Sense Wellness – fuzija prefinjenih elementov sproščujočega

Sense Wellness – fuzija prefinjenih elementov sproščujočega

Urša Eva Pucelj

Vabljeni v fuzijo raznovrstnih užitkov! Sense Wellness v svoji esenci ponuja holističen pristop k negi in revitalizaciji vašega telesa, kjer boste lahko uživali v atraktivnem okolju z orientalskim pridihom. Vpliv, ki bo pustil pečat na vseh pet čutov, je vsekakor  zagotovljen…

kozmetika_sense_velika2

Sense Wellness nudi najučinkovitejše elemente tradicionalnih in sodobnih masažnih tehnik iz vsega sveta – od Tajske do Filipinov! Kot zanimivost lahko povemo, da sta bila z njihovo prvovrstno masažo nadvse zadovoljna tudi ameriška igralca Kevin Costner in Andie MacDowell, brazilski pisatelj Paulo Coelho in pevka Pink.

Lastnica Sense Wellness Cluba Andreja Medvedič nam zaupa anekdoto Costnerjevega obiska: »Med smučarskim vikendom v Avstriji me je presenetil pozen klic, okoli 23.00 ure. Klical me je marketing direktor Austria Trend, v katerem se nahaja Sense in rekel, da gre za nujen primer. Njihov gost Kevin Costner, ki se je mudil v Ljubljani, si je zaželel filipinske masaže ob polnoči. S filipinsko maserko Imeldo sva bili takoj tam. Gospod Costner je prišel kar sam, brez horde telesnih stražarjev, kar je bilo resnično presenetljivo. Najprej si je ogledal celoten wellness in bil nad njim navdušen. Nato se je prepustil Imeldinim prstom in vročim bananinim listom, katerih uporaba je del masaže Hilot. Po 80-minutnem tretmaju se je navdušen zahvalil in z bogato napitnino nagradil osebje. Naslednji dan pa je zopet obiskal naš salon in si ponovno zaželel filipinske masaže.«

Eksotične masaže: od Tajske do Filipinov

V Sense Wellness centru v prvi vrsti priporočajo raznovrstne masaže, značilne za različne konce sveta; od Hilot masaže filipinskih korenin, ki z uporabo toplih bananinih listov in deviškega kokosovega olja učinkovito ugotavlja in odpravlja bolečine v hrbtu, do aromaterapije, ki uspešno blaži vsakodnevne težave, ki jih prinašata nepravilna prehrana ter stres hektičnega življenja in novodobnih zahtev sveta. Fizična kot tudi psihična sprostitev se pri tem dosežeta s kombinacijo naravnih eteričnih in rastlinskih olj ter različnih masažnih tehnik, ki obsegajo limfno drenažo, akupresuro in refleksno-consko masažo stopal.

Zelo učinkovita pa je tudi tradicionalna tajska masaža, ki izboljšuje krvni obtok in delovanje imunskega sistema ter stimulira limfni sistem. Upoštevajoč tajske kulturne vzorce, se izvaja na blazini na tleh, izbirate pa lahko med različnimi tovrstnimi masažami tajskega porekla, s tajskimi zelišči ali aromatičnimi olji.

kozmetika_sense_wellness_chillout

Obiščete lahko tudi turško, finsko in bio savno, uživate v hidromasažnem bazenu in odmislite vsakodnevne skrbi v prijetnem ‘chill-out’ ambientu. Tam se boste lahko prepustili sproščujoči glasbi in transcendentalni videoprojekciji na zato pripravljenem platnu, kjer vam bo prijazno osebje ponudilo tudi skodelico tradicionalnega tajskega čaja z okusom limonine trave, vabijo pa vas tudi, da se prepustite spretnim rokam maserk in maserjev tajskega in filipinskega  porekla.

Z Vodnikom doživetij do nakupov treh raznovrstnih darilnih paketov:

  • Nega v spa centru, ki vsebuje organsko permanentno lakiranje nohtov ali razvajanje v savni (2 uri: turška, finska in bio savna ter hidromasažni bazen).
  • Masaža in wellness, kjer lahko izbirate med bikini brazil (40 minut) ali poslovnim make-upom ali tradicionalno tajsko masažo (40 minut) ali marmeladnim pilingom telesa.
  • Lepotna nega in sprostitev, kamor sodi Hilot terapevtska filipinska masaža (80 minut) ali cofeeberry naravna nega obraza (50 minut) ali tajska masaža za dve osebi (40 minut).

Pri vseh treh paketih je potrebna rezervacija 2 dni pred samo realizacijo, pri zadnjih dveh paketih pa boste deležni tudi postrežbe tajskega čaja. Obiščete pa jih lahko med ponedeljkom in nedeljo med 14.00 in 22.00 uro.

VIZITKA:

Sense Wellness Club Ljubljana

Dunajska cesta 154

1000 Ljubljana

Select Box – podarite nepozabno doživetje!

Izbirate lahko med 413 raznovrstnimi doživetij, ki obsegajo 4 večja področja:

  • Gourmet in kulinariko
  • Lepoto in razvajanje
  • Turizem in namestitev
  • Šport in adrenalin

Hitro iskanje najbližjih doživetij je omogočeno preko interaktivne mape, na kateri so označeni vsi ponudniki. Ko boste izbrali kraj aktivnosti, vam bo portal sam ponudil najbližje možnosti. Po izbiri doživetja z oznako cenovne kategorije preverite proste termine in opravite rezervacijo, potem pa se prepustite oddihu in užitku izbranega paketa v vsej svoji polnosti. Več na: http://www.selectbox.si/.