Dvor Tacen – popolna regeneracija misli

Dvor Tacen – popolna regeneracija misli

Urša Eva Pucelj

Si želite odpočiti od hektičnosti vsakdana? Dvor Tacen vam nudi posebno udobje, kjer se preteklost in prihodnost spajata z intimnostjo in sproščenostjo, luksuzom in pridihom domačnosti.

Restavracija Dvor Tacen | Darilni paketi SelectBox

Restavracija Dvor Tacen

V luksuznih sobah tradicionalno zgrajene hiše v osrčju Tacna lahko uživate v spoju preteklosti in prihodnosti ter si spočijete misli na umirjenem vrtu s pogledom na reko Savo.

Obenem si lahko privoščite tudi oddih v prijetnem ambientu kavarne Dvor, kjer se pozimi lahko pogrejete ob vabljivem kaminu, spijete kavo Julius Meinl, raznovrstne kakovostne čaje, enega izmed odličnih slovenskih vin ali koktajlov in se posladkate z domačimi slaščicami. Večina od njih je narejena ročno in namenjena presnojedcem.

Jedi iz zakladnice slovenske kulinarične dediščine

Če vas zamika katera izmed jedi iz zakladnice slovenske kulinarične dediščine, vabljeni, da poskusite kakšno mojstrovino izpod rok mladega in mednarodno priznanega kuharskega mojstra Momirja Šiftarja. V jedi, pripravljene po tradicionalnih postopkih, bo namreč vnesel velik pridih kulinaričnih novitet.

Čas zajtrka pa bo navdušil s siri in jogurti iz kmetije v soseščini, jajčnimi omletami s sezonsko zelenjavo in zelišči ter rogljički.

Restavracija Dvor Tacen

Restavracija Dvor Tacen

Sprostitev stran od urbanega tempa sodobnega sveta

Sobe so prostorne z veliko kopalnico in izjemno udobnimi ležišči, notranja oprema in talna obloga pa vas bosta navdušili z materialom iz naravnega lesa. Primerno tudi za raznovrstne alergike

Dvor Tacen je vključen v dva darilna paketa SelectBox: 

  • Miza za dva (3-hodna romantična večerja za 2 osebi)
  • Čarobni oddih (Nočitev z zajtrkom in ½ litra vina ali penine – Deluxe soba – za 2 osebi)

Paket velja za 2 osebi, potrebna pa je rezervacija  po telefonu 3 dni pred samo realizacijo.

VIZITKA:
Dvor Tacen
Pot sodarjev 2
1000 Ljubljana

V sklopu SelectBoxa lahko iz Vodnika doživetij izbirate med več kot 900 raznovrstnimi avanturami, ki so obarvane tako s poskušanjem kulinaričnih dobrot, pripravljenih in postreženih na vrhunskem nivoju in razvajanjem v številnih spa ter masažnih salonih, kot tudi z uživanjem na različnih turističnih namestitvah po celotni Sloveniji in preizkušanjem najbolj norih adrenalinskih ter športnih podvigov!

Select Club je v decembru 2013 izdal Vodnik doživetij, ki zajema širok izbor inovativnih doživetij in morda še nepoznanih lokacij po celotni Sloveniji in Hrvaški. Pri tem smo bili še posebej pozorni na to, da so izbrane samo lokacije, kjer se lahko z užitkom preživlja prosti čas …

V okviru Select Box-a boste tako lahko izbirali med darilnimi paketi nove generacije, veljavnimi vse do septembra 2015!