Izbor najlepših, ki jih preprosto morate doživeti!

V življenju nas obdaja mnogo materialističnih stvari, a tisto, kar nas najbolj izpopolnjuje, so naše izkušnje, znanja in doživetja. Vse to je namreč povezano v prepletajoč mozaik čustev, sreče in zadovoljstva – kar za vedno ohranimo v svojih spominih.

Ker smo si med seboj ljudje različni, vam predstavljamo različne načine, kako iz vsakdanjih dogodkov ustvariti prava doživetja, ki jih se jih bodo vaši obdarovanci še dolgo spominjali.

Za vaše najbližje smo izbrali 50 najlepših doživetij iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox. Svojim najdražjim privoščite masažo s pravim zlatom, ali pa kraljevo nego obraza s katero bodo zagotovo sijali. So vaši obdarjenci veliki gurmani? Popeljali vas bomo v svet razvajanja brbončic, ob katerem ne boste ostali ravnodušni. Poskrbeli smo seveda tudi za adrenalinska doživetja – bungee jumping, polet s helikopterjem in občutek breztežnosti v Aerodiumu – ni lepšega darila, kot podariti takšno doživetje, kaj menite?

darilni_paketi_metropolis_spa_kamnik_slika_1-1-1024x621

Naj 10 lepotnih doživetij

Telo je pravzaprav edini prostor v katerem zares živimo. Vse prevečkrat pa to vzamemo za nekaj popolnoma samoumevnega in mu premalokrat namenimo potrebno razvajanje. Ker je zagotovo minilo že preveč časa od takrat, ko so si vaši najbližji vzeli čas samo zase, vam predstavljamo 10 najboljših doživetij iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox, kjer si bo telo lahko oddahnilo od vsakdanjih naporov.

sense-wellness-Ljubljana-web (1)

Naj 10 gurmanskih doživetij

Hrana predstavlja enega prvinskih užitkov. Malice, ki jih pojeste v desetih minutah, brez da bi ob hrani zares uživali, niso ravno zgled gurmanskih užitkov. Svojim najdražjim podarite prave gurmanske užitke ob hrani v dobri družbi, ki si jih že dolgo niso privoščili. V pomoč pa naj vam bo izbor 10 najboljših iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox.

JB-s7-1

Naj 10 avanturističnih doživetij

Obožujete tisti občutek, ko srce bije hitreje, po žilah pa vzvalovi neučakano pričakovanje? Adrenalinski parki, zip line-i, hitra vožnja in podobne dejavnosti so vse bolj priljubljene, saj nam prinašajo noro mešanico adrenalina, strahu, zabave in smeha v enkratno in edinstveno doživetje. Za vse, ki potrebujejo malo »utrganega« odklopa, smo pripravili pestro top 10 lestvico z najboljšimi doživetji iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox.

Naj 10 športnih doživetij

Športne aktivnosti so priporočljive tako za naše telo kot za splošno boljše počutje. Če lahko gibanje povežemo še z druženjem in zabavo imamo pravzaprav vse kar potrebujemo za eno super doživetje! Da vam ne zmanjka idej, smo vam pripravili izbor najboljših 10 športnih doživetij iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox. Svojim najdražjim podarite zdravje in zabavo v enem!

darilni_paketi_jahanje_konj_na_kmetiji_vrbnjak_mala_nedelja_1-1024x621


 

SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 2200 različnih možnosti, ki jih najdete v 30 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si

 

Uzivac-paket-in-knjiga_570x310px