Festival okusnega in zdravega karija pod taktirko Dominic Chapmana

Na kari festivalu v Hotel Park Ljubljana bomo imeli priložnost gostiti enega izmed največjih britanskih kuharskih mojstrov – Dominica Chapmana.

Za Dominica bi lahko rekli, da ima strast do hrane že prirojeno. Njegova družina namreč že preko 60 let uspešno vodi in ima v lasti visoko cenjeni Castle Hotel v Taunton-u.

Večino svojih bogatih izkušenj si je Chapman pridobil v restavraciji s tremi Michelinovimi zvezdicami – “The Fat Duck”, kjer je delal kot “chef de partie” od leta 2000 do 2002. Kasneje je svoje znanje izpopolnjeval še v ostalih uglednih restavracijah kot je npr. “Kensington Place” v Londonu in “The Royal Oak”.

Leta 2014, po 7 letih dela kot “Head Chef” v restavraciji “The Royal Oak”, se je Dominic odločil zapustiti omenjeno restavracijo in prevzel rezidenco “The Beehive”, kjer lahko trenutno poskusite njegove kreacije.

Njegovi meniji so nekoliko drugačni kot bi jih pričakovali od kuharja z Michelinovo zvezdico. Kljub temu se mnogi strokovnjaki strinjajo da so jedi, ki jih pripravlja Dominic tisto kar bi hrana morala biti. Uporaba super sestavin, enostavnost priprave in izjemne kuharske sposobnosti so odlike, ki Dominica Chapmana postavljajo v sam vrh britanskih kuharjev.

Ne zamudite enkratne priložnosti in nas obiščite ter poskusite jedi, ki vas bodo prav gotovo navdušile.

Informacije in rezervacije:
http://hotelpark.si/si_4-kari-festival-v-hotelu-park-ljublj…