Le kaj počnejo te lepotice?

Se kdaj sprašuješ, zakaj nekatere ženske izgledajo tako dobro? Opazuješ modne blogerke, televizijske napovedovalke, odrske igralke, pevke in druge “super ženske”, za katere se zdi, da zmorejo obvladovati kariero polno izzivov, obenem pa več kot očitno počnejo še neka, zaradi česar so vedno videti sveže, lahkotne in spočite. Le kako jim uspeva, le kaj počnejo vse te lepotice?

Klarins-slika-2

Ena stvar je vsem skupna – vsak dan skrbijo za svoje dobro počutje in lep videz. Tudi mladostna lepota hitro izgine, če ne skrbimo zase, zato je zelo pomembno, da skrbite zase, če želite dobro izgledati v vseh življenjskih obdobjih. Morda menite, da nimate dovolj časa, znanja ali denarja, vendar nič od tega ni povsem res. Vsak dan lahko storite nekaj zase, da pa ne boste brez idej, vam predstavljamo nekaj odličnih ponudnikov, pri katerih lahko poskrbite za odlično počutje in videz prave lepotice. Vsi ponudniki so skrbno izbrani iz pestre ponudbe darilnih paketov SelectBox.

webb_ktr_00502

Redno gibanje osrečuje & pomlajuje

Čisto zares, podnaslov nič ne zavaja. Med telesno aktivnostjo se v telesu začne sproščati hormon sreče, ki poskrbi tako za dobro počutje kot za bolj mladosten videz. Obenem gibanje pripomore k boljšemu delovanju celotnega organizma, kar pomeni, da se v telesu sprošča tudi več rastnega hormona, ki je zadolžen za obnavljanje telesa. Boljša obnova telesa pa pomeni tudi mladostnejši videz, krepkejše lase, bolj zdravo kožo in tako dalje. Nič več izgovorov, kajne? Telovadba je predmet mnogih preučevanj in pred vsemi pozitivnimi dognanji si ne gre zatiskati oči. Če želite biti mladostne, se odlično počutiti in ohranjati svoje telo prožno in zdravo, bo telovadba neizogibna. Ker vemo, da enaka zvrst telovadbe ne ustreza vsem, vam predstavljamo različne možnosti, vse pa najdete v darilnih paketih SelectBox. Z nakupom paketa lahko razveselite svojo prijateljico ali pa same sebi privoščite najbolj ugodno ponudbo v mestu!

Alfa-Gym-slika-3

Masaža zmanjšuje raven stresa v telesu

Seveda veste, da je stres prvi v tisti vrsti, ki nesramno in vztrajno koraka staranju naproti. Danes je življenje brez stresa skoraj nemogoče, saj živimo v hitri in intenzivni družbi. Ravno zato je še toliko pomembneje, da ves čas uravnavate razmerje med stresnim delovanjem in sprostitvijo. Masaža je ena izmed najstarejših znanih oblik zdravljenja in sproščanja telesa. V resnici je mnogo več kot zgolj prijetna sprostitev. Prav tako pomaga telesu, da se lažje obnavlja, mišicam, da se sprostijo, pospešijo se procesi v telesu, kot je izločanje odpadnih snovi iz telesa in občutek, da ste po masaži kot prerojeni, zagotovo ne vara. Masaž je mnogo oblik, zato vam predstavljamo nekaj različnih ponudnikov, izmed katerih boste zagotovo našli tisto pravo zase ali za nekoga, ki ga želite presenetiti z izvirnim darilom.

Metropolis-slika-1-1024x621

Počitniški oddih & raziskovanje delata čudeže!

Se še spomnite svojih zadnjih počitnic, na katerih ste zares uživali? In potovanja, ki so vam prižgale iskre v očeh, vam dala novega upanja in zbudila zaspano ustvarjalnost? Ljudje smo težko dolgo časa zgolj na enem mestu, v naši naravi je, da radi raziskujemo in vsake toliko zamenjamo vsakdanje okolje za nekaj drugačnega. Potovanja in oddihi so mnogo bolj pomembni, kot si morda mislite. Za začetek se odpočijete, odmaknete se od stresnega vsakdana in znova začnete razmišljati, kaj vse bi v življenju lahko še ustvarili. In ravno med počitniškim oddihom se rodi največ idej in želja po spremembi življenjskega sloga. Takrat začne ženska skrbeti zase še lepše kot prej! Zato si privoščite nekaj razvajanja, raziskovanja in več kot zaslužen oddih. Predstavljamo vam najlepše, sanjske destinacije in hotele iz ponudbe darilnih paketov SelectBox. Koga boste tokrat osrečili, sebe ali prijateljice?

radisson8

Poznaj svoj obraz, da se boš ličila pravilno

In še zadnja točka, ki ste jo morda pričakovali na začetku – ličenje. Ličila res lahko delajo majhne čudeže, spremenijo poteze obraza, poudarijo vaše naravne danosti in skrijejo majhne napake. Vendar vse to deluje zgolj takrat, ko se znate pravilno naličiti. Nič vam namreč ne pomaga, če si oči ličite neskladno z linijami obraza ali pa uporabljate napačen odtenek pudra. Vsaka ženska, ki se liči, bi morala poznati tudi osnove ličenja in make-up, ki paše njenemu obrazu. Razumemo, da vas ličenje morda ne navdušuje dovolj, da bi se odpravile na tečaj ličenja, zato vam predstavljamo še boljšo možnost! Odpravite se k profesionalni vizažistki, ki vas bo naličila. Prosite jo, da vam razloži, kako vas liči, katere produkte uporablja in zakaj. Verjamemo, da vam bodo izkušene umetnice ličenja z veseljem postregle z odgovori o strukturi vašega obraza in vas podučile o ličenju, ki je primerno za vaš obraz. Naj vam torej predstavimo izvrstne ponudnike iz darilnih paketov SelectBox.

klaris-slika-5


SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1500 različnih možnosti, ki jih najdete v 21 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si