Darila za Abrahama – iščete posebno darilo za vam drago osebo, ki praznuje 50 let?50th-birthday-party-cakes
Abraham je sicer ključna oseba v religioznih besedilih judovstva in krščanstva, v slovenščini pa ta izraz pomeni človeka, ki praznuje 50 let, saj pravijo, da na 50 ti rojstni dan srečaš Abrahama. Ker je to prav posebna priložnost in ne ravno vsakoletni rojstni dan, se hitro pojavi dilema, kakšno naj bo darilo za Abrahama, da bo zares nekaj nepozabnega, nekaj česar se bo slavljenec še dolga leta spominjal.

Ta okrogla leta so nekaj posebnega, zato mora biti temu primerno tudi darilo. Ker slavljenec oziroma slavljenka za Abrahama običajno pripravi večjo zabavo, je iskanje darila za obletnice nekoliko težje. Darilo za Abrahama mora biti namreč izbrano skrbno in z namenom. Pri iskanju ideje za darilo za Abrahama morate upoštevati spol, karakter, želje oziroma preference, zanimanja in hobije, kar je pravzaprav zelo velik izziv, predvsem če osebe ne poznate tako dobro, kot bi želeli. Prednost tovrstnih večjih praznovanj pa je, da lahko povabljenci združite moči in skupaj izberete popolno darilo, ki ima nekoliko večjo vrednost. Le nikar ne podarite denarja – to je tako neizvirno in pusto … Celo, če ga oseba resnično potrebuje, denar kot darilo raje prihranite za druge priložnosti, pri iskanju darila za Abrahama pa se le malo bolj potrudite, konec koncev človek praznuje samo enkrat v življenju.

Darilo za Abrahama za ženske:

kozmetika_kozmeticni_studio_am_derma_velika-1024x621Ženska za darilo najpogosteje dobi kakšno ”uporabno” stvar, zelo redko pa nekaj, kar bi si resnično želela in je namenjeno le njej, če odštejemo nakit, ki je precej klišejsko darilo in naj bo raje rezervirano za romantične obletnice. Ker imate pri nakupu darila za Abrahama na voljo nekaj več denarja (sploh, če ga zbere večja skupina skupaj), se lahko odločite za nakup darilnega paketa, ki bo po izboru slavljenke. S področja wellnessa in lepote, imate na voljo obširen spekter lepotnih tretmajev za nego obraza in telesa, pri čemer obdarovanka lahko preizkusi najnovejše metode pomlajevanja in lepšanja, v salonih in estetskih centrih pa zanjo poskrbijo od glave do pet. Na področju turizma in sprostitve pa obdarovanki lahko podarite darilni paket za obisk katere od čudovitih lokacij po Sloveniji (ali tujini), pri čemer s seboj vzame še ljubljeno osebo. Ena ali dve noči z luksuzno namestitvijo in presenečenjem za dve osebi, se sliši čudovito kajne?

Darila za Abrahama za moške:

GolfČarobnega oddiha za dve osebi se ne bo branil niti moški slavljenec oziroma Abraham. Izbira je res velika, med drugim se lahko odloči za lov na tartufe s poklicnim tartufarjem v hrvaški Istri, nočitev v katerem od vinogradniških dvorcev z vinsko kletjo, nočitev v apartmajo z jacuzzijem, nočitev v kmečki hiši z izposojo koles, pohodniških palic in piknikom, za najem avtodoma … Bolj športno usmerjeni slavljenci pa lahko izbirajo med učenjem golfa, poldnevnim jahanjem, polletno članarino za bornilno veščino (na primer taekwondo) in še in še.

Izvirna darila za abrahama, tako za moške kot tudi ženske najdete v darilnih paketih SelectBox.

Še posebej se bodo razveselili Premium paketov:

V sklopu SelectBoxa lahko iz Vodnika doživetij izbirate med več kot 900 raznovrstnimi avanturami – od poskušanja kulinaričnih dobrot, ki so pripravljene in postrežene na vrhunskem nivoju, do razvajanja v številnih spa in masažnih salonih, lahko pa se odločite tudi za uživanje na različnih turističnih namestitvah po celotni Sloveniji, ali pa preizkusite katerega od najbolj norih adrenalinskih in športnih podvigov!