Z refleksno masažo stopal do boljšega zdravja

stopala1Stopala so eden izmed najbolj pomembnih delov telesa, saj se tam nahajajo številne refleksne točke oz. energetski kanali. Ob pritisku na te točke prihaja do pozitivnih sprememb v ciljnih delih telesa in postopoma se spet vzpostavi ravnovesje v telesu. Vse bolj priljubljena postaja refleksna masaža stopal, tehnika naravnega zdravljenja, ki učinkuje tudi preventivno. Začetki refleksologije naj bi segali kar 5000 let v preteklost, in sicer naj bi ta alternativna metoda izvirala s Kitajske.
stopala2

Refleksna masaža stopal pospešuje cirkulacijo krvi in delovanje žlez z notranjim izločanjem. Posebej primerna je tako za bolnike z zmanjšanim delovanje ščitnice, učinkovita pa je tudi pri težavah z neplodnostjo. Priporočljiva je tudi za tiste, ki se soočajo z neprijetnimi izpuščaji ali trpijo zaradi luskavice. Mnoge ženske se odločajo za refleksno masažo stopal v času menopavze, saj močno olajša vročične valove in depresivno ali tesnobno razpoloženje. Refleksna masaža stopal pomaga tudi pri zniževanju visokega pritiska, izboljšuje spomin in imunsko odpornost, odpravlja nespečnost, izjemni rezultati pa so se pokazali predvsem pri odpravljanju bolečin v organih. Seveda pa je pomembno izbrati izkušenega refleksologa, sicer učinki ne bodo maksimalni.
stopala3
Pomanjkanje ponudbe pri refleksni masaži stopal nikakor ni težava, zato morate biti še posebej pazljivi pri izbiri kakovostnega ponudnika. Dober refleksolog bo znal prisluhniti individualnim težavam, jim prilagoditi masažo in tako zagotoviti optimalne rezultate. Mnoge stranke so bile izjemno zadovoljne s storitvami, ki jih ponujajo Masaže Ruše. Poleg refleksne masaže stopal se lahko odločite tudi za terapevtsko masažo celega telesa, ki v nasprotju z zdravili ne bo imela neželenih stranskih učinkov.

Masaže Ruše tudi v darilnih paketih SelectBox:

  • Nega v spa centru (Refleksna masaža stopal – velja za 1 osebo)