Tudi zima je lahko razigrana!

Večina ljudi ima rada pomlad in poletje, ko je zunaj toplo, v krošnjah dreves pojejo ptice in vsi dobimo neki nov zagon, novo življenjsko energijo. Januar in februar sta znana kot najbolj hladna, dolgočasna in melanholična meseca. Vendar ni nujno, da je tako! Da ne boste zapadli v zimsko otožnost, smo vam pripravili nekaj predlogov, s čim vsem si lahko popestrite še tako sive dneve. Naj vas premamijo zanimive dogodivščine in pestre ponudbe darilnih paketov SelectBox.

Darilni paketi so namenjeni vsakomur, ki ga želite obdarovati z malenkostjo ali malce večjim presenečenjem. Lahko pa obdarite tudi sebe in si s tem popestrite hladne mesece. Izbrali smo nekaj kulinaričnih, športnih, lepotnih in turističnih doživetij, ki bodo vas in vaše najbližje zagotovo spravili v dobro voljo!

Lectar1

Vikend oddih v dvoje

Če ste romantična duša, obožujete vikend oddihe samo za vaju. Svojo drago ali dragega obdarujte z darilnim paketom Čarobni oddih, ki ponuja počitnice, na katerih bosta uživala skupaj! Tokrat vam predstavljamo enega izmed prijetnih, skrivnostnih krajev Slovenije. Dobrodošli v Radovljici!

Radovljica je znana kot mesto z največ sončnimi dnevi na Gorenjskem. Tukaj najdete mnogo muzejev in galerij, tematskim poti, žive kulture in odličnih, slastnih okusov. Okusi Radol’ce je poseben projekt, ki trenutno trinajstim gostilnam in restavracijam podeljuje istoimenski naziv. Za imenom okusi Radol’ce se skrivajo slastne jedi, narejene iz lokalno pridelanih surovin, ki vključujejo kulinarično dediščino Gorenjske. Medtem ko boste raziskovali naravne in kulturne danosti Gorenjske, se ustavite še v eni izmed odličnih restavracij, kjer se boste podkrepili s slastnimi jedmi. Iz pestre ponudbe darilnih paketov SelectBox smo izbrali zgolj tiste, ki ustrezajo oznaki »okusi Radol’ce«.

podvin1

Romantično pohajkovanje

Pet kilometrov dolga učna pot, imenovana Pusti grad, povezuje nekdanja posestva radovljiškega gospostva in velja za več stoletij staro pot. Med sprehodom boste pretegnili noge in obudili romantiko, za katero med vrveži vsakdana pogosto ni časa. Kulturna in naravna dediščina čakata, da ju odkrijete, očarljiv krožni potep pa vas bo naravnost osupnil. Uživali boste tudi v razgledu na Bled, Triglav in Karavanke, ki ga boste ugledali z ruševin Pustega gradu.

radovljica

Če pa ste ljubitelji kulturnih znamenitosti in obožujete prijeten mestni vrvež, se boste zagotovo dobro počutili v središču Radovljice. Linhartov trg velja za srce Radovljice in starega mestnega jedra, ki vas bo očaralo s svojo lego na naravnem pomolu. Pestrost in pristnost ohranjene arhitekture, muzeji, galerije in mnoge druge zanimivosti vas vabijo v svoj objem. Obenem staro mestno jedro Radovljice velja za enega najbolje ohranjenih srednjeveških mestnih struktur v Sloveniji. Morda se sprašujete, kje boste prenočili, zato smo raziskali tudi najboljše možnosti nastanitve v Radovljici. Da bosta med vajinim vikend oddihom, kar se da zadovoljna, vam predstavljamo najboljše iz ponudbe darilnih paketov SelectBox:

lambergh5

Predajte se snežnim doživetjem

Že res, da je sneg mrzel in včasih nič kaj prijazen. Vendar pa je tudi skrivnosten, igriv in pustolovski. Svojim prijateljem, ženi ali otrokom podarite zabavna doživetja v objemu snega, kamor se lahko odpravite skupaj in se razvedrite, nasmejite in preprosto uživate! Predstavljamo vam nekaj najbolj zanimivih snežnih doživetij, ki smo jih izbrali iz darilnega paketa Zabava v naravi.

