Kmečka hiša Ojstrica – v osrčju Logarske doline

Kmečka hiša Ojstrica – v osrčju Logarske doline

Urša Eva Pucelj

Si želite odkriti čarobne zaklade Logarske doline in preživeti nekaj popolnoma mirnih dni v osrčju zelene narave? Idila s pogledom na obdajajoče gore kar vabi na nekaj dni oddiha stran od hektičnega vsakdana, obenem pa so vaši ljubljenčki tam več kot dobrodošli!

Kmečka hiša Ojstrica | Darilni paketi SelectBox

Kmečka hiša Ojstrica

Kmečka hiša Ojstrica predstavlja penzion s tremi zvezdicami in leži sredi krajinskega parka v osrčju Logarske doline, na 760 nadmorske višine. Penzion nudi svojim gostom skupno 9 sob, od tega sta 2 sobi enoposteljni, 4 dvoposteljne, 1 apartma s kuhinjo in 1 apartma brez kuhinje. Vsaka soba ima tudi kopalnico, satelitsko TV in brezžični internet.

Čudovit razgled na vrhove Kamniško-Savinjskih Alp

Pri tem lahko izbirate med nočitvami z zajtrkom, polpenzioni in polnimi penzioni, obenem pa so dobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki. Svoje misli si boste lahko odpočili na prostrani leseni terasi, kjer se vam bo odprl prečudovit razgled na vrhove Kamniško-Savinjskih Alp!

Večnamenski notranji prostor pa je primeren tudi za raznovrstne ‘team-buildinge’, manjše konference, delovne sestanke v osrčju gora, delavnice, sestanke, plesne dejavnosti in poroke.

Odlično izhodišče za raznovrstne športne dejavnosti

Kmečka hiša Ojstrica | Darilni paketi SelectBox

Kmečka hiša Ojstrica

Sama lokacija domače Hiše Ojstrica obenem predstavlja odlično izhodiščno točko za raznovrstne športne dejavnosti, in sicer: planinarjenje, plezanje, kolesarjenje, nordijsko hojo, lokostrelstvo in tudi jahanje.

V zimskem času pa se lahko udeležite drsanja, smučanja ali norih dogodivščin s sankami. Pri tem bo zanimivo tudi za otroke, ki se tu lahko seznanijo z njihovimi domačimi živalmi, ki jih predstavljajo psička Lajka, prašička Pepa, konji, osliček, koze, race, muce, krave in škotsko govedo

Pestrosti tako zagotovo ne bo manjkalo!

 Kmečka hiša Ojstrica je vključena tudi v darilni paket SelectBox: 

  • Romantični pobeg (nočitev z zajtrkom + gurmanska pokušina + presenečenje)
  • Čarobni oddih (Nočitev z zajtrkom in penino + celodnevna izposoja koles in pohodniških palic + pijača dobrodoščice + piknik košara ali večerja)

Paket velja za 2 osebi, potrebna pa je rezervacija po telefonu 7 dni pred samo realizacijo. Paket ne velja med julijem in avgustom!

VIZITKA:
Kmečka hiša Ojstrica
Logarska dolina 13a
3335 Solčava

V sklopu SelectBoxa lahko iz Vodnika doživetij izbirate med več kot 900 raznovrstnimi avanturami, ki so obarvane tako s poskušanjem kulinaričnih dobrot, pripravljenih in postreženih na vrhunskem nivoju in razvajanjem v številnih spa ter masažnih salonih, kot tudi z uživanjem na različnih turističnih namestitvah po celotni Sloveniji in preizkušanjem najbolj norih adrenalinskih ter športnih podvigov!

Select Club je v decembru 2013 izdal Vodnik doživetij, ki zajema širok izbor inovativnih doživetij in morda še nepoznanih lokacij po celotni Sloveniji in Hrvaški. Pri tem smo bili še posebej pozorni na to, da so izbrane samo lokacije, kjer se lahko z užitkom preživlja prosti čas …

V okviru Select Box-a boste tako lahko izbirali med darilnimi paketi nove generacije, veljavnimi vse do septembra 2015!