6 božičnih daril zanj, s katerimi ne moreš zgrešiti

Četudi moški pogosto tarnajo kako težko je izbrati tisto »pravo« darilo za ženo, babico, mamo, sestro ali dekle, tudi nam ženskam ni lahko obdariti moških. Vsake praznike znova se tudi me sprašujemo kaj naj podarimo bratu, ki vedno priskoči na pomoč, kaj očetu, ki nikoli ne želi povedati kaj si želi ali pa možu, fantu, partnerju, ki je vedno tam, tudi v najtežjih trenutkih, ko ženske prevzamejo čustva in skrbi?

Letošnje praznike si ne belite glave s tem kaj boste podarile najpomembnejšim moškim v vašem življenju – namesto tega jim raje podarite enega od trideset SelectBox darilnih paketov, ki namesto materialnosti ponujajo nepozabno doživetje: skok s padalom, polet v vetrovniku Logatec, romantični vikend v dvoje, dirkanje s super avtomobili po pisti v Milanu, kulinarično razvajanje v vrhunski restavraciji ali nepozabni zmenek v temi in celo tečaj ujemanja vina in hrane! Vse to je le nekaj doživetji, ki jih vaši najdražji lahko izkoristijo v ponudbi SelectBox darilnih paketov.

Za vse ljubitelje kulinarike in okušanja

V koprskem zaledju, natančneje v vasi Podgorje se v neokrnjeni naravi, kjer se srečajo Kras, Mediteran in gorovje Slavnik, nahaja Gostilna Pod Slavnikom. Tja se Primorci radi zapeljejo, ko se naveličajo morskega. V tem hramu domačih in prefinjenih okusov hkrati ponujajo predvsem divjačinske jedi – vaš obdarovanec bo lahko poskusil njihove specialitete kot so pršut jelena ali divjega prašiča in celo medvedjo salamo! Pripravijo okusa poln medvedji zrezek v sladkasti brusnični omaki z domačimi njoki, testenine fuži s tartufi in domače raviole z jurčki! Letos božično novoletni čas vašemu očetu, bratu ali prijatelju popestrite z darilom, ki združuje okusne specialitete, izlet proti primorski in čas, preživet v dvoje – pa dober tek!

Za učenjake in ljubitelje vinske kapljice

Prvovrstno dovršen tečaj ujemanja vina in hrane v Mengšu, ki razkrije skrivnosti ujemanja hrane in vina je le eden od načinov kako lahko vaš dragi izkoristi darilni paket SelectBox paket doživetji. Kot udeleženec se bo na tečaju naučil kako izbrati primerno vino k neki jedi in svojo odločitev znali tudi prepričljivo utemeljiti. Tečaj je primeren tako za ljubitelje dobrega vina in okusne hrane kot tudi za gostince, ki šele stopajo na svojo karierno pot ali pa želijo zgolj osvežiti svoje znanje. Te božično novoletne praznike vašemu očetu, partnerju, bratu, stricu, dedku ali prijatelju podarite doživetje, ki bo nepozabna izkušnja za učenjaka kot je on, hkrati pa boste zaradi njegovega pridobljenega znanja na tečaju tudi vi odslej uživali ob popolni kombinaciji hrane in vinske kapljice – kar dvojni zadetek!

Za tiste, ki obožujejo hitrost in lepe avtomobile

Drikališče Castelletto v bližnji Italiji se nahaja dolga in zavita dirkalna steza, ki velja za eno izmed najvarnejših in najsodobnejših v Evropi. Vsi ljubitelji hitrosti in zmogljivih avtomobilov bodo prišli na svoj račun, vi pa jim boste podarili dirkalno izkušnjo, ki bo prijazna vašemu proračunu. Racing in Italy so vodilna dirkaška ekipa in eden izmed najbolj cenjenih ponudnikov avtomobilskih športov v Italiji, saj si prizadevajo za varnost in užitek hkrati, svojim gostom pa ponujajo raznolike avtomobile, popolnoma pripravljene na hitrostne užitke. Vaši obdarovanci bodo lahko preizkusili prefinjeno oblikovan in zmogljiv Alfa Romeo MiTo in se z njim podali najprej na testno vožnjo, potem pa bodo pritisnili na plin brez zadržkov in zgolj uživali v hitrosti in adrenalinu!

Za ljubitelje adrenalina in dih jemajoče narave

Za ljubitelje čudovite gorenjske pokrajine in željne adrenalina v zraku bo tandemski skok s padalom pod okriljem vrhunske ekipe izkušenih padalcev gotovo edinstvena izkušja brez primere in nepozabno božično novoletno darilo! Športnikom in navdušencem nad naravo namesto elektronskih naprav kot so tablice, pametne ure ali dodatki za njihov telefon letos raje podarite nepozaben polet tik pod oblaki nad dih jemajočo gorenjsko panoramo. Za uro in pol trajajočo izkušnjo adrenalinskega poleta vaši obdarovanci ne potrebujejo nikakršnega predznanja, zgolj ustrezno športno obutev – za vso ostalo najsodobnejšo opremo, ki bo zagotovila visok nivo varnosti, bodo poskrbeli organizatorji Skydive Lesce. Letošnje božično novoletne praznike vašim obdarovancem podarite izkušnjo, ki jih bo zaznamovala skozi celotno življenje in o kateri bodo pripovedovali še leta po tem ko bodo letošnji prazniki že za nami!

Za vse, ki si želijo preizkusiti kako je leteti

V kolikor pa si vaši obdarovanci želijo izkušnje letenja brez padala in vrvi, brez ovir, brez privezov in brez strahu, da se lahko zgodi kaj nevarnega, bo pravo darilo za pod novoletno smrečico izkušnja letenja v Aerodiumu Logatec. V vetrovniku je zračni upor tako močan, da bo vašega obdarovanca upor ves čas držal nad tlemi, on pa se bo s premikanjem svojega telesa lahko gibal sem ter tja znotraj velikega in prostornega vetrovnika! Najprej bodo vaši obdarovanci poleteli v višini dveh metrov, potem pa kar od devet do deset metrov visoko! V kolikor bi si želeli dih jemajoče izkušnje v dvoje, ponujajo tudi letenje v vetrovniku za pare, ko si bosta oba nadela kombinezon, čelado, zaščitna očala in čepke za ušesa ter se podala na nepozabno izkušnjo letenja v vetrovniku v dvoje!

Za tiste, ki si jim želite podariti romantični oddih, stran od mestnega vrveža

Če bi vašemu ljubljenemu partnerju letos radi podarili grajsko razvajanje in skupaj z njim začutili privilegij, ki so ga bili nekoč deležni grofje in baroni, potem je vikend oddih v zgodovinskem ambientu gradu Podsreda popolno božično novoletno darilo! Sredi zimske pravljice bo nočitev v prostorni sobi na gradu s štirimi zvezdicami zagotovo ena od najbolj nepozabnih izkušenj in unikatno darilo, ki si ga bo vaš partner gotovo zapomnil še dolgo časa. Na gradu vaju bodo razvajali z izvrstno grajsko večerjo in obilnim zajtrkom, v ponudbo pa je všteto tudi triurno kopanje in savnanje v Termah Olimia in vodena vinska degustacija. Ta božič vašemu partnerju podarite posvečen čas, odklop od stresnega vsakdanjika in decembrski objem zimske narave – v zimski idili, udobju hotelske sobe, razvajanju v wellnessu in okusni hrani lahko ta praznični čas uživata oba!

Za edinstveni kulinarični zmenek v temi

V tem božičnem času je prav, da drug drugemu namenimo čas v dvoje, lahko pa se zgodi, da preprosto nimamo ideje kam bi se odpravili skupaj z našo boljšo polovico – v kinu ni noben film zanimiv, ogled lučk po praznični Ljubljani pa se zdi kot lanski sneg. Brez skrbi – za vas imamo novo idejo za praznični zmenek v prestolnici, ki združuje okusno hrano in nepozabno izkušnjo, ki vaju bo povezala na povsem nov način. V restavraciji Ljubljanskega hotela Slon se namreč nahaja restavracija, namenjena večerjanju v temi – takrat bodo vajini čuti okusa vonja in tipa izostreni kot že dolgo ne, vidva pa bosta hrano, pijačo in drug drugega odkrivala povsem na nov način! Za vse tiste moške, ki v sebi nosijo vsaj kanček otroške radovednosti in so odprti za nove izkušnje bo obedovanje v temi z vami gotovo darilo, ki ga ne bodo pozabili še dolgo časa!

Letos vašemu bratu, očetu ali fantu podarite nepozabno doživetje z darilnimi paketi SelectBox – poskrbeli smo tudi za brezplačne božično novoletne motive paketov, da bo vaše darilo pod smrečico spregovorilo samo po sebi!

Avtor: Rebeka Šinkovec

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!