Dobrodošli v Eskimski vasi

V Kranjski Gori vsako leto postavijo čudovito Eskimsko vas, kjer lahko izkusite življenje v objemu snega. Ste že spali na ledu, jedli sveže pripravljeno hrano v ledenem baru in noč preživeli kot Eskimi? Slovenija velikokrat preseneti z nepričakovano ponudbo, kot je Eskimska vas. Ledeni možje in ledene dame lahko preizkusite življenje v objemu snega, čeprav vas v resnici ne bo zeblo. Udeležite se lahko tudi krpljanja, znova obujene zimske športne dejavnosti, v kateri boste uživali vsi, ne glede na starost. Več najdete TUKAJ.

eskimska2

Husky, vožnja s pasjo vprego

Leta 1908 je potekalo prvo tekmovanje vprežnih psov z imenom »All Alaska sweepstake«. Na 656 kilometrov dolgi preizkušnji po visokih gorah, zaledenelih rekah, tundri, gozdovih in ledenikih, so se najbolje izkazali sibirski huskyji. Čudoviti, družabni in inteligentni huskyji obožujejo zimo in vlečenje pasje vprege. Letošnjo zimo se tudi vi lahko zapeljete po zasneženi pokrajini in se nadihate zimskega zraka. In nikar ne skrbite, da bi šlo za neskladje s pasjo voljo – huskyji obožujejo sneg, gibanje in vlečenje sani. Oskrbniki zelo lepo skrbijo zanje in pazijo, da nikoli niso preveč utrujeni. Zato lahko brezskrbno uživate v čudoviti zimski pravljici! Več najdete TUKAJ.

husky2

Gremo na smuči!

Morda iščete primerno darilo za nečaka, ki se uči smučanja ali pa si želite le nekomu podariti zimsko pustolovščino na smučeh. Ne glede na to, za kako izkušene smučarje kupujete darilo, smo za vas našli dve zelo zanimivi ponudbi. Izbirate lahko med streljanjem na progi, smučarsko šolo in smučarsko vozovnico. Naj bodo zimske radosti zabavne in tudi ugodne, kot so v darilnih paketih SelectBox.

golte1

Pogrejte se v savnah in bazenih

Ko je zunaj mrzlo, si zaželimo, da bi se greli ob kaminu, s skodelico čaja v rokah ali pa da bi se prepuščali nežnosti in toplini wellness centrov. Vsi veste, kako zelo pozimi paše skočiti v topel bazen in poležavati v savnah, ki obenem prečistijo vaše telo. Svojim najdražjim ali sebi podarite razvajanje v objemu čudovitih wellness in spa centrov, ki smo jih izbrali iz darilnega paketa Masaža in wellness. Povsod boste deležni prvovrstne storitve in razvajanja, ki si ga zaslužite. Spodaj lahko izbirate med nekaj predlogi:

oltra1

Namig

Le zakaj bi se morali obdarovati le ob posebnih priložnostih? Koliko odnosov bi bilo boljših, če bi si kakšno malenkost podarili vsak mesec. Malenkost, kot je kosilo za dva ali razvajanje v bližnji savni. Darilo, ki obenem podarja še skupaj preživeti čas, malce romantike, raziskovanja in ščepec skrivnostnosti. Zagotovo bi v odnosih zavladala čisto nova dinamika! Razmislite, ali si lahko s svojim dragim/drago vsak mesec privoščita nekaj zabavnega, nekaj, kar vaju ne stane veliko, a v srcih vzbudi veliko hvaležnosti. Uživajte v raziskovanju, preizkušanju, toplini in skupaj preživetem času.

lambergh1


 

SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1500 različnih možnosti, ki jih najdete v 21 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si

SC_SB_960x395px_SLO2_nova_kolekcija_2017_bela