3 predlogi za družinska doživetja na snegu

Letošnje razmere so nam vzele marsikatero radost, zato je še toliko bolj pomembno, da dobro izkoristimo vsak trenutek.  Za vas smo pri SelectBox-u pripravili nekaj namigov za radosti, ki bodo pričarale nasmehe tako na otroške obraze, kot na obraze odraslih. V SelectBox darilnih paketih je zbranih več kot 400 doživetij v naravi po celi Sloveniji, ki jih je možno unovčiti popolnoma po svoji želji. Med množico doživetij smo za vas zbrali 3 aktivnosti, ki jih lahko kljub ukrepom izkoristite že danes.

Iz omare izbrskajte pancerje in se zavihtite na smuči

Je zima res prava zima, če se vsaj enkrat ne spustimo s smučkami po zasneženih progah? Med množico smučišč v Sloveniji je Smučarski center Golte pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti, saj zagotavljajo adrenalinske užitke za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi najmlajše. Idilična narava privablja tudi ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh. Izkoristite sončne zimske dni za aktivno družinsko doživetje na snegu.

Podajte se na gozdno družinsko dogodivščino

Ste že slišali za Pot močvirskih škratov in Polhov doživljajski park? Gre za popotovanje po pravljično-doživljajski deželi, ki se začne v Polhograjski graščini, otroci pa imajo na poti nadvse pomembno nalogo: polhu bodo pomagali najti nov dom. Otroci celo pot uporabljajo Polhovo knjižico, s pomočjo katere lepijo nalepke na zemljevid, zbirajo žige in rešujejo različne naloge. Lahko pa se podate tudi v Bevke na Ljubljanskem barju, kjer boste na Poti močvirskih škratov doživeli Najbolj zamočvirjeno dogodivščino.

Adrenalinska doživetja za vso družino

Zakaj se ne bi skupaj podali na adrenalinsko pustolovščino? Na idilični lokaciji zraven smučišča Kobla stojijo apartmaji Tubej, ki organizirajo sankanje, začetno učenje smučanja in turno smučanje. S SelectBox darilno kartico lahko pri Tubeju izbirate med adrenalinskim streljanjem na progi s 3D tarčamisankanjem na poligonu ali smučarsko šolo. Naj bo adrenalinska dogodivščina nekaj, kar bo ostalo v spominu za vedno!

Kljub temu da smo letos več časa preživeli v družinskem krogu kot kadarkoli prej, pa ni pomembna le kvantiteta, temveč tudi kvaliteta časa, ki smo ga preživeli skupaj. Zimske počitnice so odlična priložnost za različna aktivna družinska doživetja. Šolarji bodo tako lažje začeli z novim polletjem, vi pa se boste vrnili na delovno mesto polni pozitivne energije. Privoščite si SelectBox-ovo družinsko pustolovščino, ki si jo zaslužite tako vi kot vaši otroci.

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!