Restavracija Pri Vitezu – zapeljivi gurmanski užitki

Restavracija Pri Vitezu – zapeljivi gurmanski užitki

Urša Eva Pucelj

Vas mika razvajanje brbončic v prijetnem ambientu, nedaleč stran od drevoreda starih kostanjev ob Ljubljanici? Zapeljivi gurmanski užitki ob poskušanju prvovrstnih grižljajev v restavraciji Pri Vitezu vas bodo popeljali v nek drug čas …

Restavracija Pri vitezu Ljubljana

Restavracija Pri vitezu Ljubljana

Pridih pomirjujoče atmosfere in domačnost notranjega prostora restavracije vabita na okušanje prenekaterih gurmanskih specialitet.

Od čudovitega izbora hladnih in toplih predjedi do okusnih glavnih specialitet 

Za začetek je odličnega okusa vsekakor mix mesnih hladnih predjedi (hišna pašteta, divjačinska terina, kraški pršut) ali mix morskih hladnih predjedi (bakalar, hobotnica v solati, škarpena curry), lahko poskusite tudi goveji carpaccio na rukoli ali carpaccio mariniranega brancina, vegetarijanci pa si le privoščite grižljaje mozzarelle s paradižnikom.

Za tiste, ki ste bolj zainteresirani za tople gurmansko obarvane začetke, pa priporočamo ingverjevo kremno ali belušno juho, odlična izbira pa so tudi rezanci z gamberi in beluši!

Širok izbor glavnih jedi je primeren za še tako zahtevne gurmane; od odličnega govejega fileja po kalabrijsko, v omaki iz suhih paradižnikov in prilogo pečenega krompirja, do fileta zobatca z okusno zeliščno omako, beluši in limoninem pirejem, morske žabe s tartufi in krompirjem iz pečice in divje jadranske ribe na žaru …

Sladke želje pa vam bosta vsekakor potešila panna cotta z gozdnimi sadeži, v kombinaciji s taramisujem in karamelno kremo ali pa morda zanimiv tris sladic Luka Gourmet!

Restavracija Pri vitezu Ljubljana

Restavracija Pri vitezu Ljubljana

Restavracija Pri vitezu je vključena tudi v darilni paket SelectBox: 

  • Ekstravagantna večerja (5-hodni meni)

Paket velja za 2 osebi, potrebna pa je rezervacija po telefonu 1 dan pred samo realizacijo.

Sobote, nedelje in prazniki – zaprto.

VIZITKA
Restavracija Pri Vitezu
Breg 20
1000 Ljubljana
Tel: 01 426 60 58

V sklopu SelectBoxa lahko iz Vodnika doživetij izbirate med več kot 900 raznovrstnimi avanturami, ki so obarvane tako s poskušanjem kulinaričnih dobrot, pripravljenih in postreženih na vrhunskem nivoju in razvajanjem v številnih spa ter masažnih salonih, kot tudi z uživanjem na različnih turističnih namestitvah po celotni Sloveniji in preizkušanjem najbolj norih adrenalinskih ter športnih podvigov!

Select Club je v decembru 2013 izdal Vodnik doživetij, ki zajema širok izbor inovativnih doživetij in morda še nepoznanih lokacij po celotni Sloveniji in Hrvaški. Pri tem smo bili še posebej pozorni na to, da so izbrane samo lokacije, kjer se lahko z užitkom preživlja prosti čas …

V okviru Select Box-a boste tako lahko izbirali med darilnimi paketi nove generacije, veljavnimi vse do septembra 2015!