Spet obdarovanje! Kako ostati izviren?

Zagotovo se vam je že pripetilo, da se je bližala priložnost, ob kateri se spodobi podariti darilo, vi pa ste si razbijali glavo z izbiro darila dokler ni bil veliki dan že pred vrati. Morda gre za osebo, ki je niste dobro poznali ali pa se vam do rojstnega dneva preprosto ni utrnila ideja, kaj podariti nekomu, ki ima vsega že vrh glave. Ob takih priložnostih še prepogosto podarimo bombonjero in steklenico vina, pa naj bo to za srčno izbranko, dedka ali poslovnega partnerja.

S SelectBox darilnimi paketi so skrbi odveč, saj je na voljo kar 30 različnih paketov za različne priložnosti. Najsi bodo vaši obdarjenci gurmani, nepopravljivi uživači, lepotni navdušenci ali adrenalinski odvisniki, bodo znotraj vsakega paketa našli kup možnosti, ki jim bodo pisane na kožo.

Morda želite presenetiti vašo izbranko, ki se rada liči in razvaja v lepotnih salonih, vendar niste prepričani, ali bi ji bolj odgovarjala antistresna masaža ter vstop v bazen, jaccuzzi in savne v Wellness in SPA Lambergh ali pa bi se za en dan rada počutila kakor zvezdnica na foto doživetju v Studiu Železna. V paketu Masaža in Wellness LUX  bo našla vse to in še več, saj ta ponuja več kot 110 možnosti za sanjsko razvajanje v luksuznih centrih lepote le zanjo. Prav tako mora srečnica pred izbiro darila zanj dobro premisliti, kakšen je njen izbranec. Presenetite ga lahko s paketom Zabava v naravi. On pa bo ob dogovoru s klapo lahko izbral paintball v gostišču Kraljev hrib v Stahovici, spust z raftom po brzicah Soče s Sport Mix ekipo, supanje po Ljubljanici z Bananaway ali katerokoli izmed 80 možnosti športne zabave.

Pari so zagotovo posebna skupina obdarovancev, saj je potrebno izbrati darilo, ki bo navdušilo oba. Darilni paket Najlepši trenutki v dvoje se bo odlično obnesel kot darilo za zaljubljence. Paket je kot naročen za obletnice in poročna darila, saj bosta lahko izbirala med 2200 možnostmi unovčenja, ki pridejo prav tako za organizacijo poroke kot za romantična razvajanja v dvoje. S paketom lahko prepustita pripravo aranžmajev cvetličarni Urška, si zagotovita nepozabne poročne fotografije s pomočjo ličenja spretnih profesionalcev iz studia Nataraja ali se razvajata v Wellness hotelu Golte nad Savinjsko dolino.

Poslovna darila so popolnoma drugačna zgodba. Čeprav vašega poslovnega partnerja, sodelavca ali direktorja verjetno ne poznate dobro zunaj pisarne, si bo ta zagotovo našel nekaj po svojem okusu med kopico možnosti v paketu Bogastvo gora, sonca in morja. Če je uživač, se bo rad razvajal v LifeClass Hotelu Riviera v domačem Portorožu. Morda je skriti gurman in bo z veseljem preizkusil 6-hodni meni v Galeriji okusov, restavraciji znotraj baročnega dvorca iz 18. stoletja. Mogoče je tudi, da je v prostem času adrenalinski navdušenec, ki bo z veseljem oddirjal nekaj krogov s Ferrarijem po pisti v Milanu. Paket Bogastvo gora, sonca in morja preseže vsako buteljko še tako prestižnega vina, saj ponudi doživetje, ki ga zlepa ne bo pozabil.

Če so na primer vaši starši gurmani, jih lahko presenetite s paketom Ekstravagantna večerja. V centru Ljubljane ju čaka 4-hodni meni s penino v restavraciji JB, ki velja za eno izmed 100 najboljših restavracij na svetu. Babica in dedek, ki redno vabita na nedeljsko kosilo, pa se bosta bolj razveselila paketa Miza za dva, saj se verjetno že dolgo nista kulinarično razvajala v restavraciji, kot je Vila Podvin v Radovljici, ki je nedavno prejela Michelinovo zvezdico. Naj si privoščita, da jima tokrat drugi pripravijo kosilo v katerikoli izmed 150 restavracij v ponudbi.

Kmalu bosta pred vrati tudi Božič in Novo leto ter z njima norija, ob kateri se pogosto zazdi, da je treba kupiti preveč daril. Četudi imate za darila vseh sorodnikov, prijateljev in znancev krasne ideje, je seveda vsako darilo v drugi trgovini, te pa po možnosti niso niti v enem nakupovalnem središču. Tokrat se lahko izognete nakupovalnem stresu in presenetite celo družino sorodnikov ali prijateljev z darilnimi paketi SelectBox. Na voljo je kar 30 različnih paketov iz 4 glavnih kategorij (šport, lepota, gourmet in turizem) v širokem cenovnem razponu.

Nedvomno je včasih težko izbrati izvirno darilo, ki bo obdarovanca navdušilo in mu dokazalo, da ga resnično poznate. To je še posebno težko ob množici osebnih in skupnih praznikov, za katere se zdi, da jim kar ni in ni konca. Zato vedno kadar izbirate darilo premislite, kakšno darilo bi zares razveselilo vaše obdarovance. To zagotovo ni vaza, ki bo nabirala prah v kotu sobe naslednjih deset let. Tudi na drago bombonjero, ki jo bo pojedli v naslednjem tednu, bodo verjetno kmalu pozabili. Prav gotovo pa bo doživetje za vselej ostalo lep spomin, ki ga bodo povezovali z vami.

SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 2200 različnih možnosti, ki jih najdete v 30 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si.