežene na vrhunskem nivoju, do razvajanja v številnih spa in masažnih salonih, lahko pa se odločite tudi za uživanje na različnih turističnih namestitvah po celotni Sloveniji, ali pa preizkusite katerega od najbolj norih adrenalinskih in športnih podvigov!