Je denar res največji motivator?

Kdor se je že znašel v vlogi vodje ekipe ali na vodstvenem položaju ve, da naloga motiviranja ni lahka. Še pred nekaj leti je prevladovalo mnenje, da je največji motiv denar. Toda, ali je res tako?

Uspešne ekipe sestavljajo člani, ki si med seboj zaupajo in tako omogočajo sodelovanje in doseganje ciljev. Za optimalno doseganje poslovnih ciljev se odmaknite od običajnih daril in presenetite z darilnimi paketi SelectBox – darilom, ki bo razveselilo vsakega zaposlenega.

“Med poslovnimi kosili in večerjami se sprejme več poslovnih odločitev kot kadar koli drugje.” – Peter Drucker

Skozi želodec ne potuje samo ljubezen, ampak se ob gurmanskem razpoloženju pojavijo tudi mnoga druga pozitivna čustva in ideje. Okusen obrok, žlahtna vinska kapljica in sproščeno vzdušje ustvarijo popolno kombinacijo dobrih učinkov, povezanosti ter ustvarjalnosti.

Zapeljujoče kulinarične umetnine zbrane v gurmanskih darilnih paketih SelectBox bodo razdražile še tako zahtevne brbončice in ustvarile nepozabno doživetje.

”Šibko telo oslabi um.” – Jean-Jacques Rousseau

Zmanjšajte število bolniških dni, zaposlenim omogočite boljše počutje in zadovoljstvo s svojim videzom ter opazujte rast produktivnosti. Naj se prepustijo vzdušju kozmetičnih, lepotilnih, wellness in SPA centrov.

V wellness darilnih paketih SelectBox razvajanje ne pozna meja in deležni bodo vrste lepotilnih in sprostilnih tretmajev, masaž, ter drugih vrst nege.

”Dobiš zagon, adrenalin začne teči po žilah in vse se lahko zgodi.” – Frank Permuy

Team building vzpodbuja timski duh in spodbuja posameznike, da pridejo do spoznanja, da so skupaj kot kolektiv veliko močnejši. Skupinska aktivnost razvija in krepi povezanost in timski duh, spodbuja kreativno reševanje problemov in stresnih situacij.

Bodite drzni in svojim zaposlenim privoščite športno avanturo za nepozaben spomin s športnimi in adrenalinskimi darilnimi paketi SelectBox.

“Brez novih izkušenj nekaj v nas spi, speči se mora zbuditi.” – Frank Herbert

Vsak od nas ima rad svojo rutino, vendar potrebujemo trenutke, v katerih naredimo miselni “reset” in doživimo nove stvari. Kaj pa, če bi svojim najboljšim zaposlenim privoščili čas samo zanje?

Podarite jim raziskovanje najlepših kotičkov Slovenije in Hrvaške z darilnimi paketi SelectBox iz turistične linije.

SelectBox darilni paketi ponujajo pravo bogastvo doživetij po meri vaših zaposlenih. Pustite svoj pečat, motivirajte svoje zaposlene, izboljšajte poslovanje in timsko sodelovanje ter razveselite z novimi doživetji iz vrhunske ponudbe.