Ob koncu poletja obiščite najlepše glampinge v Sloveniji

Poletje se bliža koncu in končno je skoraj neznosno vročino poletja zamenjal hladnejši avgustovski zrak. Zdaj zunaj sredi dneva ni več tako vroče, da bi morali zatočišče iskati v hišah, zato je prav konec poletja in začetek jeseni idealen čas za obisk številnih glamping resortov pri nas. Ne veste kaj je to? Gre za unikaten način počitnikovanja, ki združuje dih jemajočo naravo in luksuz domačega udobja. Če si želite oddiha v naravi na razkošnejši način ali pa bi tako unikatno doživetje z veseljem privoščili prijateljema, ki se jeseni poročita, berite naprej.

 

Obiščite glamping hiške Naturasort, obdane z vinogradi, travniki in ribnikom

Nedaleč stran od Maribora se v objemu narave in vinogradov nahaja počitniško rekreativni center Naturasort, ki se ponaša že z več kot tridesetletno družinsko tradicijo. V tem glamping resortu bo poskrbljeno za mir, ki ga potrebujete za oddih od vsakdanjega sveta, hkrati pa so vam na voljo zunanji bazen, tenis igrišče in notranja dvorana, v kateri lahko igrate squash ali namizni tenis. Izbire je veliko! Po tem, ko boste utrujeni od raziskovanja in športnih aktivnosti vam bodo udobne in moderno opremljene hiške nudile vse, kar potrebujete za brezskrben glamping oddih – notri vas čaka polno opremljena kuhinja, lcd televizija, udobna razkošna postelja, urejena kopalnica in prostorna terasa.

 

Prebudite se v lesenem šotoru sredi pašnika na ekološki kmetiji Kozman

Se želite prebuditi v objemu neokrnjene narave, s prečudovitim razgledom na dolino in na pragu lesene hiške zagledati okusen ekološki zajtrk? Potem se odpravite na ekološko kmetijo Kozman, na kateri vam na vrhu hriba, sredi pašnika, ponujajo glamping leseno hiško skupaj z leseno kadjo, kjer lahko prenočite, se brezskrbno sprostite in si naberete novih moči za prihajajoče obveznosti v jesenskem času. Slikovita okolica ponuja ogromno priložnosti tako za popoln oddih kot tudi za aktivno preživljanje prostega časa. Medtem ko se navdušenci nad gibanjem lahko odpravite raziskovat okolico v gojzarjih, se lahko bolj romantične duše zasanjate v leseni kadi, se odpravite na sprehod in opazujete sončni zahod.

 

Prenočite v ljubki leseni hiški za dve osebi na Blokah

Na Bloški planoti se nahaja naravni resort Bloke, ki je eden redkih pri nas, ki je čaroben in navdihujoč vsak letni čas. Zakonca Martina in Janez vsak s svojim talentom in skrbjo skrbita za pristno iskrenost glampa, o čemer radi povedo tudi njuni gostje. Janez skrbi za vse lesene postavitve, to so hiške, jacuzzi, gugalnice, igrala, gozdne može ob poti, Martina pa s svojo energičnostjo vodi glamping resort in okrepčevalnico Brunarica ob jezeru. Gostje si boste v tem glamingu lahko izposodili kolesa in se odpravili raziskovat naravo, poskrbljeno pa bo tudi za domač slovenski zajtrk v objemu narave! To jesen si oddahnite v glamping resortu Bloke!

 

Doživite tri sladke nočitve v Čokoladni vasi

Chocolatte Village je prva Čokoladna vas pri nas, ki svoje obiskovalce očara z videzom in okusom! Je glamurozna vasica, ki sredi neokrnjene narave ponuja luskuzno udobje in čokoladne užitke. Rekreacija v naravi ali bazenu in čokoladne delanice so popolna kombinacija za aktiven, zanimiv in sladek oddih, v katerih lahko uživate s svojo boljšo polovico, družino ali prijatelji. V luksuzno bivalno hiško Forastero vam bodo vsak dan dostavili bogat in kakovosten zajtrk, sestavljen iz ekološko pridelanih lokalnih dobrot. Poskrbljeno je za posteljnino, brisače in copate, pa tudi za nepopisen mir in sproščenost te luksuzne vasice, ki očara prav vsakega, ki vsaj nekaj dni biva v njej.

 

Prenočite v objemu narave v glampingu Pr’Čop

Sredi sadovnjaka, se visoko v zasavskem hribovju na posestvu Pr’Čop nahajata dve čudoviti glamping hiški, ki daleč od mestnega vrveža ponujata prostor za oddih! Ob jutranji zarji vas bo prebudilo ptičje petje, v daljavi boste na travnikih zagotovo uzrli kakšno divjo žival, tradicionalen slovenski zajtrk pa vam bo pripravil sam kuharski mojster Lojze Čop. Čez dan vas bosta gotovo očarala mirnost narave in okolja, odpravili se boste lahko na sprehod skozi gozd ali pa s kolesom po eni od številnih kolesarskih poti. Zvečer vas bodo čudovite zvezde zazibale v sladek spanec, gorski zrak pa vam bo zbistril misli in vas napolnil s svežo energijo! Dobrodošli Pr’Čop!

 

SelectBox ponudba združuje najlepše glamping oddihe v Sloveniji, ki jih lahko obiščete sami ali podarite vašim najdražjim. Ker »si, kar doživiš« in ker doživetje v srcu ostane za vedno, to jesen privoščite sebi ali vašim najdražjim SelectBox ali SXP1 gurmanska, wellness, turistična ali adrenalinska doživetja. Raziščite našo ponudbo in recite »da« nepozabnim doživetjem, ki čakajo na vas!