Podarite nepozabno vodno doživetje na bazenih!

Šolsko leto je pri koncu in tako otroci kot tudi starši se veselimo poletnih počitnic. Zakaj ne bi letos namesto denarja in materialnih daril vašim otrokom, vnukom ali nečakom ob koncu šolskega leta podarili nepozabno vodno doživetje? Morda se lahko na vodno zabavo odpravite celo z njimi in na tak način skupaj praznujete konec šolskega leta! Otroci si bodo skupaj preživet čas na bazenu in skupno brezskrbno zabavo gotovo zapomnili bolj kot katerokoli drugo darilo, saj prav otrokom največ pomeni, da se imajo lepo v družbi svoje družine, babic, dedkov, tet in stricev. Spodaj vam predstavljamo štiri ideje za darila ob koncu šole s portala doživetji SelectBox in SXP1, ki ponuja bogato izbiro doživetji tako za odrasle kot tudi za otroke!

Družinsko celodnevno kopanje v Termah Banovci in obisk čebelarstva

Terme Banovci so zasnovane kot razgiban bazenski kompleks banovskega termalnega vrelca, ki je dediščina nekdanjega Panonskega morja. Terme Banovci se nahajajo v neokrnjeni naravi in ponujajo zabavo in sprostitev za vse generacije! Vaši otroci bodo lahko na doživeli pravo pustolovščino z gusarjem Edijem in ostalimi pravljičnimi junaki iz Term Banovci, medtem ko se boste vi lahko sproščali v termalni vodi, bogati s flourom, ki dobro vpliva na počutje ali se razvajali v savnah in wellnessu. Postregli si boste lahko s kosilom iz bifejske mize in obiskali čebelarstvo Tigeli – njihovi začetki segajo v leto 2022, danes pa si je pri njih mogoče ogledati učni čebelnjak z osmimi družinami čebel, kjer skozi stekleno steno obiskovalci lahko opazujejo čebelarja pri njegovem delu s čebelami. Če si vaši otroci želijo spoznati nekaj o čebelarstvu in se sprostiti v bazenih potem je izlet v smer Veržeja odlična ideja za vašo družino.

Celodnevno kopanje v Rimskih termah za štiri osebe

Za vse tiste družine, ki si želite izleta na Štajersko in sproščujočega kopanja tako za otroke kot odrasle je celodnevno kopanje za celo družino v Rimskih termah dobra izbira za proslavitev konca šolskega leta! Rimske terme bodo posebej zanimive za otroke, saj so zasnovane po vzoru rimskih kopališč in dajejo občutek kot da bi se preselili v čaroben svet starih Rimljanov. Bazeni znotraj Rimskih term so veliki in prostorni, tako da bodo imeli otroci dovolj prostora za plavanje. Mehki počivalniki pa so prostor, kjer se otroci, pa tudi odrasli radi zadržujejo, kadar niso v vodi. Zunaj je v objemu ozelenelih krošenj dreves na voljo večji zunanji bazen in pa dva večja zunanja jacuzzyja – popoln prostor za sprostitev staršev. Krenite proti Štajerski in proslavite konec šolskega leta z nepozabnim oddihom v Rimskih termah tako za otroke kot tudi za odrasle!

Plavalna šola za otroke v času poletnih počitnic na bazenu Kodeljevo

V juliju in avgustu na bazenu Kodeljevo že več let deluje poletna plavalna šola za otroke, ki je namenjena mlajšim otrokom. V naši SXP1 ponudbi je na voljo petdnevni paket, v katerem bodo vaši otroci, vnuki ali nečaki od ponedeljka do petka uživali na odprtem bazenu Kodeljevo v družbi animatorjev. Spuščali se bodo po toboganih, sklepali nova prijateljstva in postajali vedno bolj vešči v plavanju! Za vse tiste, ki želite svojim otrokom podariti izkušnjo, v kateri bodo uživali v vodi, se družili s svojimi vrstniki in se izboljšali v plavanju, je plavalna šola na bazenu Kodeljevo odlična izbira! Za vaše otroke bodo poskrbeli skrbni in zabavni animatorji, vi pa boste lahko brez skrbi opravljali svoje delo ali poletne opravke!

Počitniško plavanje za mladostnike v Tivoliju ali na Kodeljevem

Posebej za mladostnike, ki hitro rastejo, je pomembno, da redno plavajo, saj plavanje pripomore k izboljšanju telesne drže, krepi zmogljivost srca in je dober način preprečevanja debelosti. Hkrati pa čas v bazenu krepi tudi mentalno zdravje in je učinkovit način sproščanja stresa, ki so ga mladostniki posebej veliko občutili v zadnjih mesecih šole. Za vse tiste mladostnike, ki živijo blizu centra Ljubljane, bo mesečna karta za plavanje dvakrat tedensko po eno uro v bazenu Tivoli ali Kodeljevo odlično darilo ob koncu šolskega leta. Na plavanje se lahko z njimi odpravite tudi vi, starši, le da si morate pri tem kupiti svojo karto. Vsekakor boste s podarjeno karto plavanja mladostniku naredili veliko uslugo, saj se bo na tak način razgibal, hkrati pa sprostil, morda pa bo na bazenu spoznal še kakšno novo družbo, dekle ali fanta.

Ne glede na to katero od zgornjih daril boste izbrali za vaše šolarje, bodo prav vsa od zgornjih vodnih doživetji poskrbela za zdrav duh v zdravem telesu in ohladila vroče poletne dni prihajajočih poletnih mesecev. Naj se konec šolskega leta čim hitreje prevesi v poletne počitnice!

Čas je, da izkoristite SelectBox pakete ali pakete portala doživetji SXP1 in se to poletje razvajate z nepozabnimi gurmanskimi, adrenalinskimi in wellness doživetji po Sloveniji in na Hrvaškem